- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.221
geçen sene anamura gitmiştik bu senede oraya gideriz büyük ihtimal. Geçen sene acemice gitmiştik bişey anlamadık bu sene idmanlı giderizantalya tarafı büyük ihtimall siz nereyi düşünüyosunuz
geçen sene anamura gitmiştik bu senede oraya gideriz büyük ihtimal. Geçen sene acemice gitmiştik bişey anlamadık bu sene idmanlı gideriz
çok güzel bi yerdi ama bilmediğimiz için gezemedik . bu sefer inşalah gezerizinsan ilk seferde bişey anlamıyo canım
ödedinmi canımben geldimm ama kimse kalmamış
reglmi oldunben burdayımda canım karnım felaket ağrıyorrr
soğukla birleşince regl sonu karın ağrısı oldu demi. geçmiş olsun canım.ben burdayımda canım karnım felaket ağrıyorrr
ödedinmi canım
reglmi oldun
soğukla birleşince regl sonu karın ağrısı oldu demi. geçmiş olsun canım.
ödedinmi canım
ödedim canım bayıldım 600 geldim her ay sinir geliyo şu parayı yatırınca
evet sinir oluyo valla insanödedim canım bayıldım 600 geldim her ay sinir geliyo şu parayı yatırınca
evet canlarım felaket bir ağrı
d.kontrol kullanırken hiç ağrım olmuyodu ne güzel birde kısa sürüyoduuzun zamandır unutmuştum bu ağrıları başladı yine
evet canlarım felaket bir ağrı
d.kontrol kullanırken hiç ağrım olmuyodu ne güzel birde kısa sürüyoduuzun zamandır unutmuştum bu ağrıları başladı yine
ödedinmi canım
ödedim canım bayıldım 600 geldim her ay sinir geliyo şu parayı yatırınca
sinir olma canım ev sahibi olucaksınız yatırım işte ilerde rahat ettirir inş.
Allah yardımcın olsun canım bende reglim bide grip valla hem aşadan hem üstten hastayım anlıcan
Ağrı kesici alsan faydası olur belki dikkat et kendine ayaklarına özellikle dikkat et.
aldım canım benim çok dikkat ederim ayaklarıma evde falan patikle dolanırım :))
kikirdeme kızhihihihi nihanı bastım biraz öncee
siz nerdesiniz gacılar benim gözümün önü açıldı kendime geldim
kikirdeme kız
delüüüü
kız nihan ceyda böön biriylemi buluşacaktı komşu topikten:44: gitmemiş sanırım buluşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?