KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bunun yaptiklarinin hepsini yapabiliyom ama nefesim problem yaratiyor
keske onun gibi durmadan oynayabilsemmm

hadi yaa, ne kadan güzel kız. ben hiç beceremem. spora giderken öğrencektik ama devam edemedim çocukların yüzünden. bi kalça kıvırmayı öğrendim o kadar

Sene 1992, üniversite yılları. Anneannemin haç parasıyla zar zor bir bilgisayar kapatmışız ama printer'a para kalmamış. Akşam vakti printer'i olan bir arkadaşa gidip aleti ödünç aldım, eve dönüp proje çıktısı alacağım.Ankara'da her kış olduğu gibi yerler yine buz. Kayıp düşer de alete bir zarar veririm korkusuyla bir taksiye bindim. Daha iki dakka olmadan polis çevirdi, taksici kenara çekti, sonra arabadan indi, kimliğini gösterdi. Ben kucağımdaki cihazın inmemek için uygun bir bahane olduğu düşüncesiyle elde kimlik arabada bekledim. Polis abi geldi, kapıyı açtı, ve aramızda şöyle bir diyalog geçti:
- O ne len ööle?
- Printer (yanindaki öteki polise dönerek) Ecnebi oğlum bu. Sonra gülümseyerek kapıyı kapattı. Güle güle manasına ikisi birden el salladılar, tekrar yola koyulduk. 500 metre kadar gittikten sonra söför gene kenara çekti, çünkü gülmekten arabayı kullanamıyordu.

çok komik

benimeski müdürün adı yusuf soyadı yazıcı idi. oğlum iş yerine geldi anne bu ne dedi yzacıyı göstererek , yazıcı oğlum dedim. oğlum şaşırrark ağzı bi karış açık
yusuf yazıcımı anne dedi. gülmekten öldüm . ondan sonra adamın soyadı printer kaldı.

hadi ya
adam bilmiyodu tabi dimi

hadi yaa, ne kadan güzel kız. ben hiç beceremem. spora giderken öğrencektik ama devam edemedim çocukların yüzünden. bi kalça kıvırmayı öğrendim o kadar
bende kendi kendime ögrendim kliplerdeki hatunlari izleye izleye
çabul değiştir gel. bak ona kadar sayıyommm:122:bir iki....
alti cok fena pisik olmustu kizimin hep yikiyom daha yeni gecmeye basladi.
primanin turuncu paketini almistim o yapti galiba dun bidaha eskisinden aldim gecmeye basladi.

ay cok komik yaa

bende kendi kendime ögrendim kliplerdeki hatunlari izleye izleye

eferim kız.

Son düzenleme:
pisigi doktorumuzun verdigi kremler bile gecirmedi bezdenmis meger yeni alima geldi.
yara gibi olmustu valla hic bisi gecirmedi.
oda prima buda niye yapti anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…