- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.381
iyiyim ceydacım sen nasılsın
Hoşbuldum kuşum.. napıyon kıss
bi bilsemsöliycemdee bacım bende haa kendimi cözemedim
sen kimlerdensinn kuzumm
bendeniz arızagillerdenim
Selam Kızlarrrr
o zaman hemen bi form doldurt ceydacım datlucadım yokya bugün sen üstlen bu görevi
kıs yapra çaktırma form kalmamış..:18: fotokopi çekmeyi unutmuşuzz bacımm
çok şükür bebmm iyi diyelim iyi olsun..
tüh ben çektidim ogün ne çabuk bitirdiniz nen
sizede form dayanmıyo
çok şükür bebmm iyi diyelim iyi olsun..
aboooo yandık desene :18:
ebruşşş yavrum nasılsın hoşgeldinnn
Ebrucuğumm hoşgeldin canım.. nasılsın görüşemedik ne zamandır
iyiyim yaprakcım sen nasılsın kuşum
iyiyim hayatım nasıl olsun uğraşıyoruz işte sende ne var ne yok keyiflerin nasıl bebişim
kızlar buzluğa neler koyuyonuz var mı öyle pratik huylarınız benim yok evde yemek olmadığı zaman işten eve gidince çok zorlanıyorum
kızlar buzluğa neler koyuyonuz var mı öyle pratik huylarınız benim yok evde yemek olmadığı zaman işten eve gidince çok zorlanıyorum
ay ne bilyeim ya hiç öyle pratikliğiim yok bir sürü şeyler koyanlar var canım ya özeniyorum vallavalla nihancim benim bi evim olmadığından hiç bilgim yok ama karnıyarık, fasülye yazdan konulunca çok güzel oluyor. Yada hamur yoğurduğunda kete falan koysan o da iyi olur.
hoşgeldinselam kızlar.bnede aranıza katılabilirmiyim acaba..evde çok canım sıkılıyor kk da da muhabbet edecek bir topik yok:44:
selam kızlar.bnede aranıza katılabilirmiyim acaba..evde çok canım sıkılıyor kk da da muhabbet edecek bir topik yok:44:
valla benim hiç yok öyle huylarım annemin ve kayınvalidemin getirdiği şeyler var..sıkışınca onları yapıyorum onlarda bitmek üzere kalacam öle ortada:18:
kendimi alıştırayım diyorum çünkü gerçekten çalışan bayanlar için çok iyi oluyor pratik oluyor bakalım düşünüyorum ama inşallah düşünmekle kalmaz... ama geçen şey yaptım aferin banasigara böreği sardım koydum buzluğa aniden bi misafirim gelirse elimin altında olsun dedim çıkarır hemen kızartırım
sigara böreği gül böreği bunları hep koyuyorlarmış
bide şey kurabiyeyi pişirip koyuyorlarmış o nasıl olurki dolabın kokusu sinmezmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?