KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyiyim ceydacım sen nasılsın

çok şükür bebmm iyi diyelim iyi olsun..

kızlar buzluğa neler koyuyonuz var mı öyle pratik huylarınız benim yok evde yemek olmadığı zaman işten eve gidince çok zorlanıyorum

kızlar buzluğa neler koyuyonuz var mı öyle pratik huylarınız benim yok evde yemek olmadığı zaman işten eve gidince çok zorlanıyorum

valla nihancim benim bi evim olmadığından hiç bilgim yok ama karnıyarık, fasülye yazdan konulunca çok güzel oluyor. Yada hamur yoğurduğunda kete falan koysan o da iyi olur.

selam kızlar.bnede aranıza katılabilirmiyim acaba..evde çok canım sıkılıyor kk da da muhabbet edecek bir topik yok:44:

valla benim hiç yok öyle huylarım annemin ve kayınvalidemin getirdiği şeyler var..sıkışınca onları yapıyorum onlarda bitmek üzere kalacam öle ortada:18:
kendimi alıştırayım diyorum çünkü gerçekten çalışan bayanlar için çok iyi oluyor pratik oluyor bakalım düşünüyorum ama inşallah düşünmekle kalmaz... ama geçen şey yaptım aferin bana sigara böreği sardım koydum buzluğa aniden bi misafirim gelirse elimin altında olsun dedim çıkarır hemen kızartırım

valla nihancim benim bi evim olmadığından hiç bilgim yok ama karnıyarık, fasülye yazdan konulunca çok güzel oluyor. Yada hamur yoğurduğunda kete falan koysan o da iyi olur.
ay ne bilyeim ya hiç öyle pratikliğiim yok bir sürü şeyler koyanlar var canım ya özeniyorum valla
selam kızlar.bnede aranıza katılabilirmiyim acaba..evde çok canım sıkılıyor kk da da muhabbet edecek bir topik yok:44:
hoşgeldin

sigara böreği gül böreği bunları hep koyuyorlarmış

bide şey kurabiyeyi pişirip koyuyorlarmış o nasıl olurki dolabın kokusu sinmezmi :44:

hoşbulduk..valla şöyle bir bakıyorum nerelrd muhabbet çok.ya diyet toiklerinde..ya hamile kalmaya uğraşanlar yada anne adaylarının toikleri dolu.
ebnde anne adayıyım ama malesef benim ayımın annişleri pek takmadı beni.bişey soruyorum cevap veren olmuyor..belli kişiler kendi aralarında muhabbet döndürüyorlar.buda canımı sıktı.baktım baktım buraya attım kendimi

sigara böreği gül böreği bunları hep koyuyorlarmış

bide şey kurabiyeyi pişirip koyuyorlarmış o nasıl olurki dolabın kokusu sinmezmi :44:

yokkk kurabiyeye falan sinmiyor kokusu poşetle iyice at buzluğa misafir gelmeden çıkar kendi çözülsün yada mikrodalgaya at canım.. benim mikrodalgam henüz yok ben çıkarıyorum öyle bişi olunca kendiliğinde çözülüyo... annem bana gelirken poça falan yapıyo getiriyo kalanının buzluğa atıyorum sabah kahvaltıda falan çok iyi oluoyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…