- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.121
ah caniiimmmmbiz nihanla sürekli iş yerinden yazışıyoz ya canım. sşzler evdesiniz işleriniz oluyo sürekli giremiyonuz. yaprak, nihan ben işten habire yazıyoz. ondan dedim. yoksa sizssiz olurmu hiçççç
senin mazeretin var kızının altını değiştirdin nen
hem sen buranın bizimgibi daimi demirbaşlarındansın yevrumm
pisigi doktorumuzun verdigi kremler bile gecirmedi bezdenmis meger yeni alima geldi.
yara gibi olmustu valla hic bisi gecirmedi.
oda prima buda niye yapti anlamadim.
biz bize takılırz heppppah caniiimmmm
evet valla demir basimhepte öyle olcammm
bundan sonra bende gelenlere cevap vermicem
çok şükür iyiym canım sen nasılsn.moraller nasıl
moralim iyi tatlım annem 9 gibi gelcek bakalım nolcak evi topladm yemek yaptım öle işte
bende prima kullanıyom. ama eşim sabah molfix almış.
aferin sana kız. maşllah. ne güzel valla. hadi bakalımbi de anneye iki tatlı söz bu kadar işte:13:
slm kızlar eşim burda ondan giremiyorum çok bide çok canımı sıktı sinir etti beni moralim bozuk oturuyorum öyle ondan yazmıyorum
ceyda canım beğenmene çok sevindim güzel günlerde kullan inşallah
sağol canımBen geldim kızlar...
Ceyda güle güle giy cicilerini...
Ben usg çektirdim..
sanırım çabuk toparlanacak bi durummuş..
itiraf com da itiraflar okuyom bi yandan. bende size bişey itiraf edeyim.
geçen kızı bakıcısına bırakacam. yalnızım.anahtar elimde kapıyı açıp kızı koltuğuna yerleştridim. sonrada ben geçip yan kolyuğa oturdum kapıyıda kapattım bekliyom.:26: sonra kafa dank etti. ben kimi bekliyom yaa dedim. kös kös kalkıp direksiyona geçtim. geçerkende apartamanı kontrol ettim bu halimi gören varmı acep diye.
evet vardı. hatırlıyorun. ama kalkalı çok oldu. siteyi çok yavaşlatıyodu. hatta radyosu bile vardı bi yndan sohbet edip bi yandan radyo dinliyodu millet.
geç olsun güç olmasın
benimde duduşumda uçuk çıktı kız ne diyon sen ben daha sinirliyim
yakarım valla
canım benim.. eline emeğine sağlık. Hepsi çok özel ve çok güzel.. sağol bitanem
sağol canım
şaşkunn
kız bilge sen kaç senedir kk' dasın bacım abooww
nerende çıktı ben anlamadımm
hamilemizin yoksa kızzzgünaydın bacılarrr
dün ofisin vegrilerini yatırmam gerekiyordu onun için erken kaçtım kızlar ama böön buradayım Allahın izniyle
ya bide bişi dicem kaç gündür benim canım acaip limonlu şeyler istiyo böle ekşi ekşiiiiiii
sağol canım. evet bana çok benzer oğlum. kızımıda benzetiyolar.ondanda memnun olanlar var bi dene.
bu arada dun albümüne bakmistim cok tatlisin yaaa
bide oglun ayni sen
rica ederimçok sağol herşey için canım çok teşekkür ederim
noliiyyi kızgünaydın bacılarrr
dün ofisin vegrilerini yatırmam gerekiyordu onun için erken kaçtım kızlar ama böön buradayım Allahın izniyle
ya bide bişi dicem kaç gündür benim canım acaip limonlu şeyler istiyo böle ekşi ekşiiiiiii
gel bacım yeni masaj koltuğu aldım topiğimizegünaydın hanımlar bugüne sinirli başladım umarık böyle gitmez. hadi beni yumuşatın. masaj felan yapın. çook gerginim
noldu yavyumm kim gerdi sabah sabah ifadesini alim biigünaydın hanımlar bugüne sinirli başladım umarık böyle gitmez. hadi beni yumuşatın. masaj felan yapın. çook gerginim
hamilemizin yoksa kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?