- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.081
evet haklisin neyse esinin hatri var bosver.
benim kaynanama cok sükur nisanliyken beni her görmeye geldiginde bilezik alir gelirdi simdi bile geldiginde getirmis hem bana hem kizima
benim kaynanama cok sükur nisanliyken beni her görmeye geldiginde bilezik alir gelirdi simdi bile geldiginde getirmis hem bana hem kizima
kredi kartı borcum560 neee :26: .............
böyle kaynanayı kim sevmez yaevet haklisin neyse esinin hatri var bosver.
unutmayın gurubun en yaşlısı benim , normal böle karıştırmalarım. Szide 31 e glincek görürrüz
kredi kartı borcum
seninkilerde çok acayipmiş canım. o da evladın oda . sinir şeylervalla 2 sene oldu hiçbi iyiliklerini görmedim benim kayınvalidenin bitane kızı var varsa yoksa odur bide torunu diğer kızını ve bizi hiç önemsemez ama büyük kızının ve torunlarının bütün ihtiyaçlarını kıyafetini yapılcak işlerini yapar torunu 9 yaşında şimdiden çeyizini hazırlıyo yelekler danteller bi görseniz 2 senelik evliyim daha bi çorap almamıştır bana ben bu insana nası iyilik yapim
ivettt:26:heralde ozamana denk geldi beynin karıştı bian şoka girmiş olabilirsin
altınmıevet haklisin neyse esinin hatri var bosver.
seninkilerde çok acayipmiş canım. o da evladın oda . sinir şeyler
ivettt:26:
altınmı
haaa simdi anladim
sen yaşlı deilsin datlum bızde kariştirioz bazenn
evet altin bide ne diyor biliyormusun kizim daha kusura bakma gücümüz anca buna yetti
ay canim ya cok üzüldüm burma bilezik
sen millet diye benimi kastediyonteşekür ederim canım. Millet gülüp geçerken sen beni teskin ediyorsünnnn
sizinkilerde cok garipmis valla gelinin sonucta almak zorundasin.kiymamislar parayaohh maşallah böyle kaynana sevilmezmi kızım aferin kaynanana valla
ahh ahh ben bi çorabını görmemişken bilezik nerde benimkide nişanlıyken ne alıncaksa hepsinin parasını eşimden alıyodu durumları yok zannetmeyin sakın
böyle kaynanayı kim sevmez ya
benimkiler hep eli boş geldilerhaladaha bizi sömürürler ortanca kaynıma yardım ederler nefret ediyorum hepsinden:95::95:
sen millet diye benimi kastediyon
sizinkilerde cok garipmis valla gelinin sonucta almak zorundasin.kiymamislar paraya
utanmadilarmi eli bos gelirken acaba
gelinmez öyle cünkü bi hediye almalari lazim sonucta
tamam bebik budurmda şöyle bi konuşma yapayımheç olurmu öyle şeyy nihanımmm (ıyyy çok korktumm:18:)
ölesine dedim işte:26:
boşver canım ya . çok şükür onlara mutaç değilsiniki bayram arası nişanlandım bu durumda kurban almaları lazımdı bana dimi onu bile almadılar
ay aklıma geldikçe nefretim artıyo
iki bayram arası nişanlandım bu durumda kurban almaları lazımdı bana dimi onu bile almadılar
ay aklıma geldikçe nefretim artıyo
harikasın bebeğimmmmmtamam bebik budurmda şöyle bi konuşma yapayım
:82::82: her yaşın ayrı güzelliği var anı yaşa
reklam gibi oldu he patentli değildir dimi bu söz başım belaya girmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?