KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben kartları iptal ettircem valla insan elinde kartlar harcarken sanki para veriyo gibi gelmiyo ama elinde nakit varsa kıyamıyorsun vermeye

ben kartları iptal ettircem valla insan elinde kartlar harcarken sanki para veriyo gibi gelmiyo ama elinde nakit varsa kıyamıyorsun vermeye
aynen.
cibimde param dursun ama alışverişten geri durmayım
hem psatam dursu hem karnm doysun gibi oluyo

hiç pılı pırtı canım ya. gıda.
taksitler öyle işte
eşme desem, almasaydın der

anam sen baya pılıpırtı almışın canım ankaraya gittinya orda falan harcadın heralde
olsun canım ödersin çalışıyosun ya çocuklarında var 2 tane mecbur ikisinede alman gerek ihtiyaçlarını olsun ödersin canım merak etme neiçin çalışıyonki kredi kartlarını ödemek için

evet canım herkezin kıyafet sorumlusu benim.eşim de sağolsun kendine bişey almaz. hep ben alırım. ankarada da korkudan kendime hiç bişey almadım valla. eşime harcadım yine.

kayanansı iyimiş ama tek taraflı iyilik olmaz canım. polyan da çok iyi demkki
bu arada polyanam gerçk adın nedir şekerim.

karşı taraf sana iyi davranırsa sende ona öyle davranırsın kaynanam bana iyi davransa bende ona iyi davranırım
senin nasıl kaynananla aran iyimi

evet canım herkezin kıyafet sorumlusu benim.eşim de sağolsun kendine bişey almaz. hep ben alırım. ankarada da korkudan kendime hiç bişey almadım valla. eşime harcadım yine.

aynen bende eşimin kıyafet sorumlusuyumdur mağazaya girince eşime alırım hep kendime bişey almam eşimde çok kızıyo kendime almayıp ona alınca

kayanansı iyimiş ama tek taraflı iyilik olmaz canım. polyan da çok iyi demkki
bu arada polyanam gerçk adın nedir şekerim.

evet canim tek tarafli degil elbette bugüne kadar hicbir saygisizligim olmasi yaninda birseye sinir olsam yüzümü bile dökmem ne olursa olsun hep güler söylerim.

eveettt söylüyorum gercek adimmm büsra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…