- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.121
benim burası sıcak gelin ikinizide ısıtayımısıt beni yapırakkkk:18:
benimde:18::18::18:mouse kullandığım elim buz gibi
ısıt beni yapırakkkk:18:
koş yaprak inegöle gidiyoz, atla arkamabenim burası sıcak gelin ikinizide ısıtayım
ısınmaya sıcak bişiler içerek başlayalım
sonra dans edelim accık harketlenelim
sona sarılım bidee
koş yaprak inegöle gidiyoz, atla arkama
kız beni kovcanla karıştırın geliab, benim ben kankin
gelin cadularım benim açtım kollarımıkoş yaprak inegöle gidiyoz, atla arkama
delüükız beni kocanla karıştırdın galiba, benim ben kankin
çok seksüüü bir cevap olduda
kızlar mutfağı ankastre olan varmı
tavsiyelerinize ihtiyacım var
kocama yapsam keşke şöle dans manss olayınıııı
inş canım inş kendi evimiz olurda ankastre dolaplarımız kendi evimizde olur ah ahhbenim deel ankastre ama kendi evime çok istiyom hatta fırın bile almadım mini fırın aldım kendi evime ankastre yaptırayım diye ama şuan çok uzak görüküyo
cumartesi evin toplantısı vardı 12 de bi girdik 5.30 çıktık akşama kadar deli olduk şuan eşimde bende kafayı sıyırmak üzereyiz
evde kombiyi kapat, üşyünce yaparsın
benim deel ankastre ama kendi evime çok istiyom hatta fırın bile almadım mini fırın aldım kendi evime ankastre yaptırayım diye ama şuan çok uzak görüküyo
cumartesi evin toplantısı vardı 12 de bi girdik 5.30 çıktık akşama kadar deli olduk şuan eşimde bende kafayı sıyırmak üzereyiz
öyle canım Taktiri ilahi dediğin gibi
inş hayırlısyla olur bi yavrum daha
sağol bitanem sen nasılsın bakiim neler yaptın hafta sonu
Rabbim tez vakitte inşallah hayırlı sağlıklı bi bebek versin canım sana en çok senin için istiyorum kendime bile istemim :83:sana istiyorum canım benim :93::93:
haftasonum yani pazar günüm hizmetçilik yaparak geçti herzamanki gibi bi gün olunca temizlik yaptım yemek yaptım çamaşr yıkadım ikindi oldu sonra acık annemlere gittik 1-2 saat yeğenimi gördüm sonra markete girdik yumurta falan bitmişti onları aldık sonra eve geldik yemek yeddik bu akşam misafir gelcek pastayla börek yaptım sonra yattım uyudum okadar
evet bilge alemsin vallaayyyy bilgoş bi alemsin anacımmmm
inş canım inş kendi evimiz olurda ankastre dolaplarımız kendi evimizde olur ah ahh
niye kafayı sıyırıyonuz toplantıda ne konuşuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?