- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.741
günaydınn kızlar
kızlar akşam karnımın sağ altında kasığımda öyle bi ağrı vardıki çekme yapıyordu.acile gitçektim ama korktum acile gitmekten ya biliyonuz acillerde geçiştiriveriyorlar yanlış bişey yapılmasından korktum sabrettim sabaha kadar. ben apandisitten şüpheleniyorum bugün 10da doktora gitçem bakalım ne dicek.
apandisitse kesin ameliyat der anca ameliyatmış çözümü
inş önemli bişey değildir benim için dua edin canım arkadaşlarım
günaydın yivrummm hoşgeldin
dün haberlerde yozgatı gösterdiler kar yağıyodu yaf pek soğuk duruyodu hemen dedimki eşime burada kankim var bilgoş ablam var didim
bide çanakkaleyi gösterdiler oradada bi güzeldi hava güneşliydi valla nasıl özendim..buradada kankim dilek var dedim
hoşgeldin canım
günaydın canımcımm hoşgeldin:13:
kankaaa
çanakkaleyimi gösterdiler niyeki valla kaç gündür çok güzel burda havalar güneşli tabi ama güzel havanın tadını çıkaramıyoz maalesef bütün gün dükkanda
hoşgördük bacım nassan iyimisen:86:
hoşbulduk canım nasılsın sizin orasıdamı soğuk bende hergün kat kat giyinip geliyom kollarımı zor uzatıyom pc ye
sen nerde oturuyodun canım
günaydın böcüğüm
iyiyim bacum sen nassann
Kayseride yaşıyorum canım kar yağmıyor daha doğrusu 2 gün yağmıştı geçen hafta kar devam etmediğinden dona çekti aşırı soğuk ayaz var. Hiç bu kadar soğuk olmamıştı.
günaydın balkaymağım nasılsın çocuklar napıyo iyilermi
iyiyim bende işte hağşırık tıksırık gidiyoz:2::2::2:
sen gel çanakkaleye otururuz beraber deniz kıyısında pazar günleri çıkıyoz gene kordonda geziyoz çok güzel oluyo
iyiyim bende işte hağşırık tıksırık gidiyoz:2::2::2:
sen gel çanakkaleye otururuz beraber deniz kıyısında pazar günleri çıkıyoz gene kordonda geziyoz çok güzel oluyo
iyiler teyzesi sağol. ellerinden öperler
öpsünler tabisi teyzeleriyim ben onlarınşaka şaka el öptürmem ben hiç kendimi yaşlı hissediyom ozaman
ay bende istiyom bende istiyom
vallah ne iyi olur aslında tanıdıkta var orada ama nerdeler bilmiyorum keşkem gelebilsek gezerdik 2 kordon boyu yapardık:97:
sen yeterki gel canım gelin siz ben size donanmada kahvaltı yaparız hemen denizin dibindi karşıda kilitbahir kalesi yanımızda çimenlik kalesi ve dibimizde deniz muhteşem alarsiz gelin yeterki
nezaman:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?