KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

al birini vur ötekine

aa neden acaba. nasıl dı o oğlan ya . ben çok korktum ondan. kesin c kardeşlerle çalışıyo
yok ya el çabukluğu ve hile galiba
haber yorumlarında öyle yazıyor hep
hem o 3 harfliler geçmişi bilir gelecekten haber veremezler geleceği Allahtan başkası bilemez
o sayıları çocuklara yazdırdı ya 4 haneli el çabukluğuyla daha önce kendi yazdığı sayılarla değiştiriyormuş galiba böylece o 5. kızda o çocuğun yazdığı rakamları topluyo anladınmı
zaten çocuğun suratında meymenet yok bi enteresan bakıyo
evet ya bende farkettim:18:

programı izlemediysen anlamamışındır ondan ben izlemiştim programı:97:

hallettik canım
aa geçmiş olsun oda baya zormuş
saol canim fazla degil dr götürdük poposuda cok kizarmisti önemli bisi deil gecer ikiside dedi.
polyanan canım karbonatlı su yapıp o suyla ağzını sildir iyi gelir o

he canim bugun yaptim onuda hem gögsümün uclarini sildim hemde agzini falan gecer insallahh

ya kizlar ne programi ben izlemedim link varmi link bende izleyiiiimmmmm

yorumladiklarin gercekten tutuyormu cadum bende rüyamda babama karniyarik yemegi yapiyordum

nerden geldiyse böyle bisi rüyama

bebeklerde olur canım merak etme poposunada zeytinyağı sür oda çok etkili oluyo
link yok canım yetenek sizsiniz varya orda bi çocuk varmış ondan bahsettik

yorumladiklarin gercekten tutuyormu cadum bende rüyamda babama karniyarik yemegi yapiyordum

nerden geldiyse böyle bisi rüyama
tutturak için yorumlamıyom canım ya. dediğim gibi daha çok analiz benmkisi.

rğyanı biraz daha detaylı yazarsan yorumlarım

ya moralim bozuldu resmen valla
haberlere bakıyorum ya adamın biri gece bebek ağlıyor diye kafasına biberonla vurup öldürmüş bebek 6 aylık daha ya sinirimden ağlıyom valla bi baba nasıl yapar bırak babayı bi insan yapamaz yabancı biri bile olsa yapmaz bi örümcek bile görsem evde öldürmeye kıyamıyorum ya bezle atıyorum camdan ki bu insan yavrusu

bende okudum onu ne insanlar var yarabbim Allah ıslat etsin yaa kendi evladı ya bide ısırmış minicik bebeği

bebeklerde olur canım merak etme poposunada zeytinyağı sür oda çok etkili oluyo
link yok canım yetenek sizsiniz varya orda bi çocuk varmış ondan bahsettik
hmmm anladim ben youtubedan bulur bakarim saol canim benim zeytin yagini hemen denicem
hayır olsun canım Allah hayırlara çıkarsın
amin amin valla benim gördügüm rüyalar hep biseye isaret oluyor.
tutturak için yorumlamıyom canım ya. dediğim gibi daha çok analiz benmkisi.

rğyanı biraz daha detaylı yazarsan yorumlarım

güzel bisi her insan bunu yapamaz yani:13:
simdi ben annemlerin mutfakta babama karniyarik yapiyorum
patlicanlari kizartiyorum ama sonrada hasliyorum babam geliyor senmi yapacaksin yemegi diyor evet diyorum annemde bi kadinla konusuyor bende kosturuyorum is icin ha bire bukadar rüyam.

bunlar insan deil canım bunların Allah korkuları yok çünkü Allah nası biliyosa öyle yapsın bunları dicek bişey bulamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…