- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.801
ne olmuş ya konu ne:44:hee hhee bastım seni tabisiaman lise sondaki kızın uğraştığı şeye bak biz kafamızı kaldıramıyoduk dersten nelerle uğraşıyo
hee hhee bastım seni tabisiaman lise sondaki kızın uğraştığı şeye bak biz kafamızı kaldıramıyoduk dersten nelerle uğraşıyo
hee hhee bastım seni tabisiaman lise sondaki kızın uğraştığı şeye bak biz kafamızı kaldıramıyoduk dersten nelerle uğraşıyo
kızlar ya kafayı yicem ya ben bileziklerimi biyere sakladım bi kısmını ama bulamıyom nereye koydumuda hatırlamıyorum ya
aaaa nasıl yani canım yaa evdemi sakladın
yaprak seni seviyorum
aa çok kötü bi durum bikeresinde bende unutmuştum öyle durumlarda eşime diyorum artık burda diye kaybedince ona soruyorum o söylüyo bi dahakızlar ya kafayı yicem ya ben bileziklerimi biyere sakladım bi kısmını ama bulamıyom nereye koydumuda hatırlamıyorum ya
dilekyaprak seni seviyorum
noldu kısssssss bişimi kaçırdımm:44:
evet ya yeğenimin nişanı vardı onun için almıştım birazını bankaya geri götürcez hep unuttuyodum akşam aklıma geldi dedim çıkarayımda götüralim şunları diye birazını buldum bi3 tanesini nereye koyduğumu hiç hatırlamıyom bakındım oraya buraya yok bulamadım bu akşam tekrar bakçam iyice
demin ne okuyodun bi anneyle oğulun öyküsünü okuyodunya
aa çok kötü bi durum bikeresinde bende unutmuştum öyle durumlarda eşime diyorum artık burda diye kaybedince ona soruyorum o söylüyo bi daha
inş bulursun çok can sıkıcı bi durum
vallla ya düşünüyom hiç hatırlamıyom naptımı ya akşama iyice deşçem evi bakalım inşallah bulurum
dilek
evdedir kıs iyice bak hele akşam sandığın varsa içine falan bak
hastayım ya bi trip atayım dedimküsme canım yaprak bişey okuyoduda gene bastım onu ondan yazdım okuduğu konuyla ilgili ondan yazdıydım:130::127:
yok kız atmamışındır :18::18:evdede nerde olduğunu bilsem bulabilsem korkuyom bide attısam çöp diyesandığım yok canım
arabayla gitçem 5 dakkaya giderim canım birazdan çıkarımnihan saat 3 e geliyo canım nezaman gitçen hadi hayırlı haberlerle gel inşallah yoktur bişey
evdede nerde olduğunu bilsem bulabilsem korkuyom bide attısam çöp diyesandığım yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?