KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

çok alakalı ya , domatesine kadar soruyo

öyle tabiki. işyerinde yorulmuyo olabiliriz ama burada kalıp vaktimizin çoğunu buraya harcıyoruz. eve gidince insanın bişey yapası gelmiyo.
feminist duygularım depreşti kızz

valla bana diyo bütün gün oturuyon işte diyo ama evde olsam ben işlerimi rahat rahat bütün gün yaparım ama akşam saat kaçta gidiyom bide koştur koştur iş :99::99::99::113::113::117:

öyle tabiki. işyerinde yorulmuyo olabiliriz ama burada kalıp vaktimizin çoğunu buraya harcıyoruz. eve gidince insanın bişey yapası gelmiyo.
feminist duygularım depreşti kızz

aynen bacım ya bütün gün evde olmakla burada olmak hiç bi iş yapmamak farklı.. dediğin gibi burada hiç bi iş yapmıyoruz ama evde olsak neler yaparızz..

sağol nihancımm yaptımmmm
rica ederim canım çok tatlısın valla çok güzelsin
valla bana diyo bütün gün oturuyon işte diyo ama evde olsam ben işlerimi rahat rahat bütün gün yaparım ama akşam saat kaçta gidiyom bide koştur koştur iş :99::99::99::113::113::117:
oyy kıyamam sana ya
off niye bu kadar anlayışsız bu erkekler

oyy kıyamam sana ya
off niye bu kadar anlayışsız bu erkekler[/QUOTE]
öyle valla işlerini biliyolar ama biz alıştırıyoz nası olsa yapan var yani ne güzel niye canını sıksınlarki kabahat bizim:113::113:

birazda yetiştirilme tarzı ile alakalı, benim eşim öğrencilik zamnında çok yapmış eli alışmış. severde yapmayı. eccikte yağladımmı temam. ama bazı eşler öyle değil. görmemiş, bilmiyo. zorunsuyo

sağol bilgoşumm benimmm
rica ederim
oyy kıyamam sana ya
off niye bu kadar anlayışsız bu erkekler
öyle valla işlerini biliyolar ama biz alıştırıyoz nası olsa yapan var yani ne güzel niye canını sıksınlarki kabahat bizim:113::113:[/QUOTE]
erkekleri yola getirmek çok sabır isteyen bi ş. birazcıkta kurnalzık olması lazım. sabır yoksa insanı tımarhanelik edebilirler

benimkide üniversite okumuş yemekleri eşim yapıyomuş hep biri bi yemek tarifi anlatınca öylede yap böylede yap aklı veriyo yemek teriflerini ee madem biliyon niye yapmıyon yapsanda acık yesek ya derim hiç tınlamıyo ozaman tamam yaparım der ama gerisi gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…