- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.961
bu konuda yanlış düşünüyo eşin peki kayınvaliden falan nasıl birinden akıl almış olmasın
benim aklımada geldi birinden akıl aldın heralde sen dedim annenmi bişiler dedi diyince kızdı kimseden akıl almadım diye.. zaten kayınvalidede oğlunu dolduruşada getirecek bi yapıda değil tanıdığım kadarıyla
eşimde uzun zamandır biriktirmiş sanırım içinde dün patladı.. aileme gelmek için izin almayı gerektirecek hiçbirşey yok bana göre..ben o yokken geliyorum buraya o eve gelmededen evimde oluyorum herşeyimi hazırlıyorum çok gereksiz bi tavır sergiledi dün farkına varır umarım
onlarla bi yola çıktıysak devam ettirmeliyiz canım ben üzülmüyomuyum benim eşim dört dörtlükmü bi keresinde ben o evde oturmak istemiyorum deyince eşim bana annenin evine git ozaman dedi bu hala benim içimde bi yara o an sinirle ben onun yanından çıktım dolaştım biraz düşündüm çünkü eşimde elinden geleni yapıyo ama elinden bu kadarı geliyo oda sinirle söyledi bana ben annemin evine gitseydim olaylar dahada büyücekti
oda bi anlık sinirlee söylemiştir canım bunu belki oda pişman olmuştur keşke o sinirliyken sen biraz sessiz kalıp yarım saat sonra eşini karşına alıp bi konuşsaydın neden senden izin almamı istiyosun ben giderken sana haber vermiyomuyum falan diye
bu az önceki yazdıklarımı evimiz dağbaşı gibi biyerde alışamadım yazmışsınya onun için yazdım
canım ben ssustum gittim yatağa yattım uyuyayım diye kendi geldi zorla uzattı konuyu ben konuşmak istemiyorum dedikçe illa konuşacaksın diyo
onda susup sakinleşip daha sonra konuşmak yok onun için böyle oluyor ben susuyorum susma konuş diyor
anladım canım o kafasına bişey takmış boşver ozaman sessiz kal sen bekle bakalım arayıp sorcakmı hiç
bide ben şimdi gidersem dediklerini kabul etmiş olmayacakmıyım onu anlamazmı
anladım canım... 6 aylık evliyiz henüz
çok karışığım ya
annem şimdi yine git evine dedi konuşun bi tekrarr
gidiyim bi bakalım ne olacak..
öpüyorum canım seni fikirlerin içinde çok sağol
en iyisini yaparsın canım....ii şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?