KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Kızlar dün akşam benim canım çok sıkkındı hatta bi ara ağladım bile.. şimdi size anlatıcam olayı bana bi yorum yapın hele...

Eşimin Almanya' da yaşayan bir teyzesi var. 35 yaşlarında falan, bu hanımefendi yurtdışında yaşıyor ya falan biraz hava atmayı seven biri. Neyse, ben bununla eşimle sözlendiğimizde falan tanıştım, nişanlıyken annemler falan eşimin evine nişan bohçası götürmeye gittiğimiz gün bu uyuyordu, sonra öğlen uyandı falan bilmem ne işte bize karşı saygısızlık etti anlayacaınız. Bir de ben kiloluyumdur biraz o zamanlar değildim ama çok da abartılı bi kilom yok açıkçası. bana nişanlıyken daa eşimin yanında ' şunu yap zayıflarsın, çok yemek yeme' falan böyle laflar ederdi sinirim bozulurdu. iyi niyetle söyleyen insan beni nşanlımı yanında rencide etmez.

Neyse, benim nişanım evde oldu ama güzeldi yani takım da takıldı, pastamı da kesttim eğlendik de yani. Bu şahıs benim nişandan sonra arkamdan demediğini bırakmamış bana geçen sene büyük görümcem anlattı çünkü bu kişi görümcemle de kavga etti benim nişan günü çünkü görümcem beni korumuş bu kişi de kalk sen kıza tokat at. biz neden evde nişan yapmışız, o ne öyle dip dibe oturmuş herkes, biz kalabalık diye ikramlıkları köpük tabaklarda verdik tabldot şeklinde ona takmış salak :88: ben kiloluymuşum, yeğeninin yanına yakışmıyormuşum falan.

İşte ben bunları öğendiğimden itibaren bununla gçrüşmüyorum önceden internette ya da telefonda konuşurudm. Dün kayınvalideme gelmiş, 2 hafta buradaymış yani. Ortanca görümceme dün gece saat 12' de telefon açtırıyor neymiş efendim eşim oraya gitsinmiş. Ya adam sabah işe gidicek dengesiz ayağına çağırıyor. Eşime dedim ki bak bizim eve gelmek ister falan ben onu eve almam beni kimseyle muhattap etme dedim. O da tamam biliyorum dedi. Bu akşam iş çıkışı o uğrayacakmış oraya. Benim de canım buna sıkıldı işte.. yani o kadın benim arkamdan neler söylemiş, ama eşim onunla gidip görüşecek. tamam teyzesidir falan ama ne bileyim ya çok gücendim çok

sen tepkinde haklısın canım bak oda sana getirmem demiş ama teyzesi neticede bi kalemde silemz. bırak gitsin , küsme onun için adama
dengesiz bir galiba .

sen tepkinde haklısın canım bak oda sana getirmem demiş ama teyzesi neticede bi kalemde silemz. bırak gitsin , küsme onun için adama
dengesiz bir galiba .

öyle tabii ama insan güceniyor be Bilge' mm.. neyse gitsin bakalım bu sabah kocamı işe giderken kapıdan uğurladım azcık da cilve yaptım öpücükler falan filan..

ay çok sinir bozucu ya
sinir oldum kadına
evine alma bu konuda eşin de destek çıkıyor sana ama onunla görüşmesi hakkında bişey diyemicem çünkü bu erkeklerin hepsi aynı gülüm.
o benim teyzem silemem der görüşür. ama seninle muhattap etmiyorsa takmamaya çalış.
benim kayınlarımın ikisininde yapmadığı terbiyesizlik kalmadı bana karşı(saygısızlık anlamında)
ama eşim ben onların abisiyim der hala üstün tutar bende sinir oluyorum ama Allahıma sığınıyorum onun adeletine inanıyorum takmamaya çalışıyorum üzme kendini canım..

haklsıın bende aynısnı söledim sükretsin ki hadi kalk gdiorz teyzeme demedi onuda yapbilrdi valla bosver anlyslı ynede kocan gtsn gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…