KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

maaşallah canım.. sağlıkla gelsin bebişin inş.

işte enim gibi düşünen biri çok sevdim seni sende benim kafadansın galiba bende çocuk düşünmüyorum

evet canımm bebekde güzel bi duyguu ama evliliğin tadını cıkarmak gerektiğine inanıyorum..nasıl evliliğe hazır oluyorsun bebegede öyle hazır olmak gerek bencee..

sen kaç yıllık evlisin canımm

ohh nee güzell bölee benim gibii yeni evlii(sayılır) aynı yasta birileriylee tanışıncaa bak sevindimm..
sen bebek düşünmüyormusunnn canımcım

yok canım düşünmüyoruz 2 yıl kadar falan ama kısmet büyük konuşmakta istemiyorum...şimdiki planımız 2 yıl sonrası diye zaman ne gösterir artık bakalım..çalışıyorumda zaten ne kadar geç olursa iyi benim içinn..
bu arada nerdensiniz kızlarr sıla ve diğer arkadaşımm bide adın neydi canım nickini unuttum

evet canımm bebekde güzel bi duyguu ama evliliğin tadını cıkarmak gerektiğine inanıyorum..nasıl evliliğe hazır oluyorsun bebegede öyle hazır olmak gerek bencee..

sen kaç yıllık evlisin canımm

işte bu ya bende aynen senin gibi düşünüyorum valla şuan bebek için kendimi hiç hazır hissetmiyorum acaba bizim annelik duygularımızmı alındıki :44::44:
2 yıl bitti 2008 de evlendim sen

nihan dolaba köfte hazırlayıp at hemen pişirirsin çözülmesini bile beklemene gerek yok hemen kızarıyo
bide eşim burda her an için sepetlenebilirim pc den:18::18:

çocuk yüzündenmi niye çocuk yüzünden kız merak ettim:78:

kucagimda agliyordu bana diyorki kalk ayakta dolas biraz susar bende kalkmicam dedim sen hep böyle alistiriyorsun böyle alismasin sussun kendi kendine dedim sonra o söyledi ben söyledim o dedi ben dedim birbirimize girdiiiik

nihan dolaba köfte hazırlayıp at hemen pişirirsin çözülmesini bile beklemene gerek yok hemen kızarıyo

heee ben geçen sigara böreğiyle köftede yapıp attıydım onu unutmuştum
söle şu kocana muhabbet ediyok ne güzel yaaa

hosbuldum ceydacim
kiz patlicanmi közleyip atiyorsun
cok sasirdim bisi olmuyormu.
ben bayilirim patlicana deniyim bi.

hadi ya gitme
bende gitçem gerçi birazdan yemeğe
köfteyi çözünmeden pişirmek sağlıksız değilmi ki:44:
kucagimda agliyordu bana diyorki kalk ayakta dolas biraz susar bende kalkmicam dedim sen hep böyle alistiriyorsun böyle alismasin sussun kendi kendine dedim sonra o söyledi ben söyledim o dedi ben dedim birbirimize girdiiiik
karışmasalar annelerin işine olmıcak dimi kuzum
ama gönlünü almış bazıları onu bile yapmayabilir olur öyle:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…