KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hadi ya üzüldüm canım ya ne oldu anlatmak istermisin.
eve döncen ama dimi

yok canım gitmeyecem
bana diyoki annengile her hafta gitmeyeceksin giderkende benden izin alacaksın ben izin verirsem gideceksin diyor insan ailesine gelirken izin alırmı? ben mi yanlış düşünüyorum

günaydın canım nasılsın bebiş nasıl

tşk ederim canımmm...ben iyiyim bebeğimde maşallah iyi gündüzleri uyuyo sanırım geceleri firarda çünkü...durmak bilmiyo akşam olunca..zaten bebekler gündüzleri uyur geceleri uyanık olurlarmış..8 haftadan az kaldı canm doğumuma..heycan dorukta..korkularımda var tabi..
sen nasılsın neler yapıyosun canım

yok canım gitmeyecem
bana diyoki annengile her hafta gitmeyeceksin giderkende benden izin alacaksın ben izin verirsem gideceksin diyor insan ailesine gelirken izin alırmı? ben mi yanlış düşünüyorum

ne demek o ya nasıl her hafta gitmicen sen kölesimisin onun
yerden bitmedin ailen var sonuçta
sanki kötü biyeremi gidiyon
çok üzüldüm canım ya niye böyle yapıyorlar hayatı zehir ediyorlar.
canım yuvandır iyice bi konuşun siniriniz geçince düzelir umarım
ilk zamnlar yeni diye böyle davranıyo da olabilir
annen biliyormu gitmicem demişin olmaz kız öyle şey

yok canım gitmeyecem

canım çok üzüldüm bende durumuna..inş en kısa zmanda atlatırsın fakat inan bana ben ailemin yanına 2 ayda 1 ayda bir gidebiliyorum ve eşimden izin almak zorunda kalıyorum..geçen hafta ordaydım 2 gün kaldım 2 aydan sonra inan bana hala adapte olabilmiş değilim eve..ailemi çok özlüyorum hamileliğimde var tabi..ama bu durumu sadece sen yaşamıyorsun inan...

evet gündüzleri hareket halinde olduğun için uyurlar

ben iyiyim her zamanki gibi işte işteyim bugün 2 de bitçek mesai sonra eve gidip yemek filan yapıcam

nihan cım canım yaa akşamları göğüslerimde acayip bi ağrı hissediyorum özellikle akşam saati oluyo hatta elektriklenme gibi bişi hissediyorum sağ göğsüm daha ağrıyo hatta..acaba sütmü doluyo???

canım sen aynı şehirdemiydin farklımı
ayrıysa eğer durum değişir

8 haftan kalmış canım süt doluyordur
bende de oluyordu gıdıklanma gibi veya kaşıntı gibi oluyor
ama sakın süt çıkıcakmı diye sıkma tamammı
çünkü ilk gelecek sütü bebeğin içmesi lazım

canım bana tercih yap dedi ya benim dediklerimi yapacaksın izin alacaksın yada orayı tercih edeceksin dedi...
bende aileme gelmek için izin almam gerektiğini düşünmüyorum onun için gitmeyeceğim bakalım ne olacak ailem konusunda çok hassas olduğumu biliyor..
zaten şuan hiç komşum yok dağbaşında gibi bi yerde evimiz yeni yeni gelişmekte olan bi yer o yüzden şuan kalabalık değil kafamı camdan uzatıyorum insan yok haliyle evde yanlız kalınca sıkılıyorum anneme geliyorum..oda diyoki senn annene gidince evinden soğuyosun diyor onun için ne zaman buraya alışırsan o zaman gidebilirsin diyor bune ya benle pazarlık yapıyor olacak iş değil bana göre

canım ama aileye gitmek için izin almak ne demek benim mantığıma yatmıyor yaa

türkiyedeyim bursada canım sen nerdeydin:44:

istanbul hayatım...
annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz ben avrupa yakasındayım onlarda asya yakasında yani 1 saatlik mesafe söz konusu...ama gel görki herzaman gidemiyorum tabi başka sorunlarda var canım onun için...benim durumum farklı..

canım ama aileye gitmek için izin almak ne demek benim mantığıma yatmıyor yaa

canım anlıyorum bize göre öle tabi ama inan bana erkeklerin çoğu senin eşin gibi düşünüyo bunu anlatmaya çalışıyorum..eşin bak sana evinden soğuyosun buraya ne zaman alışırsan gidebilirsin diyomuş dimi demekki adapte olamamışsın evine eşinde bunu görüyo ve bu şekilde çözüm bulmaya çalışıyo sanırım aynı benim eşimin düşüncelerine sahip senin eşinde..
bende ailem konusunda çok hassasım 1 hafta oldu eve geleli inan ruh gibiyim..çok özlüyorum ama bu durumu sadece sen yaşamıyorsun bunuda bilmeni isterim

canım neden annene gittikten sonra evden soğuduğunu düşünüyorki
acaba böyle düşünmesine neden olcak bişeymi yaptın
yuva yıkımı çok zor beni yanlış anlama tamammı
mesela ben ilk zamanlar milletin ağzıyla haraket ediyordum evliliğim bitiyodu az kaldı
ani karar verme yaprakçım evlilik yıllandıkça herşey oturuyor zaten
anladım canım

nihanın sölediklerine katılıyorum tamamen..çok mantıklı şeyler yazmış..ani karar verme..
ayrılık hiç bişeyin çözümü olmicak..belki daha da zor olucak bi takım şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…