- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.801
çok alakalı ya , domatesine kadar soruyoahh ahh kalkıp bişey yapmaz bide dikilir başıma gel içeri üşüme boşver der beni iyice deli eder
bide ben iş yapıyom koştura koştura hiç olmadık sorular sormuyomu yemek yaparım yemek mi yapıyon der içine domatesmi koycan derçıldırıyom ozaman
öyle tabiki. işyerinde yorulmuyo olabiliriz ama burada kalıp vaktimizin çoğunu buraya harcıyoruz. eve gidince insanın bişey yapası gelmiyo.
feminist duygularım depreşti kızz
çok alakalı ya , domatesine kadar soruyo
öyle tabiki. işyerinde yorulmuyo olabiliriz ama burada kalıp vaktimizin çoğunu buraya harcıyoruz. eve gidince insanın bişey yapası gelmiyo.
feminist duygularım depreşti kızz
rica ederim canım çok tatlısın valla çok güzelsinsağol nihancımm yaptımmmm
oyy kıyamam sana yavalla bana diyo bütün gün oturuyon işte diyo ama evde olsam ben işlerimi rahat rahat bütün gün yaparım ama akşam saat kaçta gidiyom bide koştur koştur iş:99::99::99::113::113::117:
birazda yetiştirilme tarzı ile alakalı, benim eşim öğrencilik zamnında çok yapmış eli alışmış. severde yapmayı. eccikte yağladımmı temam. ama bazı eşler öyle değil. görmemiş, bilmiyo. zorunsuyovalla bana diyo bütün gün oturuyon işte diyo ama evde olsam ben işlerimi rahat rahat bütün gün yaparım ama akşam saat kaçta gidiyom bide koştur koştur iş:99::99::99::113::113::117:
rica ederimsağol bilgoşumm benimmm
öyle valla işlerini biliyolar ama biz alıştırıyoz nası olsa yapan var yani ne güzel niye canını sıksınlarki kabahat bizim:113::113:[/QUOTE]oyy kıyamam sana ya
off niye bu kadar anlayışsız bu erkekler
kızlar hamarat aşkitomu ekledim bakında silecemm
birazda yetiştirilme tarzı ile alakalı, benim eşim öğrencilik zamnında çok yapmış eli alışmış. severde yapmayı. eccikte yağladımmı temam. ama bazı eşler öyle değil. görmemiş, bilmiyo. zorunsuyo
elinede pek yakışmış. bu arada tv üniten çok şık
bende tam onu dicektim heelinede pek yakışmış. bu arada tv üniten çok şık
Allah bozmasın canım hep böyle devam eder inşhe bide şarkı söyleyerek yapıyoo
sağol bacım onu özel yaptırdık biz hazır değil gerçi modeli netten beğendikte olsun
yaprak mutfağın muftak dolapların nasılelinede pek yakışmış. bu arada tv üniten çok şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?