- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.101
anladım canım evet genelde sünnet düğünlerinde yenilerler ya ondan sordumsünnet oldu ama hastanede ameliyat esnasında yaptılar. fıtık olmuştu. o zaman gurbetteydik düğün yapamadık.
bu gidişle oğlanın düğününde yenileyecez biz
siz nerelerde gezdiniz bakalım
kıızlar
günaydın kızlar:118::119::129::130::122::122:
ben geldim
aman bi cafeye gittik oturduk canımsiz nerelerde gezdiniz bakalım
kıızlar
hoşgeldin canımgünaydın kızlar:118::119::129::130::122::122:
ben geldim
goşgeldin şekerim :79: nasılsın canımmmmmmm
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
biz bahçeliye gittik datlucadım bilirsin demi orayı abinler oradaydı sanırım.. kursa yazılmıştım ben ehliyet kursu bahçelideydi yeri. hem gezmeye gittik gitmişken dosyamıda aldık geldik..ama süresi geçmişsicil ve sağlık raporumu tekrar yenilemem gerekiyomuş onlarla uğraşacam bide yaaaaa:84:
öyle canım Taktiri ilahi dediğin gibihoşbulduk canım
nihan geçm,şi okudum ne yazıcamı bilemedim canım oğlusunun doğumgünüymüş bugün .Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat verir sana Rabbim oğlunun ömrünü ona verir inşallah Aallahın takdiri karşısında boynumuz kıldan ince canım Allahtan gelene razı olmak zorundayız..
arkadaşının yaptığı şey çok salakmış düşüncesiz biriymiş canım cahilliğine ver boşver önemseme hiç onun söylediklerini
kızlar mutfağı ankastre olan varmı
tavsiyelerinize ihtiyacım var
kızlar mutfağı ankastre olan varmı
tavsiyelerinize ihtiyacım var
senin mutfağın mı ankastre canımhımmmmmmmmmmmmmmm:44:
yok be canım nerde. bi arkadaş yaptıracakmışta fikir istiyodu.senin mutfağın mı ankastre canım
yok be canım nerde. bi arkadaş yaptıracakmışta fikir istiyodu.
beenim mutfağım baya geniş. ama oraya sıra gelene kadar önce diğer odaları halletmem lazım.anladım canım
bu dolaplarda gömülü minik tvli ankastre dolaplar oluyo ya onlar çok hoşuma gidiyo
büyük bi mutfağım olsun ankastre hiç çıkmam mutfaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?