- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.641
iyiz canim yok üzmüyor cok sükür dili hafiften pamukcuk olmustu gecmis biraz bugün.
siz nasilsiniz hallettiniz cekilisi demi hadi hayirlisi
yok ya el çabukluğu ve hile galibaal birini vur ötekine
aa neden acaba. nasıl dı o oğlan ya . ben çok korktum ondan. kesin c kardeşlerle çalışıyo
evet ya bende farkettim:18:zaten çocuğun suratında meymenet yok bi enteresan bakıyo
nan cadum aşam üramda saklambaş oynuyodum ni demek bu ama mıçından uydurma hee[
/QUOTE]
çocukluğunamı indin
bu ne nan bumu rüyanın yorumu heçbeğenmedimnan cadum aşam üramda saklambaş oynuyodum ni demek bu ama mıçından uydurma hee[
/QUOTE]
çocukluğunamı indin
bide topik açmış rüya yorumlarım diye
saol canim fazla degil dr götürdük poposuda cok kizarmisti önemli bisi deil gecer ikiside dedi.programı izlemediysen anlamamışındır ondan ben izlemiştim programı:97:
hallettik canım
aa geçmiş olsun oda baya zormuş
polyanan canım karbonatlı su yapıp o suyla ağzını sildir iyi gelir o
saol canim fazla degil dr götürdük poposuda cok kizarmisti önemli bisi deil gecer ikiside dedi.
he canim bugun yaptim onuda hem gögsümün uclarini sildim hemde agzini falan gecer insallahh
ya kizlar ne programi ben izlemedim link varmi link bende izleyiiiimmmmm
nan cadum aşam üramda saklambaş oynuyodum ni demek bu ama mıçından uydurma hee[
/QUOTE]
çocukluğunamı indin
dilek saçları iyi yandan örülü halde çocukluğuna inmiş yanağında çiller ispanyol paça giymiş saklanbaç oynuyo ebe sobeee
bu ne nan bumu rüyanın yorumu heçbeğenmedim
bide topik açmış rüya yorumlarım diye
ben yorumlamam analiz ederim bebekim. bana tüm rüyanı anlatacan bende analiz yapacam.
yorumladiklarin gercekten tutuyormu cadum bende rüyamda babama karniyarik yemegi yapiyordum
nerden geldiyse böyle bisi rüyama
ispanyol paçalar çok eskide kız ne yaptın sen.dilek saçları iyi yandan örülü halde çocukluğuna inmiş yanağında çiller ispanyol paça giymiş saklanbaç oynuyo ebe sobeee
benim çocukluğumd aşimdiki gibi dar paçalar modaydı
ispanyol paçalar çok eskide kız ne yaptın sen.
benim çocukluğumd aşimdiki gibi dar paçalar modaydı
kıs ben giyiyodum ispanyol paça pantilonnn gömleğiminde kolları ispanyoldu
tutturak için yorumlamıyom canım ya. dediğim gibi daha çok analiz benmkisi.yorumladiklarin gercekten tutuyormu cadum bende rüyamda babama karniyarik yemegi yapiyordum
nerden geldiyse böyle bisi rüyama
ya moralim bozuldu resmen valla
haberlere bakıyorum ya adamın biri gece bebek ağlıyor diye kafasına biberonla vurup öldürmüş bebek 6 aylık daha ya sinirimden ağlıyom vallabi baba nasıl yapar bırak babayı bi insan yapamaz yabancı biri bile olsa yapmaz bi örümcek bile görsem evde öldürmeye kıyamıyorum ya bezle atıyorum camdan ki bu insan yavrusu
kıs ben giyiyodum ispanyol paça pantilonnn gömleğiminde kolları ispanyoldu
vardı bi ara ispanyol paçalar pantolonum vardıda göynem yoktu benim
hmmm anladim ben youtubedan bulur bakarim saol canim benim zeytin yagini hemen denicembebeklerde olur canım merak etme poposunada zeytinyağı sür oda çok etkili oluyo
link yok canım yetenek sizsiniz varya orda bi çocuk varmış ondan bahsettik
amin amin valla benim gördügüm rüyalar hep biseye isaret oluyor.hayır olsun canım Allah hayırlara çıkarsın
tutturak için yorumlamıyom canım ya. dediğim gibi daha çok analiz benmkisi.
rğyanı biraz daha detaylı yazarsan yorumlarım
ya moralim bozuldu resmen valla
haberlere bakıyorum ya adamın biri gece bebek ağlıyor diye kafasına biberonla vurup öldürmüş bebek 6 aylık daha ya sinirimden ağlıyom vallabi baba nasıl yapar bırak babayı bi insan yapamaz yabancı biri bile olsa yapmaz bi örümcek bile görsem evde öldürmeye kıyamıyorum ya bezle atıyorum camdan ki bu insan yavrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?