KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nihan kuşum noldu sana yaa inşallah apandist deildir canım yumurtalıkların falan ağrımıştır yada benim gibi taş olabilir benimde yumurtalığım ağrıyodum taş varken inşallah önemli bişey deildir canım Allah yardımcın olsun bitanem

kankaaa
çanakkaleyimi gösterdiler niyeki valla kaç gündür çok güzel burda havalar güneşli tabi ama güzel havanın tadını çıkaramıyoz maalesef bütün gün dükkanda

burayada kar yağsa acık geçen sene çok yağmıştı bu sene hala yok acık yağsa ne güzel bembeyaz hem mikroplarda öler

kankaaa
çanakkaleyimi gösterdiler niyeki valla kaç gündür çok güzel burda havalar güneşli tabi ama güzel havanın tadını çıkaramıyoz maalesef bütün gün dükkanda

valla süperdii millet oturmuş denizkenarına ohhhhh çok özendim :97:
çalışınca öyle oluyo işte bacım hiç bi fırsatı değerlendiremiyoruz:84:

hoşbulduk canım nasılsın sizin orasıdamı soğuk bende hergün kat kat giyinip geliyom kollarımı zor uzatıyom pc ye
sen nerde oturuyodun canım

Kayseride yaşıyorum canım kar yağmıyor daha doğrusu 2 gün yağmıştı geçen hafta kar devam etmediğinden dona çekti aşırı soğuk ayaz var. Hiç bu kadar soğuk olmamıştı.

Kayseride yaşıyorum canım kar yağmıyor daha doğrusu 2 gün yağmıştı geçen hafta kar devam etmediğinden dona çekti aşırı soğuk ayaz var. Hiç bu kadar soğuk olmamıştı.

kayseridemisin pastırmaları yiyondur ozaman sen dona çektimi ozaman fena işte çok soğuk olur valla Allah yardımcınız olsun

iyiyim bende işte hağşırık tıksırık gidiyoz:2::2::2:
sen gel çanakkaleye otururuz beraber deniz kıyısında pazar günleri çıkıyoz gene kordonda geziyoz çok güzel oluyo

vallah ne iyi olur aslında tanıdıkta var orada ama nerdeler bilmiyorum keşkem gelebilsek gezerdik 2 kordon boyu yapardık:97:

iyiler teyzesi sağol. ellerinden öperler

öpsünler tabisi teyzeleriyim ben onlarınşaka şaka el öptürmem ben hiç kendimi yaşlı hissediyom ozaman

ay bende istiyom bende istiyom

sen yeterki gel canım gelin siz ben size donanmada kahvaltı yaparız hemen denizin dibindi karşıda kilitbahir kalesi yanımızda çimenlik kalesi ve dibimizde deniz muhteşem alarsiz gelin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…