KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sağol nihancım bende iyiyim

günaydın datlucadım Allah iyilik versin
aminnnn cümlemize
başka seey sorarım bende
hafta sonun nasıl geçti:)

haftasonum güzeldi. annemlere gittim.cumartesi hep birlikte ordaydık. ablamlar felan. pazarda ablama gittik. pizza yaptım yedik. tam 3 tepsi yemişiz

sizin nasıl geçti bakalım

aminnnn cümlemize

haftasonum güzeldi. annemlere gittim.cumartesi hep birlikte ordaydık. ablamlar felan. pazarda ablama gittik. pizza yaptım yedik. tam 3 tepsi yemişiz

sizin nasıl geçti bakalım

afiyet olsun

ben haftasonu cumartesi bi temizlik yaptımki avuçlarımın içi şişmiş kaç haftadır bu kadar yapmıyodum yüzeysel temizliyodum dip köşe girdim valla içim rahatladı insan huzursuz oluyo ev kirli olunca pazar günüde herif evdeydi onla birlikte dışarı falan çıktık gezdik öyle geçti 2 günüm

ben cumartesi temizlik yaptım pazarda gezdik. dün de bi arkadaşım canımı çok sıktı

benim oğluşumun bugün doğum günü bugün yapmıştım doğum

arkadaşımda bende bi gün önce yapmıştı
dün sabah açmış telefonu nihan saç maşasını verirmisin oğlumun doğum günü için süslencem diyo bana
içime bişey oturdu kalbim atmaya başladı boğazım düğümlendi bi acayip oldum

siz böyle bişey yaparmıydınız düşüncesizlik değilmi bu benmi abartıyorum yoksa

benim evde dip köşe temizlenecek ama nedense içimden gelmiyo hiç. sırtımda kambur.

ikimizinde hafta sonu aynısının tıpkısı olmuş he
aynı şeyleri yapmışız

canım benim cidden düşüncesizlik yapmış arkadaşınn..tamam maşayı isteyebilir ama oğlumun doğumgünü için süslenecem diye belirtmesine gerek yokmuş sonuçta senin o konuda yaralı olduğunu biliyor keşke daha dikkatli olsaymış..düşünemedi heralde...

senin ne çektiğini ancak yaşayan bilir nihancım. biz ne desek boş. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. bunu düünmek bile bana ağır geliyo. sen neler yaşadın. evlat 1 günlükte olsa evlat 20 yaşında da evlat. biz onları rahimimize düştüğü anda kabullenip benimsiyoruz. çok zor bi imtihan gerçekten. allah sabır versin. allah onun ömrünü doğacak yavruna bağışlasın.
ve unutma , klişe bi laftır ama , o cennette sana kefil olacak.yavrunun güzel bi yerde olması belki içini bi nebze olsun rahatlatır.
rabbim doğacak çocuklarınla güzel bir ömür sürmeni nasip etsin

ama arkadaşının yaptığıda gerçekten büyük bir ayıp.
ne diyebilirimki. boş bulundu belki

herhalde kimi insan ince düşünemiyor. ben olsam hayatta yapmam böyle bişey hayatta

zaten içimi rahatlatan onun çok güzel biyerde bulunması rabbimin yanında olması
ama arkadaşının yaptığıda gerçekten büyük bir ayıp.
ne diyebilirimki. boş bulundu belki
bilmiyorum canım belkide

benim için pek farketmiyo yaprak. ben temizliyom aradan yarım saat geçtikten sonra herşey aynı. bide eşyalar canımı çok sıkıyo hepsini değiştirmek istiyom ama şu an imkanım yok. sueda da sağolsun eskimeleri için elinden geleni yapıyo.

eşya derken mobilya mı canım

haklısın evde çocuk olunca yap arkanı dön yine batmış heryer..eşyalar neden canını sıkıyor eski modelmi yoksa kullanışsızmı..
bide iyi işte eşyaları yenilemek için bi neden sueda bi kaç yıl daha idare ettirsinde okula başlayınca yenilersiniz

eşya derken mobilya mı canım
evet canım. yatak odam çok kullanuşsız. şimdiki dolaplar ne kadar güzel herşeyi topluyo.
salon takımım yok zaten. sueda büyüyene kadar da almayım diyom. çocuklara oyun alanı çıkıyo.
oturma odamda iyice eskidi.

o kadar değil yaprak en fazla 2 sene inşallah

evet canım şimdikiler kullanışlı gerçekten
senin oğlanın sünneti oldumu genelde mobilya değişimi sünnet zamanı yapalar ya

evet canım şimdikiler kullanışlı gerçekten
senin oğlanın sünneti oldumu genelde mobilya değişimi sünnet zamanı yapalar ya
sünnet oldu ama hastanede ameliyat esnasında yaptılar. fıtık olmuştu. o zaman gurbetteydik düğün yapamadık.
bu gidişle oğlanın düğününde yenileyecez biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…