KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaş 26 cnm
2. si isteyerk oldu.hatta kız olsun çok istedim yinede hayırlsını rabbim bilirde 2si için iyi olur istedim.arkadaş olurlar hem küçükken hem büyükken diye
3.5 senelik evliyim bide.

Allah bağışlasın canım yavrularını hayırlısıyla doğumunda gerçekleşir inşallah.. bencede iyi düşünmüşsün dediğin gibi arkadaş olurlar

ya şimdi Allah var delirtmediği olmuyor değil.ama relax olacaksın.ilkinde yürüyene kadar bir sorun yaşamadım çok şükür..uykus sorunu hastalık vs..aksi çok hırçın bir çocukta değil..ondanda biraz cesaret edebildim.
ilk aylarda zaten annemle olacağım.40 ım çıkana kadar yanıma gelir,sonra onunla memlekete gider yazı orda geçiririm diyorum..bakalım yaşayıp göreceğiz:44:

bu arada kıayfet konusunda evet hiç sıkıntı çekmeyeceğiz..
okadar çokki ve çoğu yeni gibi duruyor hiç solgun falan değil.zaten çabuk büyüdükleri için çoğu şeyi kısa süreli giyebiliyorlar
buna bişey almadım desem yeri.
2 tulum,1 hastane çıkışı,alt açma aldım..gerisi hepsi duruyor hatta çıkarıp onları yıkayıp ütüledim hazırladım.hiç kullanılmışa benzemiyorlar

hosbulduuuum canlarim.iyim görüsmeyeli hep ayni seyler
bugün karar aldim pcnin basindan kalkmicam ne ev isi yapicam ne baska bisi
sizinle hic sohbet edemiyorummmm
oyy yirim seni özledik valla

bende sandım eşine kızdın ondan temizlik yapmıcan
ama devamını okuyunca

siz de kendinizi tanıtın kızlar.evlimisiniz.bekarmısınız,kaç yaşındasınız çalışıyormusunuz vs vs....

yapraakk nihannn
nan ne furuyonuz olum bi biri biri ohh buldunuz tabi küçücük çocuğu
efet otellere bakim sadece bakıyorum ama bu gidişle biz biraz zor gideriz tatile:84::84::84:

oyy yirim seni özledik valla

bende sandım eşine kızdın ondan temizlik yapmıcan
ama devamını okuyunca
yok kiz sonradan geliyorum siz gitmis oluyorsunuz.
ona dün kizmistim
cocuk yüzünden birbirimize girdikküsmustüm dün cicek almis gelmis

yapraakk nihannn
nan ne furuyonuz olum bi biri biri ohh buldunuz tabi küçücük çocuğu
efet otellere bakim sadece bakıyorum ama bu gidişle biz biraz zor gideriz tatile:84::84::84:

nerdesin kıs sen form yok gelen giden çok oldu bugünn kaldık öyle ortada datlucadıya ne diyeceksek yarın:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…