- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.001
sende hoşgeldinnnnn canım
hoşbulduk canlarımrica ederşm canım. bizim insanımız iş hep yokuşa sürer. bak kolayca hallettin. raporu aldınmı
hoşgeldin bi denem
rica ederşm canım. bizim insanımız iş hep yokuşa sürer. bak kolayca hallettin. raporu aldınmı
pis denyo. nefret ederim o tip insanlardan.hoşbulduk canlarım
ay bi belediye otobüsüne denk geldim manyak ya şöfor inip adamın birini dövcekti içerdeki vatandaşlarda bağırmaya başladı söföre işinmi yok devam et filan adam devam etti ama ne küfürler çoluk çocuk var nasıl utandım pislik ya
hoşbulduk canlarım
ay bi belediye otobüsüne denk geldim manyak ya şöfor inip adamın birini dövcekti içerdeki vatandaşlarda bağırmaya başladı söföre işinmi yok devam et filan adam devam etti ama ne küfürler çoluk çocuk var nasıl utandım pislik ya
adam yontulmamış bide eğitim veriyorlar şöforlere bunlara eğitimi sanayide vercen bi güzel yontacan sanayide anca ondan anlıyorlar
evetttt
öğle tatiline girmek üzerelerdi yarın veya pazartesi gel didi acelem yok diye tamam didim..yarın gidip alıcam raporuu
bende utandım çok :78::78:pislik ya utanmazlar bi kerede ben şahit oldum öyle bişeye otobüs şoförü bi küfür etti yanımda utandım bi görsen yerin dibine girmek istedim..yanında bayan var senin terbiyesiz öyle küfür edilirmii...ya bu otobüs şoförleri kendilerini çok bi halt sanıyo sinir oluyorum bazılarınaa
evet yaparımmm:78:kızlar eşlerinizin cep telefonlarını kurcalarmısınızzz
arada bir 40yılda bir daha doğrusukızlar eşlerinizin cep telefonlarını kurcalarmısınızzz
o nasıl yapılıyomuş kız burayada yazsadrazam lokumu , tatlısını biliyonuzmu kızlar nette resim ararken buldum çok güzele benziyo akşama kesin yapacam
evet yaparımmm:78:
ama o benimkini kurcalayınca (yani cep telefonumu) çok sinirlenirim
evet yaparımmm:78:
ama o benimkini kurcalayınca (yani cep telefonumu) çok sinirlenirim
sadrazam lokumu , tatlısını biliyonuzmu kızlar nette resim ararken buldum çok güzele benziyo akşama kesin yapacam
MALZEMELER:arada bir 40yılda bir daha doğrusu
eşiniz sizinkini karıştırımı
benimkini alınca pis pis bakarım ne var sende bakıyon arada der oda
o nasıl yapılıyomuş kız burayada yaz
sadrazamlarda ağzının tadını biliyomuş he
benimd ehoşuma gitti.ay çok hoş duruyoo
netten baktım şimdide çok meşakatli bişi değil gibi kolay geldi gözüme
sen bi akşam yap hele datlucadı kolayına gelirse bende deneyim hoşuma gitti duruşu
MALZEMELER:
• 4 tane yumurta
• 4 fincan şeker (birer parmak noksan kullanın)
• 2-3 yemek kaşığı süt
• 5 fincan un
• 1 paket kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• 1 limon kabuğu rendesi
Kreması İçin:
• 4 yemek kaşığı un
• 7 yemek kaşığı şeker
• 2,5 su bardağı süt (500 gr)
• 25 gr tereyağı
• 1 paket vanilya
Dışı İçin:
• 2 su bardağı süt (ılık olsun)
• 2 su bardağı hindistancevizi
• Muz ya da iri çekilmiş fındık
YAPILIŞI:
1. Yumurta ve şekeri en az 10 dakika mikserde çırpın. Sütü ekleyip bir kez daha çırpın.
2. Un, kabartma tozu, vanilya ve limon kabuğu rendesi ekleyerek tahta kaşıkla karıştırın ve yağladığınız mini fırın tepsisine hamuru boşaltın, üzerini düzeltip 150 dereceli önceden ısınmış fırında kurutmadan pişirin.
3. Bu arada kremayı hazırlayın. Sütü, unu ve şekeri tencereye alıp karıştırarak kaynatın. Krema kıvamına gelince ocaktan alın, soğuyunca vanilya ve tereyağını ekleyerek mikserle 5 dakika çırpın.
4. Kek pişince biraz ılımasını bekleyin, istediğiniz büyüklükte dikdörtgen parçalar kesin. Bu parçaları tekrar enlemesine ikiye kesin, yani bir dikdörtgen parçadan iki tane kek elde edin.
5. Kestiğiniz parçanın kızarmış tarafını içe dışa alarak kremadan sürün, ister fındık ister muz (uzun ince kesin) yayın ve rulo şeklinde sarın. (iki ucu birleşse yeter)
6. Hazırladığınız mini pastayı ılık süte batırın ve çıkarın, geniş bir tabağa hindistancevizini serpin, süte batırdığınız pastayı hindistancevizine bulayın ve bir kaba tüm pastaları yanyana dizin.
7. En az 5-6 saat buzdolabında dinlendirin ve üzerine isterseniz meyveli yada çikolata sos döküp servis edin.
abariii benim baktığım tarif 2 satır bişidi kısss bu uzunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?