- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.781
yaprakcım bn bekarken yapmıştım.kabağı soyuyosun sonra dilimleyip pişircen tencereye düzgünce diziceksin.Üzerine de toz şeker serp göz kararı yap istersen su koymadan tencereyi ocağa al kapağını kapat kısık ateşte bi yarım saat pişir zaten yumuşayınca anlarsın. Piştikten sonra cevizle enfes oluyor. Benim bildiğim bu şekilde canım
selam kızlar
gittim tahliller yapıldı 3te gidicem sonuçlar ve doktora göstermek için
muayene de bişey demedi doktor direk tahlil verdi bakalım sonuçlarda ne çıkıcak. apandis olsaydı ne kadarda patlardı bilmiyorum ki çünkü dün akşam birden başladı bu ağrılar anlamadım gitti hiç bişeyim yoktu ondan önce
bakalım saat 3 oluversede gitsem
siz napıyorsunuz canlarım
sağolun kankilerimcanım geçmiş olsun tekrar
sounucunu alda umarım korkulacak bişi yoktur bizde merak ettik seni
ya bende öylede düşünüyorum yerimde duramazdım akşamki çok kötüydü ama şimdide ağrı var ama hafiftekrar geçmiş olsun nihan. apandist ağrısı olsa durmazdı sanırım kız. :44:
tahlildn sonra doktor yönlendiri seniya bende öylede düşünüyorum yerimde duramazdım akşamki çok kötüydü ama şimdide ağrı var ama hafif
eğer apandist çıkmazsa kadın doğumamı gitsem yumurtulaklarım için
tahlildn sonra doktor yönlendiri seni
ona göre gidersin
he bacım yaa
du sana bişi sorim ben şimdi marketten kabak aldım onun tatlısını nasıl yapam şekerli suda kaynatimmi
apandistin belirtilerine baktım bazıları tutuyo bazıları tutmuyo mide bulantısı ve ateş yok meselanihan tekrardan geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz apandist olunca üstüne bastırınca kesiliyosa apandist olmuyomuş galiba eşim bişey söylüyodu ama hatırlamıyorum umarım iyi çıkar sonuçların taş sancısı olunca benimde sol yumurtalığım ağrıyodu ama benimki dayanılcak gibi deildi bide miğden bulanıyomudu ağrı olurken
şerbet yap canım içine at öyle
şekerli su deil kız yok öyle bişey sen onu cuma akşamı tencereye doğra üstüne toz şeker dök bayaca .sulansın sabahta pişirirsin
apandistin belirtilerine baktım bazıları tutuyo bazıları tutmuyo mide bulantısı ve ateş yok mesela
üstüne bastıerınca ağrısı kesilen fıtıkmış canım
sağol canım inş
kıs şekerli su derkene şeker atıp suda koyayımmı demek istedimdi
saol bacım tarifin için
şaka yaptım canım bendede var kabak eşim bi köye gitmişti bilgisayar götürmeye ordan vermişle kocaman bende yapıcam ama pazar günü yaparım anca bide büyük kesincede çok beklemez çürür napçam onca kaba bilmem şoka atım bari
ee yaprak kız napsın ayrılsınmı kim haklı sence:89:
at canım çıkarır çıkarır yaparsın ben çok severim kabak tatlısını uzun zamandır aklımdaydı bugün markete çıkınca gördüm aldım. ama doğranmış aldım ben tümü yoktu yada vardıda ben göremedim
delüüü bastı benii
bence erkek arkadaşı ayrılsın eğer facedeki çocuğun söledikleri doğruysaahiç yakıştıramadım kızaaa.. bide yalan sölemiş o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?