- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.941
ben bi tıp merkezinden aldıydım özel
sağlık ocağı veriyomu bilmem
ama gözlerde problem varsa hastane veriyo heyet
kızlar bişey soracağım sağlık ocakları sağlık raporu veriyormu ehliyet için
bende istanbuldan almıştım. adamlar bakmadı bile doğru dürüst parayaı yatırıp raporu aldık ama şimdi işi sıkı tutuyolarvermiyo sanırım özel polikilinikten almıştım ben kursun anlaşmalı biyeri vardı ordan aldıydık ben harfleri görememiştim ama genede sağlam raporu verdiler
"Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Mustafa Aksoy, Sürücü Adayı Raporu`nun, Ankara`daki tüm sağlık ocakları ve Ana Çocuk Sağlığı Aile Planlaması merkezlerinden ücretsiz alınabildiğini bildirdi. "
googleden sordurdum çıktı. milli eğitimde arkadaşa sorcam şimdi ama tel emeşgulayyyyy gerçektenmiii çok mutlu oldumm yeni bi habermi bu datlucadımmm...
bütün anasağlıktan alınıyosa ne güzel yaaa taaa eski mahalleme gitmeme gerek kalmaz çünkü aile hekiminden almam gerekiyomuş benimkide teeee orada yaa
kullanıyom. profosyonel değilim ama ilerletiyom. geçen eşimden gizli yozgata kaçtımnihan cadım araba kullanıyomusunuz
kullanıyom. profosyonel değilim ama ilerletiyom. geçen eşimden gizli yozgata kaçtım
googleden sordurdum çıktı. milli eğitimde arkadaşa sorcam şimdi ama tel emeşgul
onlar bilir.
ben 2005 te aldım ehliyeti ama kullanmıyom ya korkuyorum ben
evet otomatikler çok rahat oluyomuş. ama ben alıştım vites atmaya. havalı oluyo beaaabende araba otomatik olursa çıkarım heralde trafiğe vites attırmayı heç sevmiyom unutuyom çünkü
bende ilk başta çok korkuyodun. benim ehliyet 10 yıllık. 1 yıldır geçtim direksiyon başına. ama kullandıkça ilerletiyo insan. sende yavaş yavaş kullan.
yaprak aile hekimliğininki kabul oluyomuş. sordum milli eğitime
tabi canım gel.Merhaba kızlar..
muhabbetiniz hep güzel..
Geçen gün de sordum ama sonra da açamadık bi türlü..
Beni de aranıza alır mısınız...
tühhh
çok sağol cadummm artık akşam yetişebilirsem gidecem bugün erken çıkacam
yok kız vitesli araba herzaman tercih edilen arabadır otomotik vitesi ilerde satmak da zormuş hem vitesliler daha zevkli kullandıkça alışıyorsun zaten ilk zamanlar bende unutuyordum şimdi tek elim viteste durur hepbende araba otomatik olursa çıkarım heralde trafiğe vites attırmayı heç sevmiyom unutuyom çünkü
aynen :81:evet otomatikler çok rahat oluyomuş. ama ben alıştım vites atmaya. havalı oluyo beaaa
benimde öyle .yok kız vitesli araba herzaman tercih edilen arabadır otomotik vitesi ilerde satmak da zormuş hem vitesliler daha zevkli kullandıkça alışıyorsun zaten ilk zamanlar bende alışıyordum şimdi tek elim viteste durur hepkullanırken
aynen :81:
bende araba otomatik olursa çıkarım heralde trafiğe vites attırmayı heç sevmiyom unutuyom çünkü
hoşgeldinKızlar ben 34 yaşındayım...
2 yıllık evliyim.. 7 aylık da bebem var...
şişkoyum bide, zayıflamaya çalışıyorum..
Yani çalışıyordum ki tiroid sorunum olduğunu öğrendim..
Dün kan testlerim yapıldı, bugün de ultrasona gideceğim az sonra..
İşte böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?