KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok canım kim alırki herkes bizim gibi salakmı kooparatife en son biz üye olmuşuk bizden sonra kimse üye olmamış 2 tane boş üyelik var
bide ne olacak kız hayırdır kadere inanırım olcak demişin

aman ne bilim kız herkesin isteği farklı iştee bende belki diyom bu evimizi satar benim daha çok içime sinen bi yerden alırız diyorum.. kocam yok diyo amakader belki günün birinde ikna ederimm diye yazdımm.. çekim yasasıı diye bişi varmışyaa çekerim belki bende

canım 2 sene geçsin bi ben anca ikna ettim burdan bi ev almayı söyleye söyleye beynine kazıdım anca ikna oldu valla inşallah seninkide olur ama acık geçsin işinden yakın hep yolun çok uzak olduğundan evin işine yakın olsa evine daha çok vakit ayırabileceğinden zorluk çekmicenden falan

bende evimi satıp yeni bi ev almayı istiyom. hatta bu şehirdende gitmeyi isitiyom. inşallah bende bi gün ikna ederim.

kızlar hediyeleri bugün gönderiyoz dimi yalnız ceyda yok ya haberi varmı bugün gönderilceğinden
evet ya yine yok
en son kararlaştırdığımızda bende pazartesi gönderirim demişti
ama kursa gidiyom akşam 5e kadar unuturmu bilemem
bide ben yarın gönderiyorum eşim evde iş çıkışı oö gelir almaya korgoya gidemem o varken yarın gönderiririm kesin hediyem hazır zaten

evet dilek. ben şimdi çıkıyom hatta. yollayacam hediyemi
herkeze afiyet olsuuunn
hediyemde kazasız belasız yerine ulaşsınnnn

şuana kadar hangi şehirlerdeydiniz canım
bide eşinde mi memur geçende sorduydum
eğer cevaplamak istemezsen sorun değil tatlım

istanbul, manisa ve burası

eşim müdür canım,657 li yani
istesek tayin hemen çıkar bize . ama şimdi eşimin annesi var diye isteyemiyoz

tamam canım benimde hazır burda bekliyo bende göndericem bugün

ayyyy inşallahh yaaa 2 yıl dayanayım bari

ayyyy inşallahh yaaa 2 yıl dayanayım bari

beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır yaprakçım merak etme
napalım canım bizimde böyle hani sıkıntı çekmeden rahata kavuşulmazmışya inşallah güzel günler çok yakındadır Rabbim başka dert vermesin

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhh bu ev meselelerinde...

bide kızlar şimdi siz hediyeleri alınca buraya resim yükleyeceksiniz dimiii:44: merak ederiz hepimizz kim ne almışşş diye

Amin canım beterin beteri var yine çok şükür evimiz var dayalı döşeli bunada şükürrr.. Allahım sağlık versin zamanla olur inşallahh

ayrıca yukardaki sözüne bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…