KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

biz eşimin almanyadaki arkadaşı ve eşiyle antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz... side olabilir öyle konuşuyorlardı..ben gitmesekte olur diyorum boşa masraf yapacağız ama o çok istiyor bakalım

ne ödemesi canım almışmıydınız siz ev

banka çok kalabalık 40 kişi vardı önümde bende sıra alıp geldm birazdan gene gitçem biz kooparatif ödüyoruzcanım eşim üye olmuş 3 senedir ödeniyo ama hala inşaat ne zaman bitçeği belli deil işte o yüzden bizde ev almayı düşünüyoruz daha almadık araştırıyoruz canım

anladım canım Allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı versin

hem kooperatif hem ayriyetten ev mi anlamadım ben canım
banka baya yakın galiba

hem kooperatif hem ayriyetten ev mi anlamadım ben canım
banka baya yakın galiba

biz şimdi ev ödüyoruzya onu ödemeye devam edicezsatmıcaz birikmiş paramız var altın bilezik falan annemler yardım edicek belki ederse eşimin anneleri işte öyle bi ev almayı düşünüyoz
banka yakın canım

biz eşimin almanyadaki arkadaşı ve eşiyle antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz... side olabilir öyle konuşuyorlardı..ben gitmesekte olur diyorum boşa masraf yapacağız ama o çok istiyor bakalım

inşallah istiyoz şimdi erken rezervasyon indirimi var ben baktım calista luxory otel var eşim geçen sene eğitime gitmişti memnun kalmış erken rezervasyonlada indirimli fiyatı iyibelki bu senede oraya gideriz
ben tatili matili unnutçam bi kaç sene

2 tane eviniz olcak yani:44::44:
inş istediğiniz gibi olur canım:97::97:

2 tane eviniz olcak yani:44::44:
inş istediğiniz gibi olur canım:97::97:

ewet canım inşallah alabilirsek dün baktık bitane mevki olarak çok iyi yerde sıfır geniş 125 mt.salonu oturma odası çok genişti ama bitek mutfak dolaplarıyla balkonunu beğenmedik mutfak dolaplarını küçücük yapmışlar bide tezgah granit deildi sıcak koyunca eriyenlerdendi eşimde onu istemedi balkonlarda küçücük masa konmucak şekildeydi karar veremedik

Side güzeldi yaprakcım ama deniz çok taşlı, kumsal yok denizin içinde ayaağına batıyo taşlar ben o yüzden çok sevmemiştim. Yüzmeyi çok bilmediğimden belkide pek zevk alamadım ama yüzme bilenler tadını çıkarıyolardı.

inşAllah olur canım
ya ev güzelse dolaplar yaptırılabilinirki ben zaten kendi evimi alırsam güzel olsada değiştiririm dolapları başkasının kullandığını kullanmam

inşAllah olur canım
ya ev güzelse dolaplar yaptırılabilinirki ben zaten kendi evimi alırsam güzel olsada değiştiririm dolapları başkasının kullandığını kullanmam

ev sıfır canım dolaplar yeni işte eski olsa deiştirelimde böylede yzık yani yeni dolabı sökmek bi işede yaramazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…