KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Son düzenleme:
nihancım albüm adı oluşturdum da orada sağda resim yükleye girdim oradan nereyi seçecem masaüstündeki resimler için

nihancım albüm adı oluşturdum da orada sağda resim yükleye girdim oradan nereyi seçecem masaüstündeki resimler için
göz atı seççen sonra masaüstünden resmi seçip yükleye bas yüklenmesini bekle yüklenince sağ altta bitir butonuna bas o pencere kapancak sonra sayfadan değişiklikleri kaydet de canım

çalşıyom diye duygu sömürü yapıyomda accık onun için yaptırıyom
ahh ahh kalkıp bişey yapmaz bide dikilir başıma gel içeri üşüme boşver der beni iyice deli eder
bide ben iş yapıyom koştura koştura hiç olmadık sorular sormuyomu yemek yaparım yemek mi yapıyon der içine domatesmi koycan der çıldırıyom ozaman

tabikide hayat müşterekk... bizde para kazanıyoz onlar gibi eve getiriyoz onlarda evde bize yardım edebilirlerr
öyle tabiki. işyerinde yorulmuyo olabiliriz ama burada kalıp vaktimizin çoğunu buraya harcıyoruz. eve gidince insanın bişey yapası gelmiyo.
feminist duygularım depreşti kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…