- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.181
kurban öne geldiğinden beri be dolaba bişey atamıyom
maşallah kız sen harika bi ev hanımısın valla. bayılırm böyle pratik insanlara varya
sana ayrıca bi dondurucu şart olmuş canım. ne güzel yapıyosun yazdanvalla ya biz geçen senenin kurbanını zor bitirdik bayrama kadar yiyemedik şimdi tekrar et doldu dolap bide yazdan attıkları tıklım tıkış dolap
ceyda hiç girmedi bugün. nerde acaba:44:
yaparsın . tü tü nazar değmesin:78::78::78:ben evde olsam daha neler yapçamda çalışınca akşamdan akşama anca bukadar yapabiliyomişte
dikiş kursuna gidiyoya kursa gitmiş olabilir
sana ayrıca bi dondurucu şart olmuş canım. ne güzel yapıyosun yazdan
bilmiyorum valla canımbursada hiç iskender yemediğim için tadını bilmiyorum.. bizim buralardada bursa iskender kebap diye restorantlar var acaba bizi kandırıyolar mı:44: yoksa gerçekten tadları aynımı oluyoo:44:
künefeye bende bayılıyorum ama yerinde yemek isterdimizmirde yerdik bi iskenderi. meşhur bi yeri vardı orda. alışmıştık mis gibi iskendere burda yediklerimizden anlamaz olduk.
künfeyede baylıyom onuda yapamıyolar.
tamam canım öde gelkızlar ben bi bankaya gidip gelim evin ödemesi var paraları bayılalım gene bakalım off çok sinir oluyom öde öde bitmiyo hiç ya
kızlar ben bi bankaya gidip gelim evin ödemesi var paraları bayılalım gene bakalım off çok sinir oluyom öde öde bitmiyo hiç ya
bilmiyorum valla canım
ama emin ol fark vardır fırsatın olsada yesen bursada
künefeye bende bayılıyorum ama yerinde yemek isterdim
biter biter merak etme. allah sağlık versinkızlar ben bi bankaya gidip gelim evin ödemesi var paraları bayılalım gene bakalım off çok sinir oluyom öde öde bitmiyo hiç ya
yazın anamurdaydık , yedik .hakketen çok güzeldibilmiyorum valla canım
ama emin ol fark vardır fırsatın olsada yesen bursada
künefeye bende bayılıyorum ama yerinde yemek isterdim
yirik tabi :97:bursaya yolum düşerse yirik beraber :97:
vallamıbiter biter merak etme. allah sağlık versin
yazın anamurdaydık , yedik .hakketen çok güzeldi
valla.yirik tabi :97:
inegöle gelirseniz köfte de yerik o da çok güzel:97:
vallamı
valla.
kızlar tatile gidiyonuzmu bu sene
düşünüyoz bakalım. bi aksilik çıkmazssasanmıyorum geçtiğimiz yaz gittik ama bu sene gidemeyiz arabanın borcu var
siz:44:
valla.
kızlar tatile gidiyonuzmu bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?