- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.461
işte bu ya bende aynen senin gibi düşünüyorum valla şuan bebek için kendimi hiç hazır hissetmiyorum acaba bizim annelik duygularımızmı alındıki :44::44:
2 yıl bitti 2008 de evlendim sen
işte bu ya bende aynen senin gibi düşünüyorum valla şuan bebek için kendimi hiç hazır hissetmiyorum acaba bizim annelik duygularımızmı alındıki :44::44:
2 yıl bitti 2008 de evlendim sen
durumlar biraz karıştı canım ev mevzuları bakalım nasip inşallah gideriz
hee dimi oda katılsın sohbete yeğenimize bi süt koy çay yerine hem içsin hem sohbet etsin
hosbuldum ceydacim
kiz patlicanmi közleyip atiyorsun
cok sasirdim bisi olmuyormu.
ben bayilirim patlicana deniyim bi.
hee benim ... hiç almaz çiçek falan mesela kırsa bilehadi ya gitme
bende gitçem gerçi birazdan yemeğe
köfteyi çözünmeden pişirmek sağlıksız değilmi ki:44:
ne bilim kızım işten eve gelince açlıktan gözü dönüyo insanınçözünmesini mi beklicem ama sen erken geliyon çözdürebilirsin bide ufak köfte yapıp at tepsiye patates doğra bide köfte üstüne salçalı su yapıp alsana fırında patates köfte
karışmasalar annelerin işine olmıcak dimi kuzum
ama gönlünü almış bazıları onu bile yapmayabilir olur öyle:97:
ben yemeğe çıkıyorum
canım bendee yapıyorumm züperr ötesi oluyorr..cıkar sarımsak maydonozz limonnn yağ
ooo walla karnım acıktı yahuu
canım bendee yapıyorumm züperr ötesi oluyorr..cıkar sarımsak maydonozz limonnn yağ
ooo walla karnım acıktı yahuu
hee benim ... hiç almaz çiçek falan mesela kırsa bileuyuz şey kocanın kıymetini bil kız polyanan
siz cocuk yapmayin zaten.
yaptiktan sonrada ahhh ahhh keske daha önceden yapsaydim diyeceksinizzz
şimdi ben geçen patlıcan, kırmızı biber közledim biraz arttı ondan onu buzluğa atsam olurmu.. yağladım ama bişi olurmu öyle atsam:44:
Beraber oturun pc başına o da katılsın sohbete sever elbet bizi :)))
niyeekii dünyaa nereye kaçıyorr canımm..tabii kii güzell bişeyy amaa hep bebek hep bebek olucak o zaman biraz gezmekte fayda var die düşünüyorumm..20 yasındaa anne olmaklaa 28 - 30 yaşında olmak arasında farkk yokkii önemli olan kendii mutlulugunn sonuctaa cocuk koyup gidiyoo evlenipp..gercii allah verirse bişey diyememdee herşeyy kısmett sonuctaa. .olursada üzülmem ama fazlaa..
olur canım olurr at hemen sogusun yalnızz kilitlii yada kilitsiz buzdolabı posetine koyy iyice kapansın ama dikkat ett katla koy kuzum bişi olmazz:)
hep gez hep gez nereye kadar
ayyy ayni almanlar gibi düsünüyorsunuz onlarda öyle diyor bebek olunca gezemeyiz dolasamayiz.bu yüzden hic cocuk yapmiyorlar.
ama hersey bi yana en önemlisi kendini annelige hazir hissetmek,istemek...
siz farkli düsünüyorsunuz ben farkli.
mesela;evliliginde mutluysan kocana deli gibi asiksan güveniyorsan yolunda giden bi evliligin varsa niye bu evliligi 1 cocukla taclandirmiyim.
bu benim düsüncem ama.
tamam tatlım sağol akşam yapıyımda kalanlar ziyan olmasın aklıma gelmemişti
siz de kendinizi tanıtın kızlar.evlimisiniz.bekarmısınız,kaç yaşındasınız çalışıyormusunuz vs vs....
bacım ben 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim, bebişim yok henüz çalışmalara başlamadıkev hanımıyım.. istanbul' da ikamet ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?