KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

siz nerelerde gezdiniz bakalım
kıızlar

biz bahçeliye gittik datlucadım bilirsin demi orayı abinler oradaydı sanırım.. kursa yazılmıştım ben ehliyet kursu bahçelideydi yeri. hem gezmeye gittik gitmişken dosyamıda aldık geldik..ama süresi geçmiş sicil ve sağlık raporumu tekrar yenilemem gerekiyomuş onlarla uğraşacam bide yaaaaa:84:

hoşgeldin canım[/QUOTE]
hoşbulduk canım
nihan geçm,şi okudum ne yazıcamı bilemedim canım oğlusunun doğumgünüymüş bugün .Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat verir sana Rabbim oğlunun ömrünü ona verir inşallah Aallahın takdiri karşısında boynumuz kıldan ince canım Allahtan gelene razı olmak zorundayız..
arkadaşının yaptığı şey çok salakmış düşüncesiz biriymiş canım cahilliğine ver boşver önemseme hiç onun söylediklerini

hoşgeldin dilekkkk

kaynım oturuyo canım.

bi an önce tamamlada al ehliyetini.

öyle canım Taktiri ilahi dediğin gibi
inş hayırlısyla olur bi yavrum daha
sağol bitanem sen nasılsın bakiim neler yaptın hafta sonu
kızlar mutfağı ankastre olan varmı
tavsiyelerinize ihtiyacım var

yok kız nerdee

anladım canım
bu dolaplarda gömülü minik tvli ankastre dolaplar oluyo ya onlar çok hoşuma gidiyo
büyük bi mutfağım olsun ankastre hiç çıkmam mutfaktan
beenim mutfağım baya geniş. ama oraya sıra gelene kadar önce diğer odaları halletmem lazım.

bizimde şuan öyle biz kendimiz yakıp söndürüyoruz kombili burası... haftasonu biz yokken gaz biter diye tedirgin oldum çıkarken kapattım..şuan ısıtmak için uğraşıyoruz ısınmadı hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…