- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.601
hoş geldin ne oldukinapıyosunuzzz kızlar ay kaç gündür keyfim yok ya, bugün de öyle moralsizim...
vallahi benim için pazartesi daha uygunbu 1 haftayı hediye ayarlama işi için ayıralım demiştim yanlış hatırlamıyorsam pazartesinden sonra gönderelim yani pazartesi haberleşelim yine
pazartesimi göndercez:44:
vallahi benim için pazartesi daha uygun
benim için farketmez datlu cadım ceydayada uyarsa göndeririz pazartesi günü
canım benim çarşıya çıkmam kolay olmuyo ya. çıktımmı hem hediyemi alır hemde yollarım diye düşünmüştümbu 1 haftayı hediye ayarlama işi için ayıralım demiştim yanlış hatırlamıyorsam pazartesinden sonra gönderelim yani pazartesi haberleşelim yine
ne oldu canım ya başka bi sıkıntımı var
tamam tatlım sen nasıl istersen ama ben pazartesi veya salı gönderebilirimcanım benim çarşıya çıkmam kolay olmuyo ya. çıktımmı hem hediyemi alır hemde yollarım diye düşünmüştüm
canım benim çarşıya çıkmam kolay olmuyo ya. çıktımmı hem hediyemi alır hemde yollarım diye düşünmüştüm
ceyda noldu eve baktınızmı
hoş geldin ne olduki
Hstaydım ya kızlar, ona moralim bozuktu haala da düzelmedi işte..bugün normal beslenmeye geçtim nihayet onun için mutluyum aslında ama.. öyle işte neyse
Hediyeyi sormuşsunuz, hastayım ama kırmızı don göndermekten vazgeçmedim tabii
Benim için yarın, cuma ve pazartesi uygundur göndermek için
Eve baktık güzeldi ama içimize sinmedi diyeyim.. hayırlısı artık bekliyoruz.
Hstaydım ya kızlar, ona moralim bozuktu haala da düzelmedi işte..bugün normal beslenmeye geçtim nihayet onun için mutluyum aslında ama.. öyle işte neyse
Hediyeyi sormuşsunuz, hastayım ama kırmızı don göndermekten vazgeçmedim tabii
Benim için yarın, cuma ve pazartesi uygundur göndermek için
Eve baktık güzeldi ama içimize sinmedi diyeyim.. hayırlısı artık bekliyoruz.
o zaman bugünden itibaren kim göndermek isterse göndersin kızalr bende
pzt veya salı gönderirim olarmı:44:
bana uyar bilgede pazartesi dedi yaprak ve ceyda ne diyor:97:şöyle diyelim hediyesini hazırlayan salı gününe kadar göndersin ozaman
kargoya versin yani, demişöyle diyelim hediyesini hazırlayan salı gününe kadar göndersin ozaman
çıkar artık aklında hastalığı canım. çok şükür iyisin.
o zaman ben ikisinide pazartesi hallederim
hayırlısı olsun canım Allahım gönlümüze göre hayırlı bi ev denk getirsin inşallah
amin canm benim inş.o zaman bugünden itibaren kim göndermek isterse göndersin kızalr bende
pzt veya salı gönderirim olarmı:44:
şöyle diyelim hediyesini hazırlayan salı gününe kadar göndersin ozaman
bana uyar bilgede pazartesi dedi yaprak ve ceyda ne diyor:97:
bana uyar bilgede pazartesi dedi yaprak ve ceyda ne diyor:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?