KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

işte bu ya bende aynen senin gibi düşünüyorum valla şuan bebek için kendimi hiç hazır hissetmiyorum acaba bizim annelik duygularımızmı alındıki :44::44:
2 yıl bitti 2008 de evlendim sen

valla bilmiyorum canımmcımm herkes bebekte bebek..bendee hissetmemek çin ugrasıyorummbende 2008 de evlendim dee 3 sene oldu eşimlee söz nişann...hatta bugun sabah düşündüm 3 yıl olduu kızım yap bebekte kurtull diyee.. amaa sonraa baskalarınaa göree yaşamamak gerekk yaa..
gezeyim birazz yazın mazınn inşş cokda gecikmemek gerekk canım yaaa dimii??

işte bu ya bende aynen senin gibi düşünüyorum valla şuan bebek için kendimi hiç hazır hissetmiyorum acaba bizim annelik duygularımızmı alındıki :44::44:
2 yıl bitti 2008 de evlendim sen

siz cocuk yapmayin zaten.
yaptiktan sonrada ahhh ahhh keske daha önceden yapsaydim diyeceksinizzz

durumlar biraz karıştı canım ev mevzuları bakalım nasip inşallah gideriz

hee dimi oda katılsın sohbete yeğenimize bi süt koy çay yerine hem içsin hem sohbet etsin

Ev olur inş canım benim fikrim öle tatil gene yaparsınız ama ev önemli ama herşeyin hayırlısı olur inş. Tabi teyzesi sütünü içsin rahat versin annesine ki o da sohbet edebilsin :)

hee benim ... hiç almaz çiçek falan mesela kırsa bile uyuz şey kocanın kıymetini bil kız polyanan

canım bendee yapıyorumm züperr ötesi oluyorr..cıkar sarımsak maydonozz limonnn yağ

ooo walla karnım acıktı yahuu

şimdi ben geçen patlıcan, kırmızı biber közledim biraz arttı ondan onu buzluğa atsam olurmu.. yağladım ama bişi olurmu öyle atsam:44:

siz cocuk yapmayin zaten.
yaptiktan sonrada ahhh ahhh keske daha önceden yapsaydim diyeceksinizzz

niyeekii dünyaa nereye kaçıyorr canımm..tabii kii güzell bişeyy amaa hep bebek hep bebek olucak o zaman biraz gezmekte fayda var die düşünüyorumm.. 20 yasındaa anne olmaklaa 28 - 30 yaşında olmak arasında farkk yokkii önemli olan kendii mutlulugunn sonuctaa cocuk koyup gidiyoo evlenipp..gercii allah verirse bişey diyememdee herşeyy kısmett sonuctaa..olursada üzülmem ama fazlaa..

şimdi ben geçen patlıcan, kırmızı biber közledim biraz arttı ondan onu buzluğa atsam olurmu.. yağladım ama bişi olurmu öyle atsam:44:

olur canım olurr at hemen sogusun yalnızz kilitlii yada kilitsiz buzdolabı posetine koyy iyice kapansın ama dikkat ett katla koy kuzum bişi olmazz:)

hep gez hep gez nereye kadar
ayyy ayni almanlar gibi düsünüyorsunuz onlarda öyle diyor bebek olunca gezemeyiz dolasamayiz.bu yüzden hic cocuk yapmiyorlar.
ama hersey bi yana en önemlisi kendini annelige hazir hissetmek,istemek...
siz farkli düsünüyorsunuz ben farkli.
mesela;evliliginde mutluysan kocana deli gibi asiksan güveniyorsan yolunda giden bi evliligin varsa niye bu evliligi 1 cocukla taclandirmiyim.
bu benim düsüncem ama.

Son düzenleme:

bilmiyorum canım tabi herkesin hayat sartları yaşama durumu düşünceleri değişik olabilir.saygı duyuyorumm..sen galibaa almanyada yaşıyorsunn dogrumu anladım
dedğin gibi hazır hissetmekk..yolunda giden bi evlilik olsun olmasın bencee bir insanı tanımakk sevgiylee evliliği taclandırıp ondan sonra bebekle taclandırmak bana göree..bebek oldmu meselaa tatilee gitceksin onunla mıı olmazz yanii onun içinn biraz gezmek bence en mantıklısııbenim düşüncem dabi buu tatlım:)

tamam tatlım sağol akşam yapıyımda kalanlar ziyan olmasın aklıma gelmemişti

ahh canımm afyett olsunn..bu arada bu mevsimde patlıcan fazla yememeni tavsiye ederim hormon miktarı fazlaa.. ben yazdann 5 tepsi felan yapıyorumm soyuyorum koyuyorumm...

süper oluyoo canımcım..fasülye,bamya,kabak,patlıcan,...ne ararsan yapıyorumm wallaa:86: yazınn gercii cok yorucuu ama gördüğün gibi kışın cıkart cıkart yee su an mantı cıkardım meselaa
tekrar afyet olsunnn şekerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…