- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.161
yok canım kim alırki herkes bizim gibi salakmı kooparatife en son biz üye olmuşuk bizden sonra kimse üye olmamış 2 tane boş üyelik var
bide ne olacak kız hayırdır kadere inanırım olcak demişin
aman ne bilim kız herkesin isteği farklı iştee bende belki diyom bu evimizi satar benim daha çok içime sinen bi yerden alırız diyorum.. kocam yok diyo amakader belki günün birinde ikna ederimm diye yazdımm.. çekim yasasıı diye bişi varmışyaa çekerim belki bende
evet ya yine yokkızlar hediyeleri bugün gönderiyoz dimi yalnız ceyda yok ya haberi varmı bugün gönderilceğinden
şuana kadar hangi şehirlerdeydiniz canımbende evimi satıp yeni bi ev almayı istiyom. hatta bu şehirdende gitmeyi isitiyom. inşallah bende bi gün ikna ederim.
bende evimi satıp yeni bi ev almayı istiyom. hatta bu şehirdende gitmeyi isitiyom. inşallah bende bi gün ikna ederim.
şuana kadar hangi şehirlerdeydiniz canım
bide eşinde mi memur geçende sorduydum
eğer cevaplamak istemezsen sorun değil tatlım
evet ya yine yok
en son kararlaştırdığımızda bende pazartesi gönderirim demişti
ama kursa gidiyom akşam 5e kadar unuturmu bilemem
bide ben yarın gönderiyorum eşim evde iş çıkışı oö gelir almaya korgoya gidemem o varken yarın gönderiririm kesin hediyem hazır zaten
evet dilek. ben şimdi çıkıyom hatta. yollayacam hediyemi
herkeze afiyet olsuuunn
hediyemde kazasız belasız yerine ulaşsınnnn
canım 2 sene geçsin bi ben anca ikna ettim burdan bi ev almayı söyleye söyleye beynine kazıdım anca ikna oldu valla inşallah seninkide olur ama acık geçsin işinden yakın hep yolun çok uzak olduğundan evin işine yakın olsa evine daha çok vakit ayırabileceğinden zorluk çekmicenden falan
anladım canım:44:istanbul, manisa ve burası
eşim müdür canım,657 li yani
istesek tayin hemen çıkar bize . ama şimdi eşimin annesi var diye isteyemiyoz
tamam böcüğümtamam canım benimde hazır burda bekliyo bende göndericem bugün
ayyyy inşallahh yaaa 2 yıl dayanayım bari
beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır yaprakçım merak etme
napalım canım bizimde böyle hani sıkıntı çekmeden rahata kavuşulmazmışya inşallah güzel günler çok yakındadır Rabbim başka dert vermesin
evet kuşumnihan küşüm 55 olmuşun
yüklücez tabi yaprakçımAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhh bu ev meselelerinde...
bide kızlar şimdi siz hediyeleri alınca buraya resim yükleyeceksiniz dimiii:44: merak ederiz hepimizz kim ne almışşş diye
hoş geldin kızBen geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?