- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.261
kız senin kayınvalide komik aslında heee baksana mjslar falan iyide beceriyo telefon kullanmasınıı
kızzz polyana şanslı anam onun kayınvalidesi nişalıyken her görmeye gittiklerinde bilenzik götürüyomuşşmaşallah anammm dimi polyanan öyleydi yanlış hatırlamıyosamm
benimde düğünümde takılan altınlar bileziklerle hepsinle ama araba aldık..hepsi dediysem setler falan değil.sarı bilezikler çeyrekler,yarımlar işte.
benim atarfım acaip taktı.çok bileziğim ve altınım oldu..onların çok az altını vardı..eşim birikimi olmadan evlendi.işe yeni başlamıştı birikim yapacak zamanı yoktu zaten
2 ay arabasız durduk baktık çok zorluyor zaten gurbet eldeyiz.altınlarla alalım dedik.hepsini satıp altın aldık.araba benim üstüme yapıldı doğal olarak..altınların hepsi benim sonuçta
neyse eşimin memleketteyken arabayı bakıma vermiştik senesine.
ruhsatta eşimdeydi tabi arabada bırakmadı..kayınpeder gördü ehemen baktı karıştırdı ruhsatı,bir baktı benim sütüme..araba hilalin üstüne mi diye şaşkın bir şekilde sordu..halası falanda vardı..evet dedi eşimde.
aaa olurmuymuş hiç erkeğin üstüne olur dedi.
bende kim verdi parasını da erkeğin üstüne olacak acaba dedim
düğünde bana takılanlarla aldık tabiki benim üzerime olacak dedim..istemezsem değerlendirmez saklardım altınları dedim.ben istedim dedim.
bozuldular sustular.
şimdi ev almak istiyoruz eşim üzerime yapacakmış..duysalar çıldırırlar içlerinden..ama bişey söyleyemezler.eşim izin vermez kızar çünkü
biz önceleri haftada bir mutlaka gidiyorduk
eşim öyle istiyordu çünkü ama 2 haftadır karar aldım
git-miy-cem ayda yılda bir gidersem gidicem
Benim kayınvalidem sessiz görünümlü yılan olur kendileri
ben uzak durdukça o yapışıyor
mesela bana hergün sabah sanki kocammış gibi günaydın msjı çeker
gü
n içerisinde bazen durumu abartır sayamayacagım kadar çok msj ceker
telefonumu kırasım gelıyor arada sanırım onuda bugün yarın yaparım çünkü gına geldi
cadı cadı o,herşeyi becerir benden güzel telefon kullanıyor valla
ben dokunmatik tlf sevemedım kullanamadım saattım yeni aldım
kadın dokunmatik tlf kullanıyor annemle aynı yaştalar 48 yasında :))
işine gelen herşeyi becerir işine gelmediğinde ise hiçbirşey beceremez
benimde düğünümde takılan altınlar bileziklerle hepsinle ama araba aldık..hepsi dediysem setler falan değil.sarı bilezikler çeyrekler,yarımlar işte.
benim atarfım acaip taktı.çok bileziğim ve altınım oldu..onların çok az altını vardı..eşim birikimi olmadan evlendi.işe yeni başlamıştı birikim yapacak zamanı yoktu zaten
2 ay arabasız durduk baktık çok zorluyor zaten gurbet eldeyiz.altınlarla alalım dedik.hepsini satıp altın aldık.araba benim üstüme yapıldı doğal olarak..altınların hepsi benim sonuçta
neyse eşimin memleketteyken arabayı bakıma vermiştik senesine.
ruhsatta eşimdeydi tabi arabada bırakmadı..kayınpeder gördü ehemen baktı karıştırdı ruhsatı,bir baktı benim sütüme..araba hilalin üstüne mi diye şaşkın bir şekilde sordu..halası falanda vardı..evet dedi eşimde.
aaa olurmuymuş hiç erkeğin üstüne olur dedi.
bende kim verdi parasını da erkeğin üstüne olacak acaba dedim
düğünde bana takılanlarla aldık tabiki benim üzerime olacak dedim..istemezsem değerlendirmez saklardım altınları dedim.ben istedim dedim.
bozuldular sustular.
şimdi ev almak istiyoruz eşim üzerime yapacakmış..duysalar çıldırırlar içlerinden..ama bişey söyleyemezler.eşim izin vermez kızar çünkü
biliyom canım ondan dedim zaten ama gitmiş anam polyanan kaynanasının iyiliklerini anlatmasın zaten iyice sinir olduk gidip kaynanaları yolmayalım bide
cadı cadı o,herşeyi becerir benden güzel telefon kullanıyor valla
ben dokunmatik tlf sevemedım kullanamadım saattım yeni aldım
kadın dokunmatik tlf kullanıyor annemle aynı yaştalar 48 yasında :))
işine gelen herşeyi becerir işine gelmediğinde ise hiçbirşey beceremez
bıde bı mıktar para bırıktırdık hemen kredı cekıp guzel bı araba aldık lüks..
oldukca pahalı..
Allahım kayınvlaıdemın havaları gör oğlum araba aldı dıye
hehe babası ,babannesı sankı onlar aldı arabayı..
köyde laf cıkarmıslar esımın babası için ogluna araba aldı dıye ,ınan bı ıgnesı yok bızde..
hıc unutmam yenı evlıyım ,kayınvlaıdem sordu bı eksıgın var mı dıye..
bende bos bulundum ,dedım ekmek saklama dolabım yok ..
ya hanı oluyor ya sadece kemek konuyor onu soyledım ..
aman ben de var kullanmıyorum hıc dedı..
o an anladım dank ettı neyse dedım ben alırım zaten ..
hey Allahım yaa
senın kayınvalıden msj mı ckeıyor hehe
benımkı ancak ısı varsa arar
anamm oku oku bitmedi he ne doluymuşunuz gııı
aman bunların hepsi aynı he al birini vur ötekine işte benimkilerde aynı hadi sizinkilerin durumu yoktu alamadı benimkilerin dünya kadar paraları vardır bankada bilmem nerde
kaynanam bana 25 tl lik pijama alcak onun bile parasını eşimden alıyodu bide kendini öne çıkarıyodu sanki kendi almış gibi tabi ben eşimden öğreniyodum para verdim anneme ne aldınız diye soruyodu
ne gerekiyosa eşim verdi parasını gelinliğimden kıyafetimden evin eşyasından herşeyime
bide annemler aldı biçok şeyi
ewet polyanan gelmiş acıkta sen anlat polyanan
bıde bı mıktar para bırıktırdık hemen kredı cekıp guzel bı araba aldık lüks..
oldukca pahalı..
Allahım kayınvlaıdemın havaları gör oğlum araba aldı dıye
hehe babası ,babannesı sankı onlar aldı arabayı..
köyde laf cıkarmıslar esımın babası için ogluna araba aldı dıye ,ınan bı ıgnesı yok bızde..
hıc unutmam yenı evlıyım ,kayınvlaıdem sordu bı eksıgın var mı dıye..
bende bos bulundum ,dedım ekmek saklama dolabım yok ..
ya hanı oluyor ya sadece kemek konuyor onu soyledım ..
aman ben de var kullanmıyorum hıc dedı..
o an anladım dank ettı neyse dedım ben alırım zaten ..
hey Allahım yaa
ayy ne uyuz al kızım şu parayıda beğendiğin gibi al nası özeniyosan dicene bende var kullanmıyom demiş ya annelerimize desek hemen çıkarır verirler parasını boşver
hıhı cekıyor canım,aşk msjları bile çekiyor nerden buluyorsa :))
ben yazilanlari takip ediyorum valla.
allaha sükür benim herseyim dört dörtlüktü.
kayinvalidem kayinpederim cok iyilerdir.
evimizi falan kendimiz dizdik ama
sizinkileri okuyunca hayret ediyorum.
nasil kaynanalar diye
offff bunları düşün düşün hasta olacağız yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
biliyom canım ondan dedim zaten ama gitmiş anam polyanan kaynanasının iyiliklerini anlatmasın zaten iyice sinir olduk gidip kaynanaları yolmayalım bide
Kurban olsunlar annelerimize valla
ben kayınvalıdemı bır nısanda gördım bır de dugunde..
gelın almaya bıle gelmedı..
laf acılınca uzaktaydık calısıyordu gelemıyordu ama gazıantepe gıt bursaya gıt istanbula gıt o bır yılda ,yanıma geleme..
hadı ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?