KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

tabi canım gel.

niye tüh dedin.

aile hekimim benim eski mahallede uzak nasıl yetişeceksem bugün erken çıkacaktım işlerim vardı dışarda ofisle ilgili vaktim kalırsa onuda haleedim dediydim.. yetişirim inşallah kaça kadar açıklar gı sağlık ocakları çok soru sordu diyeceksiniz

memurlar gibi çalışıyorlar 5 e kadar açık öğlen de 12 ile 1 arası tatil

allah bağşlasın canım. geçmiş olsun ayrıca.

şimdiki mahallene neden aldırmıyosun. taşınabiliyor. senin için daha kolay olur.
5 kadar açıklar

Herkese günaydın.. Ballı keklerim, çikolatalı kaymaklı dondurmalarım, çilekli pastalarımmm

:

Kızlar kargom geldiiii

Öncelikle birkaç şey paylaşmak istiyorum.. Dilekciğime çook teşekkür ederm. Bu hediye olayının beni bu kadar duygulandıracağını tahmin etmezdim. Resmen ağzım kulaklarımdaydı paketi açarken :86: Sonra da Dilekciğimin notunu okuyunca ne bileyim resmen ağlıcaktım yaa hediyelerine gözüm gibi bakacağım ve o güzel notu da ömrüm boyunca hatıra olarak saklayacağım canım kankimm

Bu arada dilek de don koymuş ama onunki mor

geçen gittiğim sağlık ocağındaki doktor 3 ay içerisinde aldırman gerekirdi süren doldu falan dedi ama araştırmadımda açıkçası:44:
bizede 3 ay sonra aldırabilirsiniz demişlerdi. bi araştır onu. hasta başına ücret alıyo galiba onlar. hastasını kaybetmek istemez adam

kıssss ceydoşşş günaydın eklesene bakalım bizdeeeeeeeee

ne yazmış kız merak ettim
neler almış foto koy bebikim hadi

ayyyy güle güle giy mor donunu. merak ettim. bak.
kız bendeki şansa bak hee. benim donda kargocunun karının arkasındadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…