- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.281
sen yarını düşün hele aman hasta olma yarın gelince sorar niye hastasın diye
annem ya o kadar ev esyası aldılar kı anlatamam annemlerın yaptıgı dugun ruya gıbı oldu dört dörtluk..
evıme geldı ellerı kolları dolu
ben gıtıtm ıkı tane bılezık taktı el öpmeısnde..
bunlarda bırsey yok...
burdayim giii ben ondan anlatmiyom zaten iyice gicik olmayin kaynananiza diye
biliyonuzmu ben kocamdan dügün gecesi yüz görümlülügü istemistim oda set takmisti o gece.
cok eskiden yapilirdi bu adetler ama ben kocamdan istemistim yok öyle bedavaya
çok şanslısın canım şükür et valla
aşk mesajımı buna çok güldüm işte kız nekadar gelinine aşık bi kayınvalide daha ne istiyon bacım
burdayim giii ben ondan anlatmiyom zaten iyice gicik olmayin kaynananiza diye
biliyonuzmu ben kocamdan dügün gecesi yüz görümlülügü istemistim oda set takmisti o gece.
cok eskiden yapilirdi bu adetler ama ben kocamdan istemistim yok öyle bedavaya
benim 2 ekmek muhabbetini oku şükret..el öpmede takmışlar en azından
he kiz ediyom valla.
yoksa bende asla gelemezdim haksizliga yolardim hepsini.
ama gicik oldugum tek bisi var onuda sööliyim.
görümcemin biri durduk yere kocama sarilir öper falan gicik olurum icten ice bende
niye böyle hissediyorum anlamiyorum yav cok severim görümcemide
ayrica benim 4 görümcem 2de kaynim var hepsi evli hepside birbirinden iyi
iyi yapmışın gıı bende dediydim yeğenlerime eşleri kolye falan almışlardı hep nişanlıyken söylemiştim almamış ozaman parası yetişmemiş sonra ben bunu evlenince söyledim birkaç ay sonra dedim özenmiştim almadın yüzgörümlüğü diye canım kocişim bana gidip set almıştı beyaz altın ööbürü sarı diye takmıyodum
delirtiyor beni böcüğüm ya aşk mesajlarını nerden buluyor anlamıyorum
kocam göndermez anası gönderir
günde 10 kere msj atıp sorar evde tek basına napıosun sıkılmıyormusun diye
ya kadın sananeee evımde neden sıkılayım,sanane neyapıyorsam illa 10 kişimi toplayayım
napıyonuz kızlar :80:kadınlar hamamına dönmüş burasıiyiki bi yanlız bıraktım he sizi demedimmi çok yazmayın zor oluyo okuması diye
biri özet geçsin geçmişi
sumakta gelmişhoşgeldin canım
napıyonuz kızlar :80:kadınlar hamamına dönmüş burasıiyiki bi yanlız bıraktım he sizi demedimmi çok yazmayın zor oluyo okuması diye
biri özet geçsin geçmişi
ben geçen tv de gördüm,sen bana takmadın dedim..takmadımmı diyor bide..hadi yaa diyor heyecandan unutmuşum...ama şimdi herşeyi yapmaya çalışıyor eşim sağolsun.hiçbişeyden eksik kalmamaı hiçbişeyde gözüm olmamasını sitiyor..ben hep gerek yok diyoprum ama illa özel günlerde pırlantalı şeyler alıyor mesela..
biri özet geçsin geçmişi
hoş geldincanııım ,geldım valla
bı baktım muhabbetın ortasındayım dayananmadım
iviit :82:farkettin balımnihan tam senlik konu bacım erkek tarafı diyim kısacasıı
dügün telasi hangi erkek düsünecekki kiz hatirlatanki alsin.ben geçen tv de gördüm,sen bana takmadın dedim..takmadımmı diyor bide..hadi yaa diyor heyecandan unutmuşum...ama şimdi herşeyi yapmaya çalışıyor eşim sağolsun.hiçbişeyden eksik kalmamaı hiçbişeyde gözüm olmamasını sitiyor..ben hep gerek yok diyoprum ama illa özel günlerde pırlantalı şeyler alıyor mesela..
maşallah kız seviyodur eşini napsın bunca yıllık kardeşi sonuçta özlüyodur kardeş sonuçta kan çeker derler
valla cennet gibi yere gitmişin hee buzamanda böyle erkek tarafı bulmak çok zor
Selam kızlar,
biraz okudum da yazdıklarınızı..
Offf içim şişti valllahi..
hepimizin yaşadıkları birbirinden beter...
bende hiç hoş olmayan şeyler yaşadım malesef..
isteme gününden ,düğün gününe dek....
Herkes kendi yaptığından kendi utansın diyorum artık....
Allah ıslah etsin hepsini...
özledim valla kızdur kız ne furuyon:83: hemen bi sarılalımönce görüşmedik dünden beri öp önce bi sonra sende başla bakalım anlatmaya :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?