- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.821
baktım çok güzelsin canım maşallahbenim cnm avartdaki fotolarmda var profilde saclrm ozamn farklıydı smdi boydm eski haline
senin kayıvaliden laf etmemiş evde nişan olayını ona ne oluyoki anlamadım
hem ne var yani köpük tabaklarda ikrame dilmiş diye takacak bişi bulamamış onları laf söz etmiş dengesiz bi kadınmış ilk izlenimim o oldu
ama eşinede karışma bence sonuçta teyzesi ne kadar kötü olsada annesigilin evine gelmiş aneeesinin hatrı için gitmeli bunun için aranızda sorun yapma onun görüşebileceğini fakat senin konuşmayı düşünmediğini evine kabul etmek istemediğini açıkcada söyleufacık şeyleri sorun eden yarın birgün gelir seninde evinin huzurunu kaçırır boşver görüşmemek en iyisi bu tip insanlarla
yapınca ilk size anlatacam
benim cnm avartdaki fotolarmda var profilde saclrm ozamn farklıydı smdi boydm eski haline
baktım çok güzelsin canım maşallah
kız çok dengesiz ya bi görsen bi de sonradan gçrme bişeyy.. biz nişanlıyken gittiğimizde kocası ne kadar altın almışsa hepsini taktı takıştırdı bi de tek tek geldi gsterdii ayy ne rezillikti anlatamam..c5 tane altın kolyeyi üst üste takmış yüzükler desen her parmağında
anlatcan tabi kısımmm
kız emoş sen çok güzel hatunsun maaşallah..
saol cnm benim burdaki herkes gusel senn fotolarını görmedm ama sende guzelsindr kesin kk kızları guzel beee
ay ben de kankamı bulamadım diye girem topiğe dedim ama oo siz kanka olmuşuz zatii
kendilerini bizde göremedik henüzzznihancımı yaniiii
e bi zahmet
hoşgeldin kuzum yaa nasılsın? yoksun ne zamandırkızlar sohbetinizin arasına gircem ya ben geldim :)
avatarıma eklemeye çalışçam nen durun
hoşgeldin kuzum yaa nasılsın? yoksun ne zamandır
kız bu yaprak az diil hee 2 dk. da gaza getiriyo milleti
koş kız çabuk
sende cok guselsin cnm facede ekllisn ztaen gördümmm
hoşgeldin canımım, evet itina ile kankalık hizmeti verilir
yprkssn cnm snnde foton yk galiba dimi?
nen çok büyük diyo en iyisi albüme ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?