- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.141
kız bilge sen kaç senedir kk' dasın bacım abooww
bu ne kadar güzel bi anlatış tarzı bittim . vallaburnumun altı ile üst dudağımın arası
delüüüü
bak mesajlarımın üstünde yazıyo, haziran 2006 da kayıt yaptırmışım
bu ne kadar güzel bi anlatış tarzı bittim . valla
topiğin daimi sakinlerine bedava kuzumnihan kaç kuruşa çalışıyo masaj koltuu 1 liraylamıpek hoşuma gidiyo hee iyi masaj yapıyo keretaa
topiğin daimi sakinlerine bedava kuzum
nihan bu seferlik hayrına bineyim bacım, son paramı tosta verdim dimin:26:
noldu yavyumm kim gerdi sabah sabah ifadesini alim bii
ay değilimdir inşallah heralde değilimm sanırsam galibaa
nihan bu seferlik hayrına bineyim bacım, son paramı tosta verdim dimin:26:
dur koltuğa oturayımda rahat rahat anlatayım.
heh eccikte yerleşeyim şöyleee. totoşuda yerleştireyim...oooh ne rahatmış kızzz.:111:
anlatıyım. sabah sabah eşime gıcık oldum. hastane sevk evrakını muhtemelen çöpe attım. ama oda getirdi koydu konsola bunlar işe yaramıyo diye. bende poşete tıktım. iki günde beklettim ne olur ne olmaz diye. baktım bekliyo bende attım. benim saf kocam evrakları karıştırmış galiba. işe yaramayan kağıt cebinden çıktıç lazım olan evrak ise yokkkk
ikinci olarakta okuldaki öğretmenlere gıcık oldum. dünde biri laf soktu. bugün bir başkası. işe geç gelmemi kaldıramıyolar. benimde laf geliyo ama 1 dakka sonra geliyo.
dün biri , sen burda oturuyon biz boğaz patlatıyoz dedi, ay gıcık oldum. o çıktıktan sonra gelid laf. ulan bedavayamı patlatıyon. o kadar ders ücreti alıyon diyemedim.
sabah eşimi anne anne hadi kalk anne diye kaldırmışımm3 kere anne demişimm
topik sürekli müşterilerine bedava kuzumnihan bu seferlik hayrına bineyim bacım, son paramı tosta verdim dimin:26:
dur koltuğa oturayımda rahat rahat anlatayım.
heh eccikte yerleşeyim şöyleee. totoşuda yerleştireyim...oooh ne rahatmış kızzz.:111:
anlatıyım. sabah sabah eşime gıcık oldum. hastane sevk evrakını muhtemelen çöpe attım. ama oda getirdi koydu konsola bunlar işe yaramıyo diye. bende poşete tıktım. iki günde beklettim ne olur ne olmaz diye. baktım bekliyo bende attım. benim saf kocam evrakları karıştırmış galiba. işe yaramayan kağıt cebinden çıktıç lazım olan evrak ise yokkkk
ikinci olarakta okuldaki öğretmenlere gıcık oldum. dünde biri laf soktu. bugün bir başkası. işe geç gelmemi kaldıramıyolar. benimde laf geliyo ama 1 dakka sonra geliyo.
dün biri , sen burda oturuyon biz boğaz patlatıyoz dedi, ay gıcık oldum. o çıktıktan sonra gelid laf. ulan bedavayamı patlatıyon. o kadar ders ücreti alıyon diyemedim.
yavrum benimmmmmmm
bende ablamla yatardım , bizimki evlendi ilk gece sabahı kocasını görünce korkmuş ben bilgeyi istiyomm diye ağlamış
aboo evrak nolacak şindii
ayrıca ikincisi daha sinir bozucu bi durummuş dediğin gibi ders ücreti alıyon o kadar git işini yap alla alla senin işin boğaz patlatmak benim işimde oturmak napalım deseydinn
topik sürekli müşterilerine bedava kuzum
ee çok önemli bi evrakmı acaba
böyle durumlarda da ne çok açılır erkeklerin çenesi ama kendileri yapsalar kabul etmezler
o öğretmende delimidir nedir çatlak herkezin işi ayrıdır sonuçta
takma kafana cicim ben şimdi sana clasik müzük mozart vs açarım kapa gözlerini masaj koltuğunda ohh
yasıkkk ayy
kızlar dilekten haberiniz varmı morali baya bozuk sanırım dünde gelmemiş bugünde yok henüzz
dün msn yede yazdım cevap yazmadı. belki annesine felan gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?