- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.521
ben istanbulda yaşıyorum evliyim 1 oğluşum var 14 aylık... yalnızlık ve can sıkıntısı sonucu kk ya katıldım çok seviyorum burda olmayı ama hala güzel bi dostluk kuramadım tam olarak...
aslen denizliliyim malum gurbette olunca insan ister istemez bi arkadaşı olsun istiyo...
ceydaa bizim kaptan seni çok şeker buldu kız hınzır
maaşallah canım güle güle büyüt oğlunu.. ben de İstanbul' luyum canım sen hangi semttesin?
ya bende bugünlerde bi şeytan tüyü olayı var hangi topike yazsam çok şekersin çok eğlencelisin diyolar.. noliy bana biri beni durdursun
senin kpatanın kim kızzz
Selam kızlar
amin canım hepimize inşl:97:sağol canım ... allah daha uzun ömürler versin eşinle beraber..
hoşgeldin canım.. nasılsın?
ben bugün kurdelam' ın topiğine gidemedim hiç orası gece canlanıyo zatibi de nihan faktörüm var tabii onun korkusuna bi yere kıpırdayamıyorum :18:
aman hemende havalandıyirim senin havanı
ad1 benim kaptan
maaşallah canım güle güle büyüt oğlunu.. ben de İstanbul' luyum canım sen hangi semttesin?
teşekkür ederim canım sağol...
bağcılardayım... ama pek sevemedim istanbulu çok soğuk bi şehir... hiç komşuluk yok ...
delüü
ben şimdi 15 dk gidiyorum eccük işim var
o arada gidebilirsin
şaka bi yana ne zaman karıştım kız aaa
zümrüt yeşili badem gözlerimsus kız aman aman gerçek sanarlar bide
senin badem gözlerine :82:zarar gelin istemem
sende görürüsün o günleri canım.ayy ne kadar güzel sizinki bitmiş bilee şimdi gerçekten bizim evimiz diyebileceksiniz
5 ayda çabucak geçsin inşallah bizde öyle 5 ayımız kaldı diyebileceğimiz zamanları görürüz umarımm
eğer hala burada yazışıyo olursak ilk müjdemi size vereceğim kankalarım benimmm
iyi dileklerin içinde kocaman bi AMİN diyorum datlıcadımmm
sizin kaptan kim kıııceydaa bizim kaptan seni çok şeker buldu kız hınzır
evet dilek napıyon orda sen
çekirdek çitliyosan yerlere atma kabukları az önce bilge süpürdü heryeri
Allah bağışlasın canım
bende bursalıyım evliyim 24 yaşındayım sene olarak 25 ama daha girmedim:97:
yaparım benşaka yapıyorum kızzz hemen de açıklama yapıyo hey Allah' ımm
zümrüt yeşili badem gözlerim
sende görürüsün o günleri canım.
sizin kaptan kim kııı
hee demi ,süpürdüm sonrada sen süpürgeyi alıp kaçtın , uçuyon havalarda
teşekkür ederim canım sağol...
bağcılardayım... ama pek sevemedim istanbulu çok soğuk bi şehir... hiç komşuluk yok ...
küçük yerlere göre ist. soğuk bi şehir evet ama yine de benim vazgeçilmezimkomşuluktan ben de muzdaribim maalesef biraz zaman alıyor komşuluk .. ben Sultangazi' de oturuyorum yakın sayılırız aslında
ceydos yolladım ben bilgileri.
sana zahmet beni arayana kadar adamlar sen her akşam postala emi
aman adamların adresini yazmayı unuttum kız
:96:
tamam canım yollarım ayıpsın.. saat 8' de mi başlıyodu program ? kız hangi kanalda bu ya ben de izliyim bari herkes biliyomuş bunu benim haberim yok. pek bi cahal hissettim kendimi
bloomberg ht eski kanal 1
saat akşam 8 de başlıyo
çok teşekkür ederim canmım
slm kızlar eşim burda çok yazamıyom yemekteyizde bu akşam ebru tokgöz yarışıyoya masadaki yağlıklarını babamların dükkandan almış yarın akşam yarışan kızda dondurma kaselerini almış mallarımız meşur olduddün akşamki esranın gittiği marketteki kızda ilkokul arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?