- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.781
kız korkutmak amaçlı yazmadım vallayaprak yarım saat içinde silebiliyosun diye biliyorum ben yükle merak ettim olmaz bişey nihan korkutma kızı
eminmisin, unutma takip edilecek olan sensinkızz benim koceme taktırda bari üç kuruş para kazanalım hee burdada baya topik var köşeyi dönerik heehee
ne yükleyecektin kıı merak ettimkızlar buraya foto yükleyince hemen silebiliyomuyum tekrar
ona göre bi foto yüklücem size
dilek sen biliyon kıs facedeki hamarat kocamın resmini yükleyimde akşam kocalarınını başını etini yesinlerr dediydimm
bendede var benim hamarat kocamın yemek yaparkene olan resmidilek sen biliyon kıs facedeki hamarat kocamın resmini yükleyimde akşam kocalarınını başını etini yesinlerr dediydimm
heeyükleme kız ailevi krizlere neden olma koca katliamı çıkar hee
kız korkutmak amaçlı yazmadım valla
içeriği düzeltmek için edit var içeri boşaltmak için değil
birinin başına gelmiş ti de ondan
yok kız benim herif relaxxxx
albüm yapmak daha kolay canımalbüm yapim hele nasıl yapcam anlatsanıza bacular
yok kız biz kocalarımızı yamulturuz bi iş yapmıyo diye ama nihanınkide yapıyomuş cadımınkide yapıyo bi ben kaldım benim herif bişey yapmaz:84::84::84:
bende öyle yaptıtırom. bi sene evde kaldımda hiç bişeyyapmadı. evdesin mecbur yapacaksın diyeçalşıyom diye duygu sömürü yapıyomda accık onun için yaptırıyom
bende öyle yaptıtırom. bi sene evde kaldımda hiç bişeyyapmadı. evdesin mecbur yapacaksın diye
yapsın tabi elinemi yapışıyo. hiç acıma .bende diyom ben evde olsam sana bişi yaptırımıyım herşeyini yaparım diyom ama şimdi görüyon aynı saatte geliyoruz eve diyorum kıyamıyo sevgilitom bana
yapsın tabi elinemi yapışıyo. hiç acıma .
göz atı seççen sonra masaüstünden resmi seçip yükleye bas yüklenmesini bekle yüklenince sağ altta bitir butonuna bas o pencere kapancak sonra sayfadan değişiklikleri kaydet de canımnihancım albüm adı oluşturdum da orada sağda resim yükleye girdim oradan nereyi seçecem masaüstündeki resimler için
ahh ahh kalkıp bişey yapmaz bide dikilir başıma gel içeri üşüme boşver der beni iyice deli ederçalşıyom diye duygu sömürü yapıyomda accık onun için yaptırıyom
öyle tabiki. işyerinde yorulmuyo olabiliriz ama burada kalıp vaktimizin çoğunu buraya harcıyoruz. eve gidince insanın bişey yapası gelmiyo.tabikide hayat müşterekk... bizde para kazanıyoz onlar gibi eve getiriyoz onlarda evde bize yardım edebilirlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?