- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.941
canım anlıyorum bize göre öle tabi ama inan bana erkeklerin çoğu senin eşin gibi düşünüyo bunu anlatmaya çalışıyorum..eşin bak sana evinden soğuyosun buraya ne zaman alışırsan gidebilirsin diyomuş dimi demekki adapte olamamışsın evine eşinde bunu görüyo ve bu şekilde çözüm bulmaya çalışıyo sanırım aynı benim eşimin düşüncelerine sahip senin eşinde..
bende ailem konusunda çok hassasım 1 hafta oldu eve geleli inan ruh gibiyim..çok özlüyorum ama bu durumu sadece sen yaşamıyorsun bunuda bilmeni isterim
canım neden annene gittikten sonra evden soğuduğunu düşünüyorki
acaba böyle düşünmesine neden olcak bişeymi yaptın
yuva yıkımı çok zor beni yanlış anlama tamammı
mesela ben ilk zamanlar milletin ağzıyla haraket ediyordum evliliğim bitiyodu az kaldı
ani karar verme yaprakçım evlilik yıllandıkça herşey oturuyor zaten
anladım canım
canım ben ısınamadım hala taşındığımız semte ya o kadar sessiz bi yerki aksine bende kalabalık yerde büyüdüm canlılığı seviyorum o yüzden henüz alışamadım. bunuda söylüyorum herseferinde hani taşınsak falan diye alışamadım diyorum yok diyor tabi... bu yüzden buraya geldikçe oradan soğuduğumu düşünüyor... bide ben onun ailesine farklı davranıyomuşum kendi aileme farklı illaki bi farkı olacak kendi eilemin yanında daha rahatım bunu kabullenemiyor..anlayacağınız baya birikmiş ve dün patladı
anladım canım benim evliliğimin ilk zamanları geldi aklıma bunları okuyunca
seni ailen benim ailem
yaşanılanlardan dolayı bende soğuktum eşimin ailesine ve bu tartışmalardan bizde yıprattık birbirimizi ama inan bana zaman geçtikçe geçiyor hepsi
önemli olan evliliğin bu ilk yılları bu zamanları atlatınca düzeliyor herşey
az önce annen biliyormu demiştim canım o biliyormu biliyorsa ne diyor..
bence şöyle bi yol izle ben seninle her yerde mutluyum zorlansamda mutluyum bunu ona inandır
ya suyuna gidince varya bu sefer o senin istekerini gerçekleştirir, demişte zaten kendi ağzıyla canım.
suyuna git derken kendini ezdir her dediğini yap demiyorum yanlış anlaşılmasın
anladım canım ama herkez dörtdörtlük değil işte benim eşimde böyle sürprizler yapmaz iyi yönlerinden bak yaprakçımcanım annem biliyor git diyor konuşun karşılıklı diyor ama ben gitmek istemiyorum çok kırıldım dün ona o kadar güzel bi akşam yaşamıştıkki bana yemek hazırlamıştı pasta almış mumla süsleyip gettirmişti.. sonra bu şekilde tepki gösterince çok üzüldüm inan
benim anneme gelmek dışında yaptığım başka hiç bişey yok evimi işimi gücümü aksatmıyorum akşam o gelmeden evime gidiyorumm yemeğini herşeyini hazırlıyorum buraya gelmemide bana çok görmesin. herşey yolundayken ortada hiçbirşey yokken sırf bu nedenle benim kalbimi kırdı..bilmiyorum kafam karışık ama kendimi sonuna kadar haklı görüyorum
akşama kadar karar vericem ya giderim yada kalırım.. normalde bugün beraber kalacaktık burada bakalım ne olacak..
anladım canım ama herkez dörtdörtlük değil işte benim eşimde böyle sürprizler yapmaz iyi yönlerinden bak yaprakçım
ben şöyle yapardım akşama kadar düşüncem diyon ya
yaptığı iyilikleri bi kenara koy bide yanlışlarını hangisi ağır basarsa ona göre davran canım.
bu arada haksızsın demiyorum he haklısın bacımama erkek milleti düşüncesiz
ne demek canım ya dinlerim tabi kankiyiz biz:))sağol canım benim düşüncelerin içinn beni dinlediğin içinn...
düşününce hiç bi yanlışı yokki eşimin aslında çok anlayışlıydıki düne kadar o yönden bakarsam doğruları daha ağır basıyor...ne olduda değişti anlamadım
elaya katılıyorumcanım değişmemiştir emin ol..sadece zıt düştüğünüz bazı konular vardır yoksa oda seni üzmek istermi..inan bana ben çok sancılı zmanlar geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum ama inatla hiç bişiy olmuyomuş bunu öğrendim..
canım değişmemiştir emin ol..sadece zıt düştüğünüz bazı konular vardır yoksa oda seni üzmek istermi..inan bana ben çok sancılı zmanlar geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum ama inatla hiç bişiy olmuyomuş bunu öğrendim..
ne demek canım ya dinlerim tabi kankiyiz biz:))
elaya katılıyorum
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti pazartesi görüşmek üzerehepinizi seviyorum
güle güle nihancım....grş üzere...
yok yaprakçım..okadar da değil yani görüşmeme tabiki karışamaz..okadrına izin vermem ama bazı sorun larımız var bizim değişik ve yıpratıcı..o yüzden tavsiyem konunun uzamaması...nekadarlık evlisiniz siz canım
yaprakk noldu kuşum ya birden
sorma canım ya herşey güzelken birden böyle oldu akşam akşam
sen ne diyosun bu konuya izin konusuna(
izin derken mesela sen annene gidiyoken eşine haber vermiyomusun
haber veriyorum tabii canım anneme gidiyim yarın diyorum mesela ama gidebilirmiyim diyecekmişim artık o izin verirse gelebilecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?