KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyi yaptın canımm kaç aylık hamilesinnnn

sigara böreği gül böreği bunları hep koyuyorlarmış

bide şey kurabiyeyi pişirip koyuyorlarmış o nasıl olurki dolabın kokusu sinmezmi :44:

lafa ortasından daldım ama ben hem tuzlu hem tatlu kuarbiye yapıp buzdolabı poşetlerine koyuyorum..biri gelecek olursa ondan çıkarıyorum çay olana kadar onun buzu çözülüyor bile..dolap kokusu sinmiyor pratik oluyor tavsiye ederim.
pişirip konulduğunda eski tadını bulmayan tek şey börek.
poğça ve kekte de sorun olmuyor

iyi yapmışın canım bende bugun katıldımm hoşgeldinnn
ne güzell bende ilerdee anne olmak istiyorumm güzell bi duyguymuşş ölee diyolarrrr...

aynen canım evet çok iyi oluyor

iyi yaptın canımm kaç aylık hamilesinnnn
saol cnm 26 haftalık hamileyim yani tam olarak 6 ay dolmuş oluyor.
iyi yapmışın canım bende bugun katıldımm hoşgeldinnn
ne güzell bende ilerdee anne olmak istiyorumm güzell bi duyguymuşş ölee diyolarrrr...

hoşbulduk saol cnm.
evet çok güzel bir duygu.bu benim 2. çocuğum olacak inşallah..bir aksilik olmazda sağsalim kavuşursak.
diğeri 22 aylık kız..buda kız

hıımm sağol canım benimde mikrodalga yok mutfağım küçük küçük olduğuu için bitek fırınla dolap var bulaşık mak. bile yer yok onun için ilerde büyük mutfağım olurssa ozaman alırım:97:
bi gün oturup yapçam böyle valla

böreğide pişirmeden atıyorlar galiba
sağol canım

sigara böreği gül böreği bunları hep koyuyorlarmış

bide şey kurabiyeyi pişirip koyuyorlarmış o nasıl olurki dolabın kokusu sinmezmi :44:

canımm hiçbişi olmuyoo ben herseyii arttımı dolaba koyuyorumm..
süper ouyoo su an dolabımda ne ararsan vardırr
mantıı koyuyorum börek kek,yufka,erikk hoşafıı için erik bilee koydumm..
patlıcann(kuskus için)
yemeklikkde koyuyorumm..cıkar cıkar yee..

ayyyyy maşallahh ilk bebeğinde küçükmüş daha ikincisi isteyerekmi oldu yoksa kazaylamı
yaş kaç bu arada bide kaç yıllık evlisiniz..
sıla aynı sorularım senin içinde geçerli

hoşgeldin canım inş hayırla doğar bebeğin, hayırla kurtulursun sende...

ayyyyy maşallahh ilk bebeğinde küçükmüş daha ikincisi isteyerekmi oldu yoksa kazaylamı
yaş kaç bu arada bide kaç yıllık evlisiniz..
sıla aynı sorularım senin içinde geçerli

yaş 26 cnm
2. si isteyerk oldu.hatta kız olsun çok istedim yinede hayırlsını rabbim bilirde 2si için iyi olur istedim.arkadaş olurlar hem küçükken hem büyükken diye
3.5 senelik evliyim bide.

ayy cok güzell inşş inşş..canım..ben kızlarıı cok severimm benimde kızın olsun istiyorum ama bilmem artıkk..arka arkayaa olcakk biraz sizinki 2 yaşındaymışşş öbür kızınız ama kıyafet sorunu olmazz ama bakım içinn zor olabilirr size değilmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…