- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.041
itiraf com da itiraflar okuyom bi yandan. bende size bişey itiraf edeyim.
geçen kızı bakıcısına bırakacam. yalnızım.anahtar elimde kapıyı açıp kızı koltuğuna yerleştridim. sonrada ben geçip yan kolyuğa oturdum kapıyıda kapattım bekliyom.:26: sonra kafa dank etti. ben kimi bekliyom yaa dedim. kös kös kalkıp direksiyona geçtim. geçerkende apartamanı kontrol ettim bu halimi gören varmı acep diye.
ycl senin isim ne canım.
ayrıca sende şişkoyum demişsin ama 65 misşsin. çok değil bence. en zaında verilmeyecek bi kilo değil. kilosunu en takmayan benim heralde. bende 65 lerdeyim. ama boğazımıda ksımıyom hiçç.
ayyyyyyy süperrkıss Allah iyiliğini versin çok komikk
adım Selin canım...
hamilelikten kalan, tiroidle sağlamlaşan bir kiloya sahibim canım ya..
şişkodan çok hamile modundayım ben...
Ben her zaman takıntılıyımdır zaten..
düşünkü 50 kiloyum ve 47 kilo olmam gerekir deyip günde 4 saat falan spor yapıyordum..
böyle bir manyağım işte.. Şimdi kendimi camdan atasım geliyor aynaya baktıkça...
nereye gidiyon kıssss , ne güzel laflıyoduk.kızlar ben çıkıyorum ilk defa sizden önce çıkıyom
adım Selin canım...
hamilelikten kalan, tiroidle sağlamlaşan bir kiloya sahibim canım ya..
şişkodan çok hamile modundayım ben...
Ben her zaman takıntılıyımdır zaten..
düşünkü 50 kiloyum ve 47 kilo olmam gerekir deyip günde 4 saat falan spor yapıyordum..
böyle bir manyağım işte.. Şimdi kendimi camdan atasım geliyor aynaya baktıkça...
selam hatunlar sizi takip ediyordum kizim kucagimdaydi yazamiyordum.
ay cadum ya cok güldüm
burda emniyet kemeri takmak zorunlu bende türkiyeden yeni geldigim icin hic aliskin deilim (eh malum turkiyedede bu kural var ama kim takar) bir kac defa kemer takili bi halde arabadan inmeye calistimkocam cok üstüme gülmüstür bu yüzden.
itiraf com da itiraflar okuyom bi yandan. bende size bişey itiraf edeyim.
geçen kızı bakıcısına bırakacam. yalnızım.anahtar elimde kapıyı açıp kızı koltuğuna yerleştridim. sonrada ben geçip yan kolyuğa oturdum kapıyıda kapattım bekliyom.:26: sonra kafa dank etti. ben kimi bekliyom yaa dedim. kös kös kalkıp direksiyona geçtim. geçerkende apartamanı kontrol ettim bu halimi gören varmı acep diye.
kızlar ben çıkıyorum ilk defa sizden önce çıkıyom
selam hatunlar sizi takip ediyordum kizim kucagimdaydi yazamiyordum.
ay cadum ya cok güldüm
burda emniyet kemeri takmak zorunlu bende türkiyeden yeni geldigim icin hic aliskin deilim (eh malum turkiyedede bu kural var ama kim takar) bir kac defa kemer takili bi halde arabadan inmeye calistimkocam cok üstüme gülmüstür bu yüzden.
kim tutuyor uleyn beeni, felanmı yaptın.
bende kemeri uzun yolda takıyom valla. bide kız arkada çok rahat durmuyo. ona müdahale etmek zorunda kaldığım için sürekli kemeri ihmal ediyom
arabaya ilk binince ıhılya tısılaya koltuğuna geçiyo. ama en fazla 15 dakika sonra direk öne. sağı solu karıştırmaya başlıyoevet öyle yapiyorum
ihmal etme kiz cok önemli valla kendin icin takmalisin.
yerim ben o kizi bende önde oturucam falan diyormu
arabaya ilk binince ıhılya tısılaya koltuğuna geçiyo. ama en fazla 15 dakika sonra direk öne. sağı solu karıştırmaya başlıyo
millet uyuyoda çocuklar uymuyomerakli sey.
ay benim kizimda böyle olsun istiyorum.
türkiyedede artik sart demi cocuk koltugu millet kurallara uyuyormu bari.
millet uyuyoda çocuklar uymuyo
ne haber hanimlar nasilsiniz
öncelikle hosgeldin
boyun kac canim.
nereye gidiyon kıssss , ne güzel laflıyoduk.
öyle deme selincim ya. zaten çok yenisin .bnede ilk bi sene veremdim kiloyu. bu çok normal.
evet, sıkıntıya gelemiyolarcocuklar alismislar napsinlar
ne haber hanimlar nasilsiniz
inşallahHoşbuldum canım..
Boyum 1:57
ya ben nasıl kendimi kandırmışsan doorunca eskisi gibi olacağım hemen sanıyordum...
Sonra hayal-i hüsran oldu bana.. Bide tiroid eklenince...
Neyse çok yakında inşallah yoluna girecek herşey..
sen bi ara takiliyordun buraya sanirsam
iyiz canim sen nasilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?