KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim 2 ekmek muhabbetini oku şükret..el öpmede takmışlar en azından

iyi yapmışın gıı bende dediydim yeğenlerime eşleri kolye falan almışlardı hep nişanlıyken söylemiştim almamış ozaman parası yetişmemiş sonra ben bunu evlenince söyledim birkaç ay sonra dedim özenmiştim almadın yüzgörümlüğü diye canım kocişim bana gidip set almıştı beyaz altın ööbürü sarı diye takmıyodum

çok şanslısın canım şükür et valla

he kiz ediyom valla.
yoksa bende asla gelemezdim haksizliga yolardim hepsini.
ama gicik oldugum tek bisi var onuda sööliyim.
görümcemin biri durduk yere kocama sarilir öper falan gicik olurum icten ice bende
niye böyle hissediyorum anlamiyorum yav cok severim görümcemide
ayrica benim 4 görümcem 2de kaynim var hepsi evli hepside birbirinden iyi

aşk mesajımı buna çok güldüm işte kız nekadar gelinine aşık bi kayınvalide daha ne istiyon bacım

delirtiyor beni böcüğüm ya aşk mesajlarını nerden buluyor anlamıyorum
kocam göndermez anası gönderir
günde 10 kere msj atıp sorar evde tek basına napıosun sıkılmıyormusun diye
ya kadın sananeee evımde neden sıkılayım,sanane neyapıyorsam illa 10 kişimi toplayayım

ben geçen tv de gördüm,sen bana takmadın dedim..takmadımmı diyor bide..hadi yaa diyor heyecandan unutmuşum...ama şimdi herşeyi yapmaya çalışıyor eşim sağolsun.hiçbişeyden eksik kalmamaı hiçbişeyde gözüm olmamasını sitiyor..ben hep gerek yok diyoprum ama illa özel günlerde pırlantalı şeyler alıyor mesela..

maşallah kız seviyodur eşini napsın bunca yıllık kardeşi sonuçta özlüyodur kardeş sonuçta kan çeker derler
valla cennet gibi yere gitmişin hee buzamanda böyle erkek tarafı bulmak çok zor

ayyy kiz bak adam ne düsünceli.gitmis hemen almis.

napıyonuz kızlar :80:kadınlar hamamına dönmüş burası iyiki bi yanlız bıraktım he sizi demedimmi çok yazmayın zor oluyo okuması diye
biri özet geçsin geçmişi

sumakta gelmiş hoşgeldin canım

akıllım anlamıyon sen neden soruyo seni çağırsın diye bekliyodur sıkılıyo gel anne beraber oturalım çay kahve yapimda içelim dediye ne çakal onlar

Selam kızlar,
biraz okudum da yazdıklarınızı..
Offf içim şişti valllahi..
hepimizin yaşadıkları birbirinden beter...
bende hiç hoş olmayan şeyler yaşadım malesef..
isteme gününden ,düğün gününe dek....
Herkes kendi yaptığından kendi utansın diyorum artık....
Allah ıslah etsin hepsini...

canııım ,geldım valla

bı baktım muhabbetın ortasındayım dayananmadım

ohh maşallah kız pırlantalı hee ne iş yapıyo bacım senin eşin

dur kız ne furuyon:83: hemen bi sarılalım önce görüşmedik dünden beri öp önce bi sonra sende başla bakalım anlatmaya:76:

dügün telasi hangi erkek düsünecekki kiz hatirlatanki alsin.
ay ama bak simdi herseyi aliyor hemide pirlantaaaaaaa
bosverin eslerinizle mutlu olun esleriniz arkanizda olsunda kaynanalarda hiiicbisi yapmasin amaaan
maşallah kız seviyodur eşini napsın bunca yıllık kardeşi sonuçta özlüyodur kardeş sonuçta kan çeker derler
valla cennet gibi yere gitmişin hee buzamanda böyle erkek tarafı bulmak çok zor

en kücükleri ya valla cok seviyorlar kocami.bide o görümcem bakmis birazda emegi var ama bana dokunuyor niyeyse.
bikere bana büsra kiskanmiyorsun demi ben öbür kardeslerimede sarilirdim onlarin karilari kiskaniyorlarmis ben bilmiyordum sende kiskaniyorsan söyle bende yok canim senimi kiskanacam daha neler ablacim dedim ama icten ice kiskaniyormusum

hoşgeldinn amin inşallah ıslah olurlar ama çok zor
Allah bizi onlara onlarıda bize muhtaç etmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…