KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla napim artık o gitsin... yani Allah' tan Türkiye' de deil.. işte bi tek böyle geldiğinde stres yaşıcaz başka çaresi yok..

az önce eşim aradı dün akşam bu muhabbet geçince o da üzüldüğümü anladı tabi şimdi yoklama çekiyo bana bakim napıyrum diye.

haklsıın bende aynısnı söledim sükretsin ki hadi kalk gdiorz teyzeme demedi onuda yapbilrdi valla bosver anlyslı ynede kocan gtsn gelsin

evet canım..

kız ceyda sen önce ağlayıp sonra kendini netemi attın. emineylede gece 3 e kadar azdınız heee.

senin kayıvaliden laf etmemiş evde nişan olayını ona ne oluyoki anlamadım
hem ne var yani köpük tabaklarda ikrame dilmiş diye takacak bişi bulamamış onları laf söz etmiş dengesiz bi kadınmış ilk izlenimim o oldu
ama eşinede karışma bence sonuçta teyzesi ne kadar kötü olsada annesigilin evine gelmiş aneeesinin hatrı için gitmeli bunun için aranızda sorun yapma onun görüşebileceğini fakat senin konuşmayı düşünmediğini evine kabul etmek istemediğini açıkcada söyle ufacık şeyleri sorun eden yarın birgün gelir seninde evinin huzurunu kaçırır boşver görüşmemek en iyisi bu tip insanlarla

bilge kız ben seni arkadaş listeme eklememişmiydim ya gözükmüyon listemde ben ekledimde sen mi sildin yoksa

amanda aman, maşalllah. adam teyzesinde fazla duramaz merak etme. hemen koşar gelir sana

hoş geldin canım

az önce konuştuk zati bişey istiyomusun akşam didi, bide geç kalmam dedi.

yani adamda ne var masallah kız ceyda sende haaaaaa ne admlar var guzelim valla bundan dolaı kvga cıkran hazmedemiosn anlıorm ama sükret bosver sen akıllı bi kadınsın

yok bacım kavga çıkmadı da işte trip attım tabi dün akşam. neyse bakalımm
benim öle bi imkanı yok işte ne varki kız merak ettim

delinin biri çıkmış evlenmek istiyomuş.. akıldan noksan bi kadın..

kız ceyda sen önce ağlayıp sonra kendini netemi attın. emineylede gece 3 e kadar azdınız heee.

evet bacım aynen öle oldu

kocam yatarken geldi yanıma ii geceler dedi ben de hiç kafmı çevirmeden sana da dedim. sonra o geldi öptü yanağımdan hadi ben yatıyorum dedi..... sonra ben ağladım sonra da kendimi burda buldum. gerisiii... çok sarhoştum hatırlamıyorum

ayyyyy bide ağlamıs ya kıyamammm..
sarhosa koptm ahhah

koptum son cümlelerine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…