- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.841
balon kapak kabartmalı olanlar değilmi. benim bildiğim öyle. bizde geçen sene banyo dolabı ve vestiyer yaptırmıştık balon kapak diye bize o modelleri gösterdiler.
ona diyon ama sen daha bi resmini yüklemedindilekçim koyarım belki demişinm yevrumm da ben yarım saat sonra gitçem ben gittikten sonra koyma pleasee
ay ne bilim kız siliyorumkızlar niye resimlerinizi ekleyip siliyonuz bacularr. nihan sende eklemiştin kalsın gız nolcak
yükledim geçenlerde kız tam didim biyere ayrılmayın sen gitmişin kızların çoğu gördüona diyon ama sen daha bi resmini yüklemedin
bu arada ben bi sürü resim yükledimö ama nereye yükledim bulamadım:44:
tamam canımnihan tam yüklüyodum sorun oluştu didi yükleyebilirsem yüklerim yarın bakarsın
evet araştırdım. iki türü varmış. ama seninkisi daha güzel , mutfak dolabı yaptırısam öyle yaptırayımbelki seçtiğin modele göre kabartılıyo olabilirr:44:
ay ne bilim kız siliyorum
yükledim geçenlerde kız tam didim biyere ayrılmayın sen gitmişin kızların çoğu gördü
canım
tamam canım
evet araştırdım. iki türü varmış. ama seninkisi daha güzel , mutfak dolabı yaptırısam öyle yaptırayım
içine sindikten sonra gerisi önemli değil.evet bende mutfak banyo dolabını yeniledğimde balon yaptırıcam biraz pahalı ama kullanım açsından çok rahat az iş yaparız hiç değilse
sağol canım. darısı başına olsun.bilge kızın çok tatlı maşallah yirim o bacakları ben
he yükledimmmamaney yükledinmi gı bilgo bakyım bende
ebruuuu gelmiş ebru sende koy bi resimmm hadee senide görelimm
gördüm:81::81:nihan koydum bitane
benimkileri almadı kı. beğenmedi zahar. kbyt sınırını aşıyomuş. çok kilo almışım anlaşılanayyy yavruların çok güzeller 41 kere maşallah oğlun çok yakışıklı annesiii
hele kızın yerim ben yaaa Allah size bağışlasınnn uzun sağlıklı ömürler versin.... sen kendinide yükleleydinya gııı
koydumdu ya unuttun zaar yaprakcım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?