KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

itiraf com da itiraflar okuyom bi yandan. bende size bişey itiraf edeyim.

geçen kızı bakıcısına bırakacam. yalnızım.anahtar elimde kapıyı açıp kızı koltuğuna yerleştridim. sonrada ben geçip yan kolyuğa oturdum kapıyıda kapattım bekliyom.:26: sonra kafa dank etti. ben kimi bekliyom yaa dedim. kös kös kalkıp direksiyona geçtim. geçerkende apartamanı kontrol ettim bu halimi gören varmı acep diye.

ayyyyyyy süperr kıss Allah iyiliğini versin çok komikk

adım Selin canım...
hamilelikten kalan, tiroidle sağlamlaşan bir kiloya sahibim canım ya..
şişkodan çok hamile modundayım ben...
Ben her zaman takıntılıyımdır zaten..
düşünkü 50 kiloyum ve 47 kilo olmam gerekir deyip günde 4 saat falan spor yapıyordum..
böyle bir manyağım işte.. Şimdi kendimi camdan atasım geliyor aynaya baktıkça...

selam hatunlar sizi takip ediyordum kizim kucagimdaydi yazamiyordum.
ay cadum ya cok güldüm

burda emniyet kemeri takmak zorunlu bende türkiyeden yeni geldigim icin hic aliskin deilim (eh malum turkiyedede bu kural var ama kim takar) bir kac defa kemer takili bi halde arabadan inmeye calistim kocam cok üstüme gülmüstür bu yüzden.

öncelikle hosgeldin
boyun kac canim.

kızlar ben çıkıyorum ilk defa sizden önce çıkıyom
nereye gidiyon kıssss , ne güzel laflıyoduk.

öyle deme selincim ya. zaten çok yenisin .bnede ilk bi sene veremdim kiloyu. bu çok normal.

kim tutuyor uleyn beeni, felanmı yaptın.
bende kemeri uzun yolda takıyom valla. bide kız arkada çok rahat durmuyo. ona müdahale etmek zorunda kaldığım için sürekli kemeri ihmal ediyom

ay çok komik
kızlar ben çıkıyorum ilk defa sizden önce çıkıyom
:80: kendine iyi bak görüşürüz

alemsiniz ya

kim tutuyor uleyn beeni, felanmı yaptın.
bende kemeri uzun yolda takıyom valla. bide kız arkada çok rahat durmuyo. ona müdahale etmek zorunda kaldığım için sürekli kemeri ihmal ediyom

evet öyle yapiyorum
ihmal etme kiz cok önemli valla kendin icin takmalisin.
yerim ben o kizi bende önde oturucam falan diyormu

evet öyle yapiyorum
ihmal etme kiz cok önemli valla kendin icin takmalisin.
yerim ben o kizi bende önde oturucam falan diyormu
arabaya ilk binince ıhılya tısılaya koltuğuna geçiyo. ama en fazla 15 dakika sonra direk öne. sağı solu karıştırmaya başlıyo

arabaya ilk binince ıhılya tısılaya koltuğuna geçiyo. ama en fazla 15 dakika sonra direk öne. sağı solu karıştırmaya başlıyo

merakli sey.
ay benim kizimda böyle olsun istiyorum.
türkiyedede artik sart demi cocuk koltugu millet kurallara uyuyormu bari.

öncelikle hosgeldin
boyun kac canim.

Hoşbuldum canım..
Boyum 1:57

nereye gidiyon kıssss , ne güzel laflıyoduk.

öyle deme selincim ya. zaten çok yenisin .bnede ilk bi sene veremdim kiloyu. bu çok normal.

ya ben nasıl kendimi kandırmışsan doorunca eskisi gibi olacağım hemen sanıyordum...
Sonra hayal-i hüsran oldu bana.. Bide tiroid eklenince...
Neyse çok yakında inşallah yoluna girecek herşey..

cocuklar alismislar napsinlar
evet, sıkıntıya gelemiyolar

ne haber hanimlar nasilsiniz

hoşgelidn canım. epeydir yoktun. nasılsın
inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…