KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben bi tıp merkezinden aldıydım özel
sağlık ocağı veriyomu bilmem
ama gözlerde problem varsa hastane veriyo heyet

bende tıp merkezinden almıştım sürem dolmuş ya 1 yılı geçirmişim
ehliyetimi alacam yeniletmem gerekiyomuş sağlık raporunu ve sicil belgemi..
kız tıp merkezinden aldığım rapora hiç bişi yazmadılarki halbuki gözüm numaralı verdiler hemen raporu

yaprak arada sor canım. önceden vermiyolardı ama bi r ara verilebiri denmişti

vermiyo sanırım özel polikilinikten almıştım ben kursun anlaşmalı biyeri vardı ordan aldıydık ben harfleri görememiştim ama genede sağlam raporu verdiler
bende istanbuldan almıştım. adamlar bakmadı bile doğru dürüst parayaı yatırıp raporu aldık ama şimdi işi sıkı tutuyolar

ayyyyy gerçektenmiii çok mutlu oldumm yeni bi habermi bu datlucadımmm...
bütün anasağlıktan alınıyosa ne güzel yaaa taaa eski mahalleme gitmeme gerek kalmaz çünkü aile hekiminden almam gerekiyomuş benimkide teeee orada yaa

googleden sordurdum çıktı. milli eğitimde arkadaşa sorcam şimdi ama tel emeşgul
onlar bilir.

Merhaba kızlar..
muhabbetiniz hep güzel..
Geçen gün de sordum ama sonra da açamadık bi türlü..
Beni de aranıza alır mısınız...

ben 2005 te aldım ehliyeti ama kullanmıyom ya korkuyorum ben

bende ilk başta çok korkuyodun. benim ehliyet 10 yıllık. 1 yıldır geçtim direksiyon başına. ama kullandıkça ilerletiyo insan. sende yavaş yavaş kullan.

yaprak aile hekimliğininki kabul oluyomuş. sordum milli eğitime

tühhh
çok sağol cadummm artık akşam yetişebilirsem gidecem bugün erken çıkacam

bende araba otomatik olursa çıkarım heralde trafiğe vites attırmayı heç sevmiyom unutuyom çünkü
yok kız vitesli araba herzaman tercih edilen arabadır otomotik vitesi ilerde satmak da zormuş hem vitesliler daha zevkli kullandıkça alışıyorsun zaten ilk zamanlar bende unutuyordum şimdi tek elim viteste durur hep kullanırken
evet otomatikler çok rahat oluyomuş. ama ben alıştım vites atmaya. havalı oluyo beaaa
aynen :81:

Son düzenleme:
benimde öyle .

Kızlar ben 34 yaşındayım...
2 yıllık evliyim.. 7 aylık da bebem var...
şişkoyum bide, zayıflamaya çalışıyorum..
Yani çalışıyordum ki tiroid sorunum olduğunu öğrendim..
Dün kan testlerim yapıldı, bugün de ultrasona gideceğim az sonra..
İşte böyle...

bende araba otomatik olursa çıkarım heralde trafiğe vites attırmayı heç sevmiyom unutuyom çünkü

hoşgeldin Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…