- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.821
bende tam onu dicektim he
Allah bozmasın canım hep böyle devam eder inş
he bide şarkı söyleyerek yapıyoo
sağol bacım onu özel yaptırdık biz hazır değil gerçi modeli netten beğendikte olsun
nen dilek sen beni gördün ben seni görmedimözelmi yaptırdınız çok güzel canım güle güle kullan kendi evin olunca yerine göre istediğin herşeyi yapabilirsin tabi
nen dilek sen beni gördün ben seni görmedim
nen dilek sen beni gördün ben seni görmedim
yaprak mutfağın muftak dolapların nasıl
canım mutfağımızı yaptırmadık henüz eskileri kullanıyoruz yani çok eski olmadığı için idare ediyoruz..rengi gri.. ama yaptırırsam balon kapak yaptırıcam duydunuzmu bilmiyorum... yatak odamınki ve ünitenin belli kısımları balon kapak çok kullanışlı çizik falan hiç bişi olmuyo özellikle kesinlikle iz bırakmıyo mutfak için çok ideal olur iz bırakmamasıı..
geçenlerde yüklediğimde gördüydün ya özellikle davet ettiydim ya kız seni bak hemen kaldırcam dediydim sende tamam dediydinnerde gördüm be:44::44:
özelmi yaptırdınız çok güzel canım güle güle kullan kendi evin olunca yerine göre istediğin herşeyi yapabilirsin tabi
duymadım ama google amcama sorarım şimdi:97:canım mutfağımızı yaptırmadık henüz eskileri kullanıyoruz yani çok eski olmadığı için idare ediyoruz..rengi gri.. ama yaptırırsam balon kapak yaptırıcam duydunuzmu bilmiyorum... yatak odamınki ve ünitenin belli kısımları balon kapak çok kullanışlı çizik falan hiç bişi olmuyo özellikle kesinlikle iz bırakmıyo mutfak için çok ideal olur iz bırakmamasıı..
balon kapakmı ben heç duymadım o neki:44::44:
geçenlerde yüklediğimde gördüydün ya özellikle davet ettiydim ya kız seni bak hemen kaldırcam dediydim sende tamam dediydinbide nerde gördüm diyo ana
işin zor canım. allah sabır versin. kocanada vicdan.benimkide üniversite okumuş yemekleri eşim yapıyomuş hep biri bi yemek tarifi anlatınca öylede yap böylede yap aklı veriyo yemek teriflerini ee madem biliyon niye yapmıyon yapsanda acık yesek ya derim hiç tınlamıyo ozaman tamam yaparım der ama gerisi gelmez
hımm, güzel yapmışlar gerçekten. bizim burda beceremiyolar. kednileri takoz oldukları için takoz takoz yapıp getiriyolarhe bide şarkı söyleyerek yapıyoo
sağol bacım onu özel yaptırdık biz hazır değil gerçi modeli netten beğendikte olsun
işin zor canım. allah sabır versin. kocanada vicdan.
gerçi hepsnin başka başka huyları oluyo. ne yapacaksın
hımm, güzel yapmışlar gerçekten. bizim burda beceremiyolar. kednileri takoz oldukları için takoz takoz yapıp getiriyolar
fururum tabi busefer furmakta haklıyımhee tamam be ne furuyon anlayamadım birden nası konuyo albume anlat bakim belkin koyarım bugün alıştım zaten resim koymaya
olum bi resim mi seçemicen içlerinden uzun değil hemçok uzun işmiş ben birsürü resmin içinden hanki resmimi koyem sana şindidur bi deniyim olcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?