KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yaprak mutfağın muftak dolapların nasıl

canım mutfağımızı yaptırmadık henüz eskileri kullanıyoruz yani çok eski olmadığı için idare ediyoruz..rengi gri.. ama yaptırırsam balon kapak yaptırıcam duydunuzmu bilmiyorum... yatak odamınki ve ünitenin belli kısımları balon kapak çok kullanışlı çizik falan hiç bişi olmuyo özellikle kesinlikle iz bırakmıyo mutfak için çok ideal olur iz bırakmamasıı..

balon kapakmı ben heç duymadım o neki:44::44:

duymadım ama google amcama sorarım şimdi:97:

geçenlerde yüklediğimde gördüydün ya özellikle davet ettiydim ya kız seni bak hemen kaldırcam dediydim sende tamam dediydin bide nerde gördüm diyo ana

hee tamam be ne furuyon anlayamadım birden nası konuyo albume anlat bakim belkin koyarım bugün alıştım zaten resim koymaya

işin zor canım. allah sabır versin. kocanada vicdan.
gerçi hepsnin başka başka huyları oluyo. ne yapacaksın

he bide şarkı söyleyerek yapıyoo
sağol bacım onu özel yaptırdık biz hazır değil gerçi modeli netten beğendikte olsun
hımm, güzel yapmışlar gerçekten. bizim burda beceremiyolar. kednileri takoz oldukları için takoz takoz yapıp getiriyolar

hee tamam be ne furuyon anlayamadım birden nası konuyo albume anlat bakim belkin koyarım bugün alıştım zaten resim koymaya
fururum tabi busefer furmakta haklıyım nerde gördüm diyii
anlatım ya az önce yaprağa
profiline gircen albümlerim kısmına gir yeni albümü seç albümü oluştur oluştuktan sonra resim yükle kısmına tıkla çıkan pencerenin sağ üst köşesinde gözata tıkla resmi seç yükleye tıkla yüklenince sağ altta bitir butonuna tıkla o sayfa kapancak alttaki sayfada gözükçek resimler sonra değişiklikleri kaydet de

dilekçim koyarım belki demişinm yevrumm da ben yarım saat sonra gitçem ben gittikten sonra koyma pleasee

balon kapak kabartmalı olanlar değilmi. benim bildiğim öyle. bizde geçen sene banyo dolabı ve vestiyer yaptırmıştık balon kapak diye bize o modelleri gösterdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…