- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.101
ay kemanı bende isterdim valla çok zarif geliyo bana kemanbenimde yok enistemle kaynim calar kocam söyler
bende isterdim gitar kursuna gitmek bide piyano bide cello bide kemannnn
evetnihan daha güzel oynuyore bende tabi
hoşbulduk nasılsın datlu cadu
hadi ya bu hatundan damı güzel oynuyonuzzz
bnede çok severim kemanı.ay kemanı bende isterdim valla çok zarif geliyo bana keman
evet
bunun yaptiklarinin hepsini yapabiliyom ama nefesim problem yaratiyor
keske onun gibi durmadan oynayabilsemmm
ben bi kizimin altini degistireyimmm
çok komikSene 1992, üniversite yılları. Anneannemin haç parasıyla zar zor bir bilgisayar kapatmışız ama printer'a para kalmamış. Akşam vakti printer'i olan bir arkadaşa gidip aleti ödünç aldım, eve dönüp proje çıktısı alacağım.Ankara'da her kış olduğu gibi yerler yine buz. Kayıp düşer de alete bir zarar veririm korkusuyla bir taksiye bindim. Daha iki dakka olmadan polis çevirdi, taksici kenara çekti, sonra arabadan indi, kimliğini gösterdi. Ben kucağımdaki cihazın inmemek için uygun bir bahane olduğu düşüncesiyle elde kimlik arabada bekledim. Polis abi geldi, kapıyı açtı, ve aramızda şöyle bir diyalog geçti:
- O ne len ööle?
- Printer (yanindaki öteki polise dönerek) Ecnebi oğlum bu. Sonra gülümseyerek kapıyı kapattı. Güle güle manasına ikisi birden el salladılar, tekrar yola koyulduk. 500 metre kadar gittikten sonra söför gene kenara çekti, çünkü gülmekten arabayı kullanamıyordu.
hadi yaçok komik
benimeski müdürün adı yusuf soyadı yazıcı idi. oğlum iş yerine geldi anne bu ne dedi yzacıyı göstererek , yazıcı oğlum dedim. oğlum şaşırrark ağzı bi karış açık
yusuf yazıcımı anne dedi. gülmekten öldüm . ondan sonra adamın soyadı printer kaldı.
yok canım biz kendi aramızda diyoz printer diye. aynı zamnada eşiminde müdür oluyo.hadi ya
adam bilmiyodu tabi dimi
bende kendi kendime ögrendimhadi yaa, ne kadan güzel kız. ben hiç beceremem. spora giderken öğrencektik ama devam edemedim çocukların yüzünden. bi kalça kıvırmayı öğrendim o kadar
alti cok fena pisik olmustu kizimin hep yikiyom daha yeni gecmeye basladi.çabul değiştir gel. bak ona kadar sayıyommm:122:bir iki....
Sene 1992, üniversite yılları. Anneannemin haç parasıyla zar zor bir bilgisayar kapatmışız ama printer'a para kalmamış. Akşam vakti printer'i olan bir arkadaşa gidip aleti ödünç aldım, eve dönüp proje çıktısı alacağım.Ankara'da her kış olduğu gibi yerler yine buz. Kayıp düşer de alete bir zarar veririm korkusuyla bir taksiye bindim. Daha iki dakka olmadan polis çevirdi, taksici kenara çekti, sonra arabadan indi, kimliğini gösterdi. Ben kucağımdaki cihazın inmemek için uygun bir bahane olduğu düşüncesiyle elde kimlik arabada bekledim. Polis abi geldi, kapıyı açtı, ve aramızda şöyle bir diyalog geçti:
- O ne len ööle?
- Printer (yanindaki öteki polise dönerek) Ecnebi oğlum bu. Sonra gülümseyerek kapıyı kapattı. Güle güle manasına ikisi birden el salladılar, tekrar yola koyulduk. 500 metre kadar gittikten sonra söför gene kenara çekti, çünkü gülmekten arabayı kullanamıyordu.
hımm anladımyok canım biz kendi aramızda diyoz printer diye. aynı zamnada eşiminde müdür oluyo.
bundan sonra yeni gelenlere selam vermicemherkez gidiyo mekan gene ikimize kalıyo nihan
herkez gidiyo mekan gene ikimize kalıyo nihan
bende kendi kendime ögrendimkliplerdeki hatunlari izleye izleye
alti cok fena pisik olmustu kizimin hep yikiyom daha yeni gecmeye basladi.
primanin turuncu paketini almistim o yapti galiba dun bidaha eskisinden aldim gecmeye basladi.geçmiş olsun. canım ya. evet bazı bezler yapıyo. bende olduğu zaman sürekli yıkıyomgeçiyo.
hımm anladım
bundan sonra yeni gelenlere selam vermicem
gelen gidiyo bidaha gelmiyo buraya sürekli takılmaya başlayınca konuşurum
evet ya. selam veriyolar , tanışıyolar sonra pırrrrrrrr
yok yaaaa ben neciyim burdaaaa
senin mazeretin var kızının altını değiştirdin nenyok yaaaa ben neciyim burdaaaa
evet bende onun için konuşmam bi daha yenilerleevet ya. selam veriyolar , tanışıyolar sonra pırrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?