KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

slm kızlar eşim burda ondan giremiyorum çok bide çok canımı sıktı sinir etti beni moralim bozuk oturuyorum öyle ondan yazmıyorum
ceyda canım beğenmene çok sevindim güzel günlerde kullan inşallah

slm kızlar eşim burda ondan giremiyorum çok bide çok canımı sıktı sinir etti beni moralim bozuk oturuyorum öyle ondan yazmıyorum
ne oldu canım. neden kızdırdı senii

Ben geldim kızlar...

Ceyda güle güle giy cicilerini...
Ben usg çektirdim..
sanırım çabuk toparlanacak bi durummuş..

bu ne kız enaaammmmm
pişt nihan berenin toipğinemi gitttin

sen başkanının lokumuna bakmışın demekki canım. bu sadrazamın lokumuu

padişah lokumumuyduki

yok kapıkulununkidir. padişahın ki daha uzun olurr
delüler yaa

ne oldu ki bebişkom

kız niye susutunuz hepiniz, dileği anladık morali bozuk ama size ne oldu.
bak dilek sen yazmıyon diye kimse yazmıyo

kız niye susutunuz hepiniz, dileği anladık morali bozuk ama size ne oldu.
bak dilek sen yazmıyon diye kimse yazmıyo
ben yazdım en sonbenimde moralim bozuk bu hafta kaçamaklarım oldu kilo aldım kanımca
hep götürdüm kekleri brownileri(not: bizim kankimiz olan browni diil bildiiğin çikolatalı kek) karıştırmayalım da
neyse yine küçük emrah moduna döneyim
ya off napçam ben göbüküm yine büyüdü 1 kilo almışımdır kesin

E sen de şimdi biraz sıkı tutarsın olur biter... sana diyorum da böyle durumlar da ben de acayip takarım kafama :)
birimiz susunca hepimizi susuyoz bizde heee

Ya evet süper bir ekipsiniz.. Çok sevdim ben sizi..

kesin nazar ettik sana tüh tüh. ama verirsin sen azimli kızssın. hem o kadar kilolu değilsin. gayet hoşsun. takma kafana.

birimiz susunca hepimizi susuyoz bizde heee
birimiz hepimiz için:13:

ycl senin isim ne canım.

ayrıca sende şişkoyum demişsin ama 65 misşsin. çok değil bence. en zaında verilmeyecek bi kilo değil. kilosunu en takmayan benim heralde. bende 65 lerdeyim. ama boğazımıda ksımıyom hiçç.

E sen de şimdi biraz sıkı tutarsın olur biter... sana diyorum da böyle durumlar da ben de acayip takarım kafama :)

Ya evet süper bir ekipsiniz.. Çok sevdim ben sizi..
evet bu hafta tikkat ermem lazım
kesin nazar ettik sana tüh tüh. ama verirsin sen azimli kızssın. hem o kadar kilolu değilsin. gayet hoşsun. takma kafana.

birimiz hepimiz için:13:
sağol bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…