- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.921
ne oldu yaprakçım ya
hadi ya üzüldüm canım ya ne oldu anlatmak istermisin.dün eşimle çok büyük tartıştık şimdi annemgildeyim
günaydın canım nasılsın bebiş nasılgünaydın herkeze....
hadi ya üzüldüm canım ya ne oldu anlatmak istermisin.
eve döncen ama dimi
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl
yok canım gitmeyecem
bana diyoki annengile her hafta gitmeyeceksin giderkende benden izin alacaksın ben izin verirsem gideceksin diyor insan ailesine gelirken izin alırmı? ben mi yanlış düşünüyorum
yok canım gitmeyecem
bana diyoki annengile her hafta gitmeyeceksin giderkende benden izin alacaksın ben izin verirsem gideceksin diyor insan ailesine gelirken izin alırmı? ben mi yanlış düşünüyorum
tşk ederim canımmm...ben iyiyim bebeğimde maşallah iyi gündüzleri uyuyo sanırım geceleri firarda çünkü...durmak bilmiyo akşam olunca..zaten bebekler gündüzleri uyur geceleri uyanık olurlarmış..8 haftadan az kaldı canm doğumuma..heycan dorukta..korkularımda var tabi..
sen nasılsın neler yapıyosun canım
evet gündüzleri hareket halinde olduğun için uyurlar
ben iyiyim her zamanki gibi işte işteyim bugün 2 de bitçek mesai sonra eve gidip yemek filan yapıcam
canım sen aynı şehirdemiydin farklımıcanım çok üzüldüm bende durumuna..inş en kısa zmanda atlatırsın fakat inan bana ben ailemin yanına 2 ayda 1 ayda bir gidebiliyorum ve eşimden izin almak zorunda kalıyorum..geçen hafta ordaydım 2 gün kaldım 2 aydan sonra inan bana hala adapte olabilmiş değilim eve..ailemi çok özlüyorum hamileliğimde var tabi..ama bu durumu sadece sen yaşamıyorsun inan...
8 haftan kalmış canım süt doluyordurnihan cım canım yaa akşamları göğüslerimde acayip bi ağrı hissediyorum özellikle akşam saati oluyo hatta elektriklenme gibi bişi hissediyorum sağ göğsüm daha ağrıyo hatta..acaba sütmü doluyo???
türkiyedeyim bursada canım sen nerdeydin:44:nihancım sen yurtdışındamı oturuyodun yoksa türkiyedemisin
ne demek o ya nasıl her hafta gitmicen sen kölesimisin onun
yerden bitmedin ailen var sonuçta
sanki kötü biyeremi gidiyon
çok üzüldüm canım ya niye böyle yapıyorlar hayatı zehir ediyorlar.
canım yuvandır iyice bi konuşun siniriniz geçince düzelir umarım
ilk zamnlar yeni diye böyle davranıyo da olabilir
annen biliyormu gitmicem demişin olmaz kız öyle şey
canım çok üzüldüm bende durumuna..inş en kısa zmanda atlatırsın fakat inan bana ben ailemin yanına 2 ayda 1 ayda bir gidebiliyorum ve eşimden izin almak zorunda kalıyorum..geçen hafta ordaydım 2 gün kaldım 2 aydan sonra inan bana hala adapte olabilmiş değilim eve..ailemi çok özlüyorum hamileliğimde var tabi..ama bu durumu sadece sen yaşamıyorsun inan...
türkiyedeyim bursada canım sen nerdeydin:44:
canım ama aileye gitmek için izin almak ne demek benim mantığıma yatmıyor yaa
canım bana tercih yap dedi ya benim dediklerimi yapacaksın izin alacaksın yada orayı tercih edeceksin dedi...
bende aileme gelmek için izin almam gerektiğini düşünmüyorum onun için gitmeyeceğim bakalım ne olacak ailem konusunda çok hassas olduğumu biliyor..
zaten şuan hiç komşum yok dağbaşında gibi bi yerde evimiz yeni yeni gelişmekte olan bi yer o yüzden şuan kalabalık değil kafamı camdan uzatıyorum insan yok haliyle evde yanlız kalınca sıkılıyorum anneme geliyorum..oda diyoki senn annene gidince evinden soğuyosun diyor onun için ne zaman buraya alışırsan o zaman gidebilirsin diyor bune ya benle pazarlık yapıyor olacak iş değil bana göre
anladım canımistanbul hayatım...
annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz ben avrupa yakasındayım onlarda asya yakasında yani 1 saatlik mesafe söz konusu...ama gel görki herzaman gidemiyorum tabi başka sorunlarda var canım onun için...benim durumum farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?