KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

biz nihanla sürekli iş yerinden yazışıyoz ya canım. sşzler evdesiniz işleriniz oluyo sürekli giremiyonuz. yaprak, nihan ben işten habire yazıyoz. ondan dedim. yoksa sizssiz olurmu hiçççç
ah caniiimmmm
senin mazeretin var kızının altını değiştirdin nen
hem sen buranın bizimgibi daimi demirbaşlarındansın yevrumm

evet valla demir basim hepte öyle olcammm

bundan sonra bende gelenlere cevap vermicem

ivetttt benim mesai doldu kızlar . anca hazırlanırım. o yüzden çıkayım ben. hepiniz öpüyom. kendinize iyi bakın. yarın görüşmek dileğiyle .iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr:79:

slm kızlar eşim burda ondan giremiyorum çok bide çok canımı sıktı sinir etti beni moralim bozuk oturuyorum öyle ondan yazmıyorum
ceyda canım beğenmene çok sevindim güzel günlerde kullan inşallah

canım benim.. eline emeğine sağlık. Hepsi çok özel ve çok güzel.. sağol bitanem
Ben geldim kızlar...

Ceyda güle güle giy cicilerini...
Ben usg çektirdim..
sanırım çabuk toparlanacak bi durummuş..
sağol canım

şaşkunn

evet vardı. hatırlıyorun. ama kalkalı çok oldu. siteyi çok yavaşlatıyodu. hatta radyosu bile vardı bi yndan sohbet edip bi yandan radyo dinliyodu millet.

geç olsun güç olmasın

kız bilge sen kaç senedir kk' dasın bacım abooww

benimde duduşumda uçuk çıktı kız ne diyon sen ben daha sinirliyim
yakarım valla

nerende çıktı ben anlamadımm

burnumun altı ile üst dudağımın arası
delüüüü

günaydın bacılarrr
dün ofisin vegrilerini yatırmam gerekiyordu onun için erken kaçtım kızlar ama böön buradayım Allahın izniyle
ya bide bişi dicem kaç gündür benim canım acaip limonlu şeyler istiyo böle ekşi ekşiiiiiii

Son düzenleme:
günaydın hanımlar bugüne sinirli başladım umarık böyle gitmez. hadi beni yumuşatın. masaj felan yapın. çook gerginim

hamilemizin yoksa kızzz

noliiyyi kız
günaydın hanımlar bugüne sinirli başladım umarık böyle gitmez. hadi beni yumuşatın. masaj felan yapın. çook gerginim
gel bacım yeni masaj koltuğu aldım topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…