- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.981
çok güzelmişcanım güle güle kullan
dileğiminde kesesine bereket
ceydacım hediyelerin süperr bayıldımmmmgüle güle kullan şekerimmmmm
çok hoşşşşşşşşşşşşşşşş, bayıldımmmmmmmmm
çok zevklisin dilekkkkk
hele donuda nasıl katlamış belli olmasın biplenmeyelim diyeee
nen donu tam gösterseydin ya bişi olmaz merak etmeSağolun kızlar... akşam eşime de gösterttim hediyelerimi.. Hava attım ona.. Baaaaaak senin arkadaşarın sana hediye aloyo muuu benimkiler alıyıo didim.. şuna bak ya aynı 5 yaşında çocuk didi
Kızlar donum fotodan belli olmamış ama hemi transparan hemi de pullu boncuklu şakır şakır parlıyo
Sağolun kızlar... akşam eşime de gösterttim hediyelerimi.. Hava attım ona.. Baaaaaak senin arkadaşarın sana hediye aloyo muuu benimkiler alıyıo didim.. şuna bak ya aynı 5 yaşında çocuk didi
Kızlar donum fotodan belli olmamış ama hemi transparan hemi de pullu boncuklu şakır şakır parlıyo
hele donuda nasıl katlamış belli olmasın biplenmeyelim diyeee
nen donu tam gösterseydin ya bişi olmaz merak etme
merak ettim
eşin dona bişey dimedimi
kocası giyde üstünde bakıyım demiştirrr
he bacım sakata gelmeyelim
dedi canım aynen şunu dedi ' bi giy de bakıyım yakışıcak mı, burdan anlaşılmıyo'
yaprak bilmişin valla :89:
giyseydin kız
dilek sayesinde parise giderdiniz
ben yemeğe çıkıyom hanımlar. görüşürüzz:79:
bende yemeğe çıkıyorum
gitmişş herkess...
kızlar işimi halettim bi dilekçeyle aile hekimliğimi buraya aldırdımm işeyerimin burada sağlık ocağı var burdan kolay gider gelirim diye buraya aldırdım ohh yük kalktı omuzlarımdan aklınızda olsun sizinde bacılar dilekçe dolduruyosunuz o kadar
halletmene sevindim kuşum..
ya benim aile hekimim annemlerin orda çıkıyo ya.. ben yeni evlendiğimde ikametimi buraya aldırdım, ne bileyim yeni kimlik çıkarttım, ehliyet işlemlerimi vs burdaki devlet dairelerinde yaptım bi de üstüne üstlük seçim kağıdım bile geldi yani, oy kullandım burda vs vs.. ama aile hekimim annemlerin orda :44::44:
aynen canım işte benim durumum herşeyi hallettik ettik ama aile hekimim oradan çıkıyodu annemlerin oradaa...gittim hallettim işte ..canım sende evdesin nasıl olsa vaktin varken git hallet bidenem yarın birgün acil gitmen gerekir aceleye gelmesinn
Doğru diyosun kuşum.. halledicem en kısa zamanda inş.
ben geldimmm.
halletmene sevindim yaprak
bizim aile hekimide uzak bizde onu aldıracaz ama hiç bakmadık valla.
selam kızlar ben geldimmm:119::124::118::111::104:
rica ederşm canım. bizim insanımız iş hep yokuşa sürer. bak kolayca hallettin. raporu aldınmıhoşgeldin canım afiyet olsun
çok kolaymış cadum senin sayende hallettim gönderdiğin linkten yola çıkarakk
hoşgeldin bi denemselam kızlar ben geldimmm:119::124::118::111::104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?