KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet haklisin neyse esinin hatri var bosver.
benim kaynanama cok sükur nisanliyken beni her görmeye geldiginde bilezik alir gelirdi simdi bile geldiginde getirmis hem bana hem kizima

ohh maşallah böyle kaynana sevilmezmi kızım aferin kaynanana valla
ahh ahh ben bi çorabını görmemişken bilezik nerde benimkide nişanlıyken ne alıncaksa hepsinin parasını eşimden alıyodu durumları yok zannetmeyin sakın

benim kaynanama cok sükur nisanliyken beni her görmeye geldiginde bilezik alir gelirdi simdi bile geldiginde getirmis hem bana hem kizima
böyle kaynanayı kim sevmez ya
benimkiler hep eli boş geldiler haladaha bizi sömürürler ortanca kaynıma yardım ederler nefret ediyorum hepsinden:95::95:
unutmayın gurubun en yaşlısı benim , normal böle karıştırmalarım. Szide 31 e glincek görürrüz

seninkilerde çok acayipmiş canım. o da evladın oda . sinir şeyler

heralde ozamana denk geldi beynin karıştı bian şoka girmiş olabilirsin
ivettt:26:

altınmı

ben karstaydim onlar ankaradaydi hazalcim kocamda almanyada kocam her 2-3 ayda bi annesini babasini alir gelirdi 5-6 defa galiba

sizinkilerde cok garipmis valla gelinin sonucta almak zorundasin.kiymamislar paraya
böyle kaynanayı kim sevmez ya
benimkiler hep eli boş geldiler haladaha bizi sömürürler ortanca kaynıma yardım ederler nefret ediyorum hepsinden:95::95:

utanmadilarmi eli bos gelirken acaba
gelinmez öyle cünkü bi hediye almalari lazim sonucta

sizinkilerde cok garipmis valla gelinin sonucta almak zorundasin.kiymamislar paraya

utanmadilarmi eli bos gelirken acaba
gelinmez öyle cünkü bi hediye almalari lazim sonucta

iki bayram arası nişanlandım bu durumda kurban almaları lazımdı bana dimi onu bile almadılar
ay aklıma geldikçe nefretim artıyo

heç olurmu öyle şeyy nihanımmm (ıyyy çok korktumm:18:)
ölesine dedim işte:26:
tamam bebik budurmda şöyle bi konuşma yapayım
:82::82: her yaşın ayrı güzelliği var anı yaşa
reklam gibi oldu he patentli değildir dimi bu söz başım belaya girmesin

iki bayram arası nişanlandım bu durumda kurban almaları lazımdı bana dimi onu bile almadılar
ay aklıma geldikçe nefretim artıyo

daha yeni nisanlanmissin ya ondan galiba
evet bizim orda bi koc alirlar boynuzunada bilezik baglarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…