- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.441
sömestr içinmi tatil düşünüyorsunuz??
Ohhh keyif yap bugünde
saol cnm 26 haftalık hamileyim yani tam olarak 6 ay dolmuş oluyor.
hoşbulduk saol cnm.
evet çok güzel bir duygu.bu benim 2. çocuğum olacak inşallah..bir aksilik olmazda sağsalim kavuşursak.
diğeri 22 aylık kız..buda kız
oooo hamarat kızımız maşallah maşallah
oğluna alcan mı beni kız
hoşgeldin balım..selam bayanlar muhabbetiniz bol olsunnnn.
sağol canım ya
bide soğanları küp küp doğarıyp atıyorlarmış onu denedinizmi yemeklik için
benim eşim soğan güzel doğrar ona yaptırı atarım buzluğa ama kokmasından korkuyorum
Allah bağışlasın uzun ömürler versin inş bi nefeste kurtulursun canım ilki sezeryanmı normalmiydi
soğan doğramıyorum tatlım, çok koku yapıyor dolapta :120:
yapraakk nihannn
nan ne furuyonuz olum bi biri biri ohh buldunuz tabi küçücük çocuğu
efet otellere bakim sadece bakıyorum ama bu gidişle biz biraz zor gideriz tatile:84::84::84:
çocuk yüzündenmi niye çocuk yüzünden kız merak ettim:78:yok kiz sonradan geliyorum siz gitmis oluyorsunuz.
ona dün kizmistim
cocuk yüzünden birbirimize girdikküsmustüm dün cicek almis gelmis
:83::83::83::83:biz bişey yapmadık dimi yaprak
işte enim gibi düşünen biri çok sevdim seni sende benim kafadansın galiba bende çocuk düşünmüyorum
ohh nee güzell bölee benim gibii yeni evlii(sayılır) aynı yasta birileriylee tanışıncaa bak sevindimm..
sen bebek düşünmüyormusunnn canımcım
evet canim yapacam kizimda izin verirse tabiii
:18::18::18:tabi tabi vurun vurun sonra bişey yapmadık de ondan sonra seni başka bi topiğe gittini görmim kırcam bacaklarını hee
evet canımm bebekde güzel bi duyguu ama evliliğin tadını cıkarmak gerektiğine inanıyorum..nasıl evliliğe hazır oluyorsun bebegede öyle hazır olmak gerek bencee..
sen kaç yıllık evlisin canımm
maaşallah canım.. sağlıkla gelsin bebişin inş.
oğluna alcan mı beni kız
hoşgeldin balım..
soğan doğramıyorum tatlım, çok koku yapıyor dolapta :120:
Ceydacım takdir etmek için dedim kuzum ille gelirim dersen alırım tabim olmayan oğluma :)
çocuk yüzündenmi niye çocuk yüzünden kız merak ettim:78:
Bak tabiki ona gidecen tatile nie gidemicekseniz gidersiniz inşallah
nihan dolaba köfte hazırlayıp at hemen pişirirsin çözülmesini bile beklemene gerek yok hemen kızarıyo
bide eşim burda her an için sepetlenebilirim pc den:18::18:
hadi ya gitmenihan dolaba köfte hazırlayıp at hemen pişirirsin çözülmesini bile beklemene gerek yok hemen kızarıyo
bide eşim burda her an için sepetlenebilirim pc den:18::18:
karışmasalar annelerin işine olmıcak dimi kuzumkucagimda agliyordu bana diyorki kalk ayakta dolas biraz susar bende kalkmicam dedim sen hep böyle alistiriyorsun böyle alismasin sussun kendi kendine dedim sonra o söyledi ben söyledim o dedi ben dedimbirbirimize girdiiiik
durumlar biraz karıştı canım ev mevzuları bakalım nasip inşallah giderizBak tabiki ona gidecen tatile nie gidemicekseniz gidersiniz inşallah
Beraber oturun pc başına o da katılsın sohbete sever elbet bizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?