KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

saol bidenemm
su koyulmuyomu normalde yoksa senmi koymadın:44:

selam kızlar
gittim tahliller yapıldı 3te gidicem sonuçlar ve doktora göstermek için
muayene de bişey demedi doktor direk tahlil verdi bakalım sonuçlarda ne çıkıcak. apandis olsaydı ne kadarda patlardı bilmiyorum ki çünkü dün akşam birden başladı bu ağrılar anlamadım gitti hiç bişeyim yoktu ondan önce
bakalım saat 3 oluversede gitsem

siz napıyorsunuz canlarım

canım geçmiş olsun tekrar
sounucunu alda umarım korkulacak bişi yoktur bizde merak ettik seni

tekrar geçmiş olsun nihan. apandist ağrısı olsa durmazdı sanırım kız. :44:

bu arada ben hediyemi aldım bugün bayanlar paketledim yollayacağım günü bekliyom

tekrar geçmiş olsun nihan. apandist ağrısı olsa durmazdı sanırım kız. :44:
ya bende öylede düşünüyorum yerimde duramazdım akşamki çok kötüydü ama şimdide ağrı var ama hafif
eğer apandist çıkmazsa kadın doğumamı gitsem yumurtulaklarım için

ya bende öylede düşünüyorum yerimde duramazdım akşamki çok kötüydü ama şimdide ağrı var ama hafif
eğer apandist çıkmazsa kadın doğumamı gitsem yumurtulaklarım için
tahlildn sonra doktor yönlendiri seni
ona göre gidersin

he bacım yaa
du sana bişi sorim ben şimdi marketten kabak aldım onun tatlısını nasıl yapam şekerli suda kaynatimmi

şerbet yap canım içine at öyle
şekerli su deil kız yok öyle bişey sen onu cuma akşamı tencereye doğra üstüne toz şeker dök bayaca .sulansın sabahta pişirirsin

nihan tekrardan geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz apandist olunca üstüne bastırınca kesiliyosa apandist olmuyomuş galiba eşim bişey söylüyodu ama hatırlamıyorum umarım iyi çıkar sonuçların taş sancısı olunca benimde sol yumurtalığım ağrıyodu ama benimki dayanılcak gibi deildi bide miğden bulanıyomudu ağrı olurken

apandistin belirtilerine baktım bazıları tutuyo bazıları tutmuyo mide bulantısı ve ateş yok mesela
üstüne bastıerınca ağrısı kesilen fıtıkmış canım
sağol canım inş

apandistin belirtilerine baktım bazıları tutuyo bazıları tutmuyo mide bulantısı ve ateş yok mesela
üstüne bastıerınca ağrısı kesilen fıtıkmış canım
sağol canım inş

işte eşim bişeyler diyoduda hatırlayamadım benim abim olmuştu apandist ameliyatı miğdesi ağrımıştı çok

kıs şekerli su derkene şeker atıp suda koyayımmı demek istedimdi
saol bacım tarifin için

şaka yaptım canım bendede var kabak eşim bi köye gitmişti bilgisayar götürmeye ordan vermişle kocaman bende yapıcam ama pazar günü yaparım anca bide büyük kesincede çok beklemez çürür napçam onca kaba bilmem şoka atım bari

at canım çıkarır çıkarır yaparsın ben çok severim kabak tatlısını uzun zamandır aklımdaydı bugün markete çıkınca gördüm aldım. ama doğranmış aldım ben tümü yoktu yada vardıda ben göremedim

olsun en iyisi doğranmış doğramak çok zor oluyo sert ya kesilmiyo

delüüü bastı benii
bence erkek arkadaşı ayrılsın eğer facedeki çocuğun söledikleri doğruysaa hiç yakıştıramadım kızaaa.. bide yalan sölemiş o kadar

hee hhee bastım seni tabisi aman lise sondaki kızın uğraştığı şeye bak biz kafamızı kaldıramıyoduk dersten nelerle uğraşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…