KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bu konuda yanlış düşünüyo eşin peki kayınvaliden falan nasıl birinden akıl almış olmasın

benim aklımada geldi birinden akıl aldın heralde sen dedim annenmi bişiler dedi diyince kızdı kimseden akıl almadım diye.. zaten kayınvalidede oğlunu dolduruşada getirecek bi yapıda değil tanıdığım kadarıyla
eşimde uzun zamandır biriktirmiş sanırım içinde dün patladı.. aileme gelmek için izin almayı gerektirecek hiçbirşey yok bana göre..ben o yokken geliyorum buraya o eve gelmededen evimde oluyorum herşeyimi hazırlıyorum çok gereksiz bi tavır sergiledi dün farkına varır umarım

onlarla bi yola çıktıysak devam ettirmeliyiz canım ben üzülmüyomuyum benim eşim dört dörtlükmü bi keresinde ben o evde oturmak istemiyorum deyince eşim bana annenin evine git ozaman dedi bu hala benim içimde bi yara o an sinirle ben onun yanından çıktım dolaştım biraz düşündüm çünkü eşimde elinden geleni yapıyo ama elinden bu kadarı geliyo oda sinirle söyledi bana ben annemin evine gitseydim olaylar dahada büyücekti

oda bi anlık sinirlee söylemiştir canım bunu belki oda pişman olmuştur keşke o sinirliyken sen biraz sessiz kalıp yarım saat sonra eşini karşına alıp bi konuşsaydın neden senden izin almamı istiyosun ben giderken sana haber vermiyomuyum falan diye

canım 2 gün önce konuştuk ama buraya geleceğimiz belliydi sen çalışıyosun bu hafta bende annemle geçiririm ne güzel dedim tamam dedi
dünde işte sorun etti annemgile gidelim dediğimde bahane buluyosun size koşa koşa gidiyosun diye sorun çıkarttı ya..benim buraya geleceğimi bile bile dün bana yarın gitmeyeceksin dedi bende geldim

canım ben ssustum gittim yatağa yattım uyuyayım diye kendi geldi zorla uzattı konuyu ben konuşmak istemiyorum dedikçe illa konuşacaksın diyo
onda susup sakinleşip daha sonra konuşmak yok onun için böyle oluyor ben susuyorum susma konuş diyor

anladım canım o kafasına bişey takmış boşver ozaman sessiz kal sen bekle bakalım arayıp sorcakmı hiç

erkekler böyledir bizim nasıl regl dönemlerimiz oluyosa bazen onlardada oluyo böyle sinirlilik hiç anlayamazsın niye kızdıklarını sonradan oda üzülür yaptığına söylediklerine pişman olur merak etme sen düzelir herşey daha ne kavgalarınız olucaktır ama hemen pes edip annenin evine gitme sakın keşke hemen annenin evine gelmeseydin mesela o işten gelince senin gitmedini görünce sevinir onu dinledini düşünürdü tabi onun siniri geçmişken bu sefer sen çıkarırdın iğnelerini ve sen başlardın konuşmaya içindeki herşeyi dökmeye birkaç günde konuşmazdın ozaman görürdü kim daha güçlü kim kimden izin alcak
beni yanlış anlama canım bunlar benim düşüncelerim sen haksızsın demiyorum sen haklısında daha çok enisinizya hani kendimce yardımcı olmaya çalışıyorum sana

sağol canım benim evi terketmek amaçlı gelmedim buraya ama söylediklerini düşününce gidip gitmemekte kararsız kalıyorum

annem şimdi yine git evine dedi konuşun bi tekrarr
gidiyim bi bakalım ne olacak..
öpüyorum canım seni fikirlerin içinde çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…