- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.141
aay sağol canım inşRabbim tez vakitte inşallah hayırlı sağlıklı bi bebek versin canım sana en çok senin için istiyorum kendime bile istemim :83:sana istiyorum canım benim :93::93:
haftasonum yani pazar günüm hizmetçilik yaparak geçti herzamanki gibi bi gün olunca temizlik yaptım yemek yaptım çamaşr yıkadım ikindi oldu sonra acık annemlere gittik 1-2 saat yeğenimi gördüm sonra markete girdik yumurta falan bitmişti onları aldık sonra eve geldik yemek yeddik bu akşam misafir gelcek pastayla börek yaptım sonra yattım uyudum okadar
niye deli oldunuz, bitirmiyolar mı daha
inşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir hayırlısıya
ne konuşulcak herkes isyanlarda kavga gürültü herkesin canına yetmiş artık yani kaç senedir
evde kombiyi kapat, üşyünce yaparsın
çok zor olur öylede ya. kooperatifin en sevmdiğim yanı. ama siz ev almayı düşünüyonuz zati değilmi.
formuma dönüyorum galibaa
ay çok sinir bozucu yakredi çekilcek miş şimdi 35 37 mi ne onu vercekmişiz başka para ödemicekmişiz lafta ama bize evin maaliyeti 80 milyara geliyo ve içi düzülmedik burda 80 milyara içi düzülmüş ev satıyolar dahada nezaman bitçeği belli deil küçücük küçücük odalar heryer de kiriş odanın ortasında çıkıntı bilmemne kafayı yicez yani şuan yaptığımız şey elimize ne para geçerse oraya bağlıyoruz ama ölü yatırım yani 80 bilyara ev alırdık bide içine kiracı koyar her ay kirasını alırdık çok canım sıkkın ağlayıp duruyom evlendiğimizden beri evle uğraşıyoz hep ne bitiyo ne oluyo eşimin yaptığı bi hatanın şeyini ben çekiyom ama hep annelerinin yüzünden onlar sokmuşlaronu oraya onlara yakın diye Allahlarından bulsunlar
çok kötü olmuş ya , sanki krediyi kim ödeyecekmiş.kredi çekilcek miş şimdi 35 37 mi ne onu vercekmişiz başka para ödemicekmişiz lafta ama bize evin maaliyeti 80 milyara geliyo ve içi düzülmedik burda 80 milyara içi düzülmüş ev satıyolar dahada nezaman bitçeği belli deil küçücük küçücük odalar heryer de kiriş odanın ortasında çıkıntı bilmemne kafayı yicez yani şuan yaptığımız şey elimize ne para geçerse oraya bağlıyoruz ama ölü yatırım yani 80 bilyara ev alırdık bide içine kiracı koyar her ay kirasını alırdık çok canım sıkkın ağlayıp duruyom evlendiğimizden beri evle uğraşıyoz hep ne bitiyo ne oluyo eşimin yaptığı bi hatanın şeyini ben çekiyom ama hep annelerinin yüzünden onlar sokmuşlaronu oraya onlara yakın diye Allahlarından bulsunlar
aay sağol canım inş
seninde vakti zamanı gelince olur inş.
ay dilek ya ne kadar monoton dimi hayatlarımız bazen öyle sıkılıyorum ki
neyse sağlıklı olalımda gerisi boş arkadaşım
ayy dön gıı özledik bu halleriniiiyani şahsen ben özledim kendi adımaa
bükmezmi, çalış çabala götür oraya yatır. ama dedğim gibi olan olmuş artık. dua edelimde bi an önce btisindüşünüyoruz canımda hayırlısıyla inşallah denk gelirse ama bu ev bizim belimizi büküyo:95:
kredi çekilcek miş şimdi 35 37 mi ne onu vercekmişiz başka para ödemicekmişiz lafta ama bize evin maaliyeti 80 milyara geliyo ve içi düzülmedik burda 80 milyara içi düzülmüş ev satıyolar dahada nezaman bitçeği belli deil küçücük küçücük odalar heryer de kiriş odanın ortasında çıkıntı bilmemne kafayı yicez yani şuan yaptığımız şey elimize ne para geçerse oraya bağlıyoruz ama ölü yatırım yani 80 bilyara ev alırdık bide içine kiracı koyar her ay kirasını alırdık çok canım sıkkın ağlayıp duruyom evlendiğimizden beri evle uğraşıyoz hep ne bitiyo ne oluyo eşimin yaptığı bi hatanın şeyini ben çekiyom ama hep annelerinin yüzünden onlar sokmuşlaronu oraya onlara yakın diye Allahlarından bulsunlar
ay çok sinir bozucu ya
gerçekten baya pahalıymış
üzülme canım benim
çok kötü olmuş ya , sanki krediyi kim ödeyecekmiş.
allah sabır versin canım. inşallah en kısa zamnda biterde sizde rahat bi nefes alırsınız.
canım o kooperatifi satma ihtimaliniz yokmu o şekilde.. çok eskiden halamlar almıştı kooperatifle ev onlar satmıştı böyle bitmeden inşaat yanlış hatırlamıyorsam tabi
öyle canım sağlıklı olalımda ama gerçekten çok monoton yani hele çalışınca evde olsak güne gideriz çarşıya pazara gideriz oturmaya gideriz ohh ne güzel ama çalışınca sabah işe gel akşam eve git hep aynı:99::120::122:
amin canım hayırlısısaolun canlarım ya çok doldum sizle paylaşım dedim hayırlısı artık yapçak bişey yok Allahım hepimizin yardımcısı olsun
saolun canlarım ya çok doldum sizle paylaşım dedim hayırlısı artık yapçak bişey yok Allahım hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?