- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.541
hadi yaslm kızlar eşim burda çok yazamıyom yemekteyizde bu akşam ebru tokgöz yarışıyoya masadaki yağlıklarını babamların dükkandan almış yarın akşam yarışan kızda dondurma kaselerini almış mallarımız meşur olduddün akşamki esranın gittiği marketteki kızda ilkokul arkadaşım
slm kızlar eşim burda çok yazamıyom yemekteyizde bu akşam ebru tokgöz yarışıyoya masadaki yağlıklarını babamların dükkandan almış yarın akşam yarışan kızda dondurma kaselerini almış mallarımız meşur olduddün akşamki esranın gittiği marketteki kızda ilkokul arkadaşım
slm kızlar eşim burda çok yazamıyom yemekteyizde bu akşam ebru tokgöz yarışıyoya masadaki yağlıklarını babamların dükkandan almış yarın akşam yarışan kızda dondurma kaselerini almış mallarımız meşur olduddün akşamki esranın gittiği marketteki kızda ilkokul arkadaşım
canım biz 65 çektik eşimin birikmişi vardı biraz 89ada evi aldık..
canım korkma inan Allah yardım ediyo bizde başlarda korktuk çünkü eşimle ikimizin işide özel garantimiz yok eğer çıkarsak ne olur diye iyice her ayrıntısını düşündük ve eğer işten çıkarsak zaten yine kira ödemeyekmiyiz dedik biraz risk alalım kredi işine girelim dedik.. her halükarda kira ödenecek biraz fazla ödüyoruz ama hiç değilse kendi evimiz için ödüyoruz her ay gidip başkasının eline saymıyoruz bizim olmayan bişey için böyle teselli et kendini
ay sağol canım ya bana ılaç gibi geldı yazdıkların cesaretlendım hatta
canım benimödeniyor bi şekilde kafana hiççççç takmaaa
sen işe girmeyi düşünüyomusun tatlım
ben düşünüyorumda herif istemoyorum dıyor
bebek ıstıyorda kendılerı
aman ne güzel iştee çalışma vallaaa
bebişin doğur sen bak ona yarın birgün benim bebiş olunca ne olacaksa bilmiyorum
Yaprak senin müdürler geldimi canım
valla kuşum bebek olunca neyaparız bende bılmıyorum
yapmayalım bır süre bekleyelım toparlanalımdıyorum
yok dıyor bebegı erteledıkce ertelenır önce ev derız sonra araba sonra bılmem ne
bir bakmıssın dıyor zaman gecmıs allahın gücüne gider diyor
Hakkımızda hayırlısı canım ya allah yardımcımız olsun
Kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın öpüldünüzz
canım 10 yıl da erteleyemezsiniz ki bebeğivalla kuşum bebek olunca neyaparız bende bılmıyorum
yapmayalım bır süre bekleyelım toparlanalımdıyorum
yok dıyor bebegı erteledıkce ertelenır önce ev derız sonra araba sonra bılmem ne
bir bakmıssın dıyor zaman gecmıs allahın gücüne gider diyor
Hakkımızda hayırlısı canım ya allah yardımcımız olsun
güle güle canım yaa artık yarın çekiliş yapılsın tamammı kızlarKızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın öpüldünüzz
geçmiş olsunhe bacım geldiler 2 gibi geldiler 3 gibi gittiler... iş görüşmesi yaptılar bizim burada eleman alacaklarda yarında öğlen buradalar tekrar:18:
güle güle:79::79:Kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?