- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.781
nihaannnnbak ben harika bi müzik buldum nolur dinle bak nolurrrrrrrrrrrrrr
Nuri Alço Müzik Eski Yeşilçam Müziği - Video
açılmıyo ceyda ya iş yeri bilgisayarından video ve müzik dinlemek yani internetten dinlemek yasak kısıtlı yani annemlere gidince bakarımnihaannnnbak ben harika bi müzik buldum nolur dinle bak nolurrrrrrrrrrrrrr
Nuri Alço Müzik Eski Yeşilçam Müziği - Video
niye sade nihan dinliyı kız
ya bide dansı mansı yaparken müzük lazım. vermı elinizde öle müzik.
yok kızmadım canım sadece bi şaka yaptım sizde gerçek sandınız
yi beni yi beni, çayının şekeri olayım ekmeğinin tızı olayım. yi beni yi benitamam yirim onu ben
senide
açılmıyo ceyda ya iş yeri bilgisayarından video ve müzik dinlemek yani internetten dinlemek yasak kısıtlı yani annemlere gidince bakarım
:78::78:yi beni yi beni, çayının şekeri olayım ekmeğinin tızı olayım. yi beni yi beni
müziktemi koptun kızkoptum ben burda resmen ya
yaprak banada at özelden dedi attım gaza geldi kocasına mı gitti naptıbaaada yaz gı özeldenn dursun arşivimde günün birinde yaparsam
fener almaya gitmiştir.yaprak banada at özelden dedi attım gaza geldi kocasına mı gitti naptı
kız nereye kaçtın
:78::78:
müziktemi koptun kız
tahmin edebiliyorum müziği nuri alçoyla ilgiliyse
yaprak banada at özelden dedi attım gaza geldi kocasına mı gitti naptı
kız nereye kaçtın
sen tepkinde haklısın canım bak oda sana getirmem demiş ama teyzesi neticede bi kalemde silemz. bırak gitsin , küsme onun için adamaKızlar dün akşam benim canım çok sıkkındı hatta bi ara ağladım bile.. şimdi size anlatıcam olayı bana bi yorum yapın hele...
Eşimin Almanya' da yaşayan bir teyzesi var. 35 yaşlarında falan, bu hanımefendi yurtdışında yaşıyor ya falan biraz hava atmayı seven biri. Neyse, ben bununla eşimle sözlendiğimizde falan tanıştım, nişanlıyken annemler falan eşimin evine nişan bohçası götürmeye gittiğimiz gün bu uyuyordu, sonra öğlen uyandı falan bilmem ne işte bize karşı saygısızlık etti anlayacaınız. Bir de ben kiloluyumdur biraz o zamanlar değildim ama çok da abartılı bi kilom yok açıkçası. bana nişanlıyken daa eşimin yanında ' şunu yap zayıflarsın, çok yemek yeme' falan böyle laflar ederdi sinirim bozulurdu. iyi niyetle söyleyen insan beni nşanlımı yanında rencide etmez.
Neyse, benim nişanım evde oldu ama güzeldi yani takım da takıldı, pastamı da kesttim eğlendik de yani. Bu şahıs benim nişandan sonra arkamdan demediğini bırakmamış bana geçen sene büyük görümcem anlattı çünkü bu kişi görümcemle de kavga etti benim nişan günü çünkü görümcem beni korumuş bu kişi de kalk sen kıza tokat at.biz neden evde nişan yapmışız, o ne öyle dip dibe oturmuş herkes, biz kalabalık diye ikramlıkları köpük tabaklarda verdik tabldot şeklinde ona takmış salak :88: ben kiloluymuşum, yeğeninin yanına yakışmıyormuşum falan.
İşte ben bunları öğendiğimden itibaren bununla gçrüşmüyorum önceden internette ya da telefonda konuşurudm. Dün kayınvalideme gelmiş, 2 hafta buradaymış yani. Ortanca görümceme dün gece saat 12' de telefon açtırıyor neymiş efendim eşim oraya gitsinmiş. Ya adam sabah işe gidicek dengesiz ayağına çağırıyor. Eşime dedim ki bak bizim eve gelmek ister falan ben onu eve almam beni kimseyle muhattap etme dedim. O da tamam biliyorum dedi. Bu akşam iş çıkışı o uğrayacakmış oraya. Benim de canım buna sıkıldı işte.. yani o kadın benim arkamdan neler söylemiş, ama eşim onunla gidip görüşecek. tamam teyzesidir falan ama ne bileyim ya çok gücendim çok
sen tepkinde haklısın canım bak oda sana getirmem demiş ama teyzesi neticede bi kalemde silemz. bırak gitsin , küsme onun için adama
dengesiz bir galiba .
Kızlar dün akşam benim canım çok sıkkındı hatta bi ara ağladım bile.. şimdi size anlatıcam olayı bana bi yorum yapın hele...
Eşimin Almanya' da yaşayan bir teyzesi var. 35 yaşlarında falan, bu hanımefendi yurtdışında yaşıyor ya falan biraz hava atmayı seven biri. Neyse, ben bununla eşimle sözlendiğimizde falan tanıştım, nişanlıyken annemler falan eşimin evine nişan bohçası götürmeye gittiğimiz gün bu uyuyordu, sonra öğlen uyandı falan bilmem ne işte bize karşı saygısızlık etti anlayacaınız. Bir de ben kiloluyumdur biraz o zamanlar değildim ama çok da abartılı bi kilom yok açıkçası. bana nişanlıyken daa eşimin yanında ' şunu yap zayıflarsın, çok yemek yeme' falan böyle laflar ederdi sinirim bozulurdu. iyi niyetle söyleyen insan beni nşanlımı yanında rencide etmez.
Neyse, benim nişanım evde oldu ama güzeldi yani takım da takıldı, pastamı da kesttim eğlendik de yani. Bu şahıs benim nişandan sonra arkamdan demediğini bırakmamış bana geçen sene büyük görümcem anlattı çünkü bu kişi görümcemle de kavga etti benim nişan günü çünkü görümcem beni korumuş bu kişi de kalk sen kıza tokat at.biz neden evde nişan yapmışız, o ne öyle dip dibe oturmuş herkes, biz kalabalık diye ikramlıkları köpük tabaklarda verdik tabldot şeklinde ona takmış salak :88: ben kiloluymuşum, yeğeninin yanına yakışmıyormuşum falan.
İşte ben bunları öğendiğimden itibaren bununla gçrüşmüyorum önceden internette ya da telefonda konuşurudm. Dün kayınvalideme gelmiş, 2 hafta buradaymış yani. Ortanca görümceme dün gece saat 12' de telefon açtırıyor neymiş efendim eşim oraya gitsinmiş. Ya adam sabah işe gidicek dengesiz ayağına çağırıyor. Eşime dedim ki bak bizim eve gelmek ister falan ben onu eve almam beni kimseyle muhattap etme dedim. O da tamam biliyorum dedi. Bu akşam iş çıkışı o uğrayacakmış oraya. Benim de canım buna sıkıldı işte.. yani o kadın benim arkamdan neler söylemiş, ama eşim onunla gidip görüşecek. tamam teyzesidir falan ama ne bileyim ya çok gücendim çok
ay çok sinir bozucu ya
sinir oldum kadına
evine alma bu konuda eşin de destek çıkıyor sana ama onunla görüşmesi hakkında bişey diyemicem çünkü bu erkeklerin hepsi aynı gülüm.
o benim teyzem silemem der görüşür. ama seninle muhattap etmiyorsa takmamaya çalış.
benim kayınlarımın ikisininde yapmadığı terbiyesizlik kalmadı bana karşı(saygısızlık anlamında)
ama eşim ben onların abisiyim der hala üstün tutar bende sinir oluyorum ama Allahıma sığınıyorum onun adeletine inanıyorum takmamaya çalışıyorum üzme kendini canım..
kız nereye kaçtın
fener almaya gitmiştir.
kız nereye kaçtın
fener almaya gitmiştir.
yap kız yap valla cesaretini topla yapayyyyyyyy yok kızne güldüm heee
ya bende yapmak istiyom kocaya ama yapamam ki yaffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?