- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.501
hoşgeldin
olsun nenfazla para göz çıkarmz
yok kız sende ihmal etmiyonbiliyorum nen tamamben ihmal mi ediyorum kızzz iişlerimi bitirir bitirmez burada alıyorum soluğu
evet canım evde poğaça kek falan da var zaten en iyisi çağırayım
ben de çalışmayı istemiyorum ya bekarken çok sverdim ama evlendikten sonra 1.5 yıl çalıştım çok zor geldi bana ne bileyim.. ama bazen yine çalışmaya başlıyım diyorum sonra da bebek düşündüğüm için aman diyorum 1 sene için değmez. kayınvalidem bana yakın ama ona çocuk bırakamam ki ben zaten onun da küçük çocuğu var olmaz yane
seninkini çıkarmazlar ama yakalnırsam benimkini kesin çıkarırlarhoşgeldin
olsun nenfazla para göz çıkarmz
selam ne mutlu banaki böyle güzel bi topikle karşılaştım... eğer benide aranıza almak isterseniz çok mutlu olurum ... çünkü bende hala kankamı bulmuş sayılmam....
sağol canım amin teşekkürlerhoşbulduk ne güzel muhabbetiniz var çok hoşuma gitti allah bozmasın inşallah
hoşgeldinnn
seninkini çıkarmazlar ama yakalnırsam benimkini kesin çıkarırlar
amin canım amin... ee sen bahset kendinden bakalım tanıyalım seni dehoşbulduk ne güzel muhabbetiniz var çok hoşuma gitti allah bozmasın inşallah
yok kız sende ihmal etmiyon
sus kız aman aman gerçek sanarlar bide
senin badem gözlerine :82:zarar gelin istemem
geçmiş olsun canım.
sağol canım amin teşekkürler
ee nerden :44:
hoşgeldin mavera
çok haklısın yaprak. şükür bizimki mayısta bitiyo. 4 yılı bitirdik ama 5 ayı geçiremiyom. bitince öyle rahatlayacazki. allah herkezi kurtarsın. evlerinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
evet dilek napıyon orda senkız dilekkkkk aşağıda napıyon bacım melül melü bakma gel katıl muhabbete
Allah bağışlasın canımben istanbulda yaşıyorum evliyim 1 oğluşum var 14 aylık... yalnızlık ve can sıkıntısı sonucu kk ya katıldım çok seviyorum burda olmayı ama hala güzel bi dostluk kuramadım tam olarak...
aslen denizliliyim malum gurbette olunca insan ister istemez bi arkadaşı olsun istiyo...
hoşgeldin fıstık:80::80:Selam kızlar
evet dilek napıyon orda sen
çekirdek çitliyosan yerlere atma kabukları az önce bilge süpürdü heryeri
Allah bağışlasın canım
bende bursalıyım evliyim 24 yaşındayım sene olarak 25 ama daha girmedim:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?