- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.961
tabi canım gel.
niye tüh dedin.
memurlar gibi çalışıyorlar 5 e kadar açık öğlen de 12 ile 1 arası tatilaile hekimim benim eski mahallede uzak nasıl yetişeceksem bugün erken çıkacaktım işlerim vardı dışarda ofisle ilgili vaktim kalırsa onuda haleedim dediydim.. yetişirim inşallah kaça kadar açıklar gı sağlık ocakları çok soru sordu diyeceksiniz
allah bağşlasın canım. geçmiş olsun ayrıca.Kızlar ben 34 yaşındayım...
2 yıllık evliyim.. 7 aylık da bebem var...
şişkoyum bide, zayıflamaya çalışıyorum..
Yani çalışıyordum ki tiroid sorunum olduğunu öğrendim..
Dün kan testlerim yapıldı, bugün de ultrasona gideceğim az sonra..
İşte böyle...
memurlar gibi çalışıyorlar 5 e kadar açık öğlen de 12 ile 1 arası tatil
şimdiki mahallene neden aldırmıyosun. taşınabiliyor. senin için daha kolay olur.aile hekimim benim eski mahallede uzak nasıl yetişeceksem bugün erken çıkacaktım işlerim vardı dışarda ofisle ilgili vaktim kalırsa onuda haleedim dediydim.. yetişirim inşallah kaça kadar açıklar gı sağlık ocakları çok soru sordu diyeceksiniz
güle güle canım. :79:Hoşbuldum...
Şimdilik çıkıyorum kızlar..
bol sohbetli günlerimiz olsun inşallah ...
şimdiki mahallene neden aldırmıyosun. taşınabiliyor. senin için daha kolay olur.
5 kadar açıklar
bizede 3 ay sonra aldırabilirsiniz demişlerdi. bi araştır onu. hasta başına ücret alıyo galiba onlar. hastasını kaybetmek istemez adamgeçen gittiğim sağlık ocağındaki doktor 3 ay içerisinde aldırman gerekirdi süren doldu falan dedi ama araştırmadımda açıkçası:44:
Herkese günaydın.. Ballı keklerim, çikolatalı kaymaklı dondurmalarım, çilekli pastalarımmm
:
Kızlar kargom geldiiii
Öncelikle birkaç şey paylaşmak istiyorum.. Dilekciğime çook teşekkür ederm. Bu hediye olayının beni bu kadar duygulandıracağını tahmin etmezdim. Resmen ağzım kulaklarımdaydı paketi açarken :86: Sonra da Dilekciğimin notunu okuyunca ne bileyim resmen ağlıcaktım yaahediyelerine gözüm gibi bakacağım ve o güzel notu da ömrüm boyunca hatıra olarak saklayacağım canım kankimm
Bu arada dilek de don koymuşama onunki mor
bizede 3 ay sonra aldırabilirsiniz demişlerdi. bi araştır onu. hasta başına ücret alıyo galiba onlar. hastasını kaybetmek istemez adam
Herkese günaydın.. Ballı keklerim, çikolatalı kaymaklı dondurmalarım, çilekli pastalarımmm
:
Kızlar kargom geldiiii
Öncelikle birkaç şey paylaşmak istiyorum.. Dilekciğime çook teşekkür ederm. Bu hediye olayının beni bu kadar duygulandıracağını tahmin etmezdim. Resmen ağzım kulaklarımdaydı paketi açarken :86: Sonra da Dilekciğimin notunu okuyunca ne bileyim resmen ağlıcaktım yaahediyelerine gözüm gibi bakacağım ve o güzel notu da ömrüm boyunca hatıra olarak saklayacağım canım kankimm
ne yazmış kız merak ettim
neler almış foto koy bebikim hadi
ayyyy güle güle giy mor donunu. merak ettim. bak.Herkese günaydın.. Ballı keklerim, çikolatalı kaymaklı dondurmalarım, çilekli pastalarımmm
:
Kızlar kargom geldiiii
çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?