KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaprak bacım sen nörüyon görüşemedik böğün

neydim bacım bugünüde bitirdik burada.. size özendim gıı ne marifetli gacılarsınız bide pratiksiniz ben öle değilmiyim acaba :44:hiç denemedim gerçide çeşit çeşit yemekler yapıyosunus yafff ben sebze yapıyom ancaa
et pek sevmediğim için zavallı kocamda yemiyo sayemde

ceydoş bacım nörüyon gıı

valla yapraaamm napim bacım.. evdeydim bugün. Hava çok güzel burda, çamaşır yıkadım bol bol onları as kurut topla falan.. sonra yemek yaptım. sonra, evi süpürdüm yerleri sildim bu kadar

senn nörüyonnn canum

maşallah bidenemee nazar değmesin
dakikaları sayıyom canım bende çıkacamdaa

iyi olmuş alışman canım daha çabuk pişiyo hem daha lezzetli oluyo düdüklüde ohh menü güzelmiş afiyet olsun canım
ceyda sen ne yedinde dokundu canım sana

konserve mısır canım ya.. yemez olaydım

maşallah bidenemee nazar değmesin
dakikaları sayıyom canım bende çıkacamdaa

ohh mesai saati bitmiş ne güzel. ben de işten çıkıp eve gitmek için dakika sayardımm çalışırkene

olsun canım sende yaparsın öğrenirin yavaş yavaş çalışınca zor oluyo napçan eliimizden geldiği kadar yapçaz beya napalım

konserve mısır canım ya.. yemez olaydım

ohh mesai saati bitmiş ne güzel. ben de işten çıkıp eve gitmek için dakika sayardımm çalışırkene

mısırmı hadi ya tarihi mi geçmişti acaba mısırı bende çok kullanıyorum marul salatasına korktum şimdi

herkese merhaba kızlar bende katılmak isterim aranıza ayrıca evde bebek şekeri, kapı süsü vs. yapıyorum eğer ihtiyacı olan arkadaşlar olursa bana facebooktan sekerevi@hotmail.com.tr den ulaşabilir görüşmek üzere hoşcakalın...

günaydınn kızlar

kızlar akşam karnımın sağ altında kasığımda öyle bi ağrı vardıki çekme yapıyordu.acile gitçektim ama korktum acile gitmekten ya biliyonuz acillerde geçiştiriveriyorlar yanlış bişey yapılmasından korktum sabrettim sabaha kadar. ben apandisitten şüpheleniyorum bugün 10da doktora gitçem bakalım ne dicek.
apandisitse kesin ameliyat der anca ameliyatmış çözümü
inş önemli bişey değildir benim için dua edin canım arkadaşlarım

günaydın canlarımmmmm

nihancım olsun umarım ciddi bi sorun yoktur.. apandist değildir inşallah ameliyata gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…