- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.761
hee anladım. geçenki avatarda çok hoştu. çamaşırcı hatun.
hemen bakayım
bak canım
he valla haklısın. onu takip etme işini sana veriyom nihan. sakınikinizde kaybolmayın heee.
böcüğümmm çok güzel aldıklarınn çok beğendimmm güle güle kullan bebişimmmm
burayada yükle nen dilek kızzz sana diyom bak hiç duyuyomu
ben duvarların içinden geçiyom beni yakalayamazsınızyalnız burda önemli bi noktaya parmak basmak istiim nihanı kim takip etçek maşşallah hatun bi orda bi burda onu nası yakalıcaz:76:
tam enseye tokat atıyordum ki yırttın
kankim benim
aklıma adile naşitin filmi geldi kocası kızları susturması için yukarı yolluyordu kadında onlarla bir olup içki içiyodu filan
tüm topiclere alarm taktırcanız bana bu gidişle. sizi görüncek ötecek.yalnız burda önemli bi noktaya parmak basmak istiim nihanı kim takip etçek maşşallah hatun bi orda bi burda onu nası yakalıcaz:76:
ben duvarların içinden geçiyom beni yakalayamazsınız
ben baktım, hepsi çok güzel. güle güle kullan. evin ve eşyalarında çok hoşşne yükleyim bacım :44::44raya yüklediklerimi buraya yükleyemem uzun sürer :76:
tüm topiclere alarm taktırcanız bana bu gidişle. sizi görüncek ötecek.
yada bi hafiyemit utsam acaba :44:
beni alarmda görmeztüm topiclere alarm taktırcanız bana bu gidişle. sizi görüncek ötecek.
yada bi hafiyemit utsam acaba :44:
buraya yükleyince sildiğin tespit edilince ceza yiyebilirsin ayrıca sildiğini tekrar yüklerler buraya canım bilgin olsun bebikimkızlar buraya foto yükleyince hemen silebiliyomuyum tekrar
ona göre bi foto yüklücem size
eğer şu pro kartı alırsam var ya . sana çok güzel şakalar yapacam. kötü emellerime alet edecem o kartıben duvarların içinden geçiyom beni yakalayamazsınız
zaten onu söylicem hep unutuyom görünür ol artık nerede oldunu göremiyom takibini yapamıyorum böyle olmuyo
kızz benim koceme taktırda bari üç kuruş para kazanalım hee burdada baya topik var köşeyi dönerik heehee
ben baktım, hepsi çok güzel. güle güle kullan. evin ve eşyalarında çok hoşş
o zaman bende kazeni tutarım dedektif diye.beni alarmda görmez
bi kazen görür bide curly
resminimi yüklicektin albüme yükle ordan silebilirsin:97:he tmm o zaman canım risk almayım
yaprak yarım saat içinde silebiliyosun diye biliyorum ben yükle merak ettim olmaz bişey nihan korkutma kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?