- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.061
kayınvalidem yaşlı ve hasta canım. eşlerimiz kendileri bakıyolar. bize düşürmüyolar sağolsunlar.karşı taraf sana iyi davranırsa sende ona öyle davranırsın kaynanam bana iyi davransa bende ona iyi davranırım
senin nasıl kaynananla aran iyimi
güle güle giy hazal.
alırken güzel oluyoda valla öderken zor.
kendime hakim oluk kredi kartıı kesmek isityorum yaaa
hazal polyanan hoş geldiniz kızlar
hosbulduuuukkk canimmin ici naber
bende iyim oda iyi asinin huysuzlugu bizi öldürdü gecti neyseki
ohh iyi olmuş canım güle güle giy:82:
hastamıydı hazal
iyiyim bidenem sen nasılsın
evet canim tek tarafli degil elbette bugüne kadar hicbir saygisizligim olmasi yaninda birseye sinir olsam yüzümü bile dökmem ne olursa olsun hep güler söylerim.
Eveettt söylüyorum gercek adimmm büsra
kayınvalidem yaşlı ve hasta canım. eşlerimiz kendileri bakıyolar. bize düşürmüyolar sağolsunlar.
oğlum huysuzdu dedinya onun için soruyom. Hastamıydı oğlun diyesağol cnm hamile iken kendie hic bisi almadım yeni yeni aliyorum daha
h.b cnm seni herkes görmus bende görmek istiommm
gecmıs olsun cnm
sağol cnm benım
:44::44::44::44::44:
karşı taraf sana iyi davranırsa sende ona öyle davranırsın kaynanam bana iyi davransa bende ona iyi davranırım
senin nasıl kaynananla aran iyimi
hazalcım usb kablosunu verdimbilgisayarda resim tutmuyorum işyeri bilg. olduğu içn tekrar yüklersem haber veririm canım
oğlum huysuzdu dedinya onun için soruyom. Hastamıydı oğlun diye
maşallah adınla yaşa
anladım cnm
ben dimedim polyanan didi aşı huysuzluğu gecti diee
hersey karsilikli.
peki sen iyilik yapip iyilik bekledinmi
yoksa beklemeklemi kaldin
560 mışı gördüğüm ana denk geldi galiba canımm:111:anladım cnm
ben dimedim polyanan didi aşı huysuzluğu gecti diee
öle oldu:111::78:
Karistirdi bu kiz yineee
560 mışı gördüğüm ana denk geldi galiba canımm:111:
valla 2 sene oldu hiçbi iyiliklerini görmedim benim kayınvalidenin bitane kızı var varsa yoksa odur bide torunu diğer kızını ve bizi hiç önemsemez ama büyük kızının ve torunlarının bütün ihtiyaçlarını kıyafetini yapılcak işlerini yapar torunu 9 yaşında şimdiden çeyizini hazırlıyo yelekler danteller bi görseniz 2 senelik evliyim daha bi çorap almamıştır bana ben bu insana nası iyilik yapim
560 mışı gördüğüm ana denk geldi galiba canımm:111:
unutmayın gurubun en yaşlısı benim , normal böle karıştırmalarım. Szide 31 e glincek görürrüzbencede kariştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?