- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.401
hoşbulduk..valla şöyle bir bakıyorum nerelrd muhabbet çok.ya diyet toiklerinde..ya hamile kalmaya uğraşanlar yada anne adaylarının toikleri dolu.
ebnde anne adayıyım ama malesef benim ayımın annişleri pek takmadı beni.bişey soruyorum cevap veren olmuyor..belli kişiler kendi aralarında muhabbet döndürüyorlar.buda canımı sıktı.baktım baktım buraya attım kendimi
sigara böreği gül böreği bunları hep koyuyorlarmış
bide şey kurabiyeyi pişirip koyuyorlarmış o nasıl olurki dolabın kokusu sinmezmi :44:
hoşbulduk..valla şöyle bir bakıyorum nerelrd muhabbet çok.ya diyet toiklerinde..ya hamile kalmaya uğraşanlar yada anne adaylarının toikleri dolu.
ebnde anne adayıyım ama malesef benim ayımın annişleri pek takmadı beni.bişey soruyorum cevap veren olmuyor..belli kişiler kendi aralarında muhabbet döndürüyorlar.buda canımı sıktı.baktım baktım buraya attım kendimi
lafa ortasından daldım ama ben hem tuzlu hem tatlu kuarbiye yapıp buzdolabı poşetlerine koyuyorum..biri gelecek olursa ondan çıkarıyorum çay olana kadar onun buzu çözülüyor bile..dolap kokusu sinmiyor pratik oluyor tavsiye ederim.
pişirip konulduğunda eski tadını bulmayan tek şey börek.
poğça ve kekte de sorun olmuyor
ay ne bilyeim ya hiç öyle pratikliğiim yok bir sürü şeyler koyanlar var canım ya özeniyorum valla
hoşgeldin
çok şükür bebmm iyi diyelim iyi olsun..
tüh ben çektidim ogün ne çabuk bitirdiniz nen
sizede form dayanmıyo
Napim kıss topiğin geleni gideni eksik olmuyo
hoşbuldum ceydacım iyiyim saol sen nasılsın nasıl gidiyor
iyidir canım çok şükür.. geçenlerde bi rahatsızlandım işte onun dışında bi yaramazlık yok..
kızlar buzluğa neler koyuyonuz var mı öyle pratik huylarınız benim yok evde yemek olmadığı zaman işten eve gidince çok zorlanıyorum
valla ben ev hanımı olduğum halde buzluğa hep elimin altında olacak şeyler atıyorum. ragatlık oluyor gerçekten..
aklıma gelenleri yazayım sana şimci...
domatesleri yemeklik doğruyorum, maydanozu ve dereotunu rondoda kıyıyorum bunları kilitli poşetlere 1' er yemeklik olacak şekilde koyuyorum.
börek sarıp koyuyorum..
ıspanak yemeği yapacağım zaman yarım kilo fazla kavuruyorum o fazla olanı soğutup dondurucuya atıyorum sonradan börek için..
karnıbahar koyuyorum.
patlıcan közleyip koyuyorum.
kek yapıp koyuyorum.
milföyüm her zaman vardır.
saol cnm 26 haftalık hamileyim yani tam olarak 6 ay dolmuş oluyor.iyi yaptın canımm kaç aylık hamilesinnnn
iyi yapmışın canım bende bugun katıldımm hoşgeldinnn
ne güzell bende ilerdee anne olmak istiyorumm güzell bi duyguymuşş ölee diyolarrrr...
hıımm sağol canım benimde mikrodalga yok mutfağım küçük küçük olduğuu için bitek fırınla dolap var bulaşık mak. bile yer yok onun için ilerde büyük mutfağım olurssa ozaman alırım:97:yokkk kurabiyeye falan sinmiyor kokusu poşetle iyice at buzluğa misafir gelmeden çıkar kendi çözülsün yada mikrodalgaya at canım.. benim mikrodalgam henüz yok ben çıkarıyorum öyle bişi olunca kendiliğinde çözülüyo... annem bana gelirken poça falan yapıyo getiriyo kalanının buzluğa atıyorum sabah kahvaltıda falan çok iyi oluoyr
lafa ortasından daldım ama ben hem tuzlu hem tatlu kuarbiye yapıp buzdolabı poşetlerine koyuyorum..biri gelecek olursa ondan çıkarıyorum çay olana kadar onun buzu çözülüyor bile..dolap kokusu sinmiyor pratik oluyor tavsiye ederim.
pişirip konulduğunda eski tadını bulmayan tek şey börek.
poğça ve kekte de sorun olmuyor
sigara böreği gül böreği bunları hep koyuyorlarmış
bide şey kurabiyeyi pişirip koyuyorlarmış o nasıl olurki dolabın kokusu sinmezmi :44:
Napim kıss topiğin geleni gideni eksik olmuyo
iyidir canım çok şükür.. geçenlerde bi rahatsızlandım işte onun dışında bi yaramazlık yok..
valla ben ev hanımı olduğum halde buzluğa hep elimin altında olacak şeyler atıyorum. ragatlık oluyor gerçekten..
domatesleri yemeklik doğruyorum, maydanozu ve dereotunu rondoda kıyıyorum bunları kilitli poşetlere 1' er yemeklik olacak şekilde koyuyorum.
börek sarıp koyuyorum..
ıspanak yemeği yapacağım zaman yarım kilo fazla kavuruyorum o fazla olanı soğutup dondurucuya atıyorum sonradan börek için..
karnıbahar koyuyorum.
kek yapıp koyuyorum.
oooo hamarat kızımız maşallah maşallah
saol cnm 26 haftalık hamileyim yani tam olarak 6 ay dolmuş oluyor.
hoşbulduk saol cnm.
evet çok güzel bir duygu.bu benim 2. çocuğum olacak inşallah..bir aksilik olmazda sağsalim kavuşursak.
diğeri 22 aylık kız..buda kız
sağol canım yaNapim kıss topiğin geleni gideni eksik olmuyo
börek sarıp koyuyorum..
karnıbahar koyuyorum.
kek yapıp koyuyorum.
bide soğanları küp küp doğarıyp atıyorlarmış onu denedinizmi yemeklik için
benim eşim soğan güzel doğrar ona yaptırı atarım buzluğa ama kokmasından korkuyorum
Allah bağışlasın uzun ömürler versin inş bi nefeste kurtulursun canım ilki sezeryanmı normalmiydisaol cnm 26 haftalık hamileyim yani tam olarak 6 ay dolmuş oluyor.
hoşbulduk saol cnm.
evet çok güzel bir duygu.bu benim 2. çocuğum olacak inşallah..bir aksilik olmazda sağsalim kavuşursak.
hoşbulduk saol cnm.
hoşgeldin canımselam bayanlar muhabbetiniz bol olsunnnn.
selam bayanlar muhabbetiniz bol olsunnnn.
ayyyyy maşallahh ilk bebeğinde küçükmüş daha ikincisi isteyerekmi oldu yoksa kazaylamı
yaş kaç bu arada bide kaç yıllık evlisiniz..
sıla aynı sorularım senin içinde geçerli
selam bayanlar muhabbetiniz bol olsunnnn.
hoşbulduk saol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?