KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

topiğinize ugramıyordum ama son konustugunuz konu tam bnelık ya

anlatsam saatlerımı alır herhalde..

en cok esıme üzülüyorum arada kaldıgı ıcın ..yıprandıgı ıcın

gel sumağım gel...valla bi çayımız eksik toplanmış dedikodu yapıyoruz..
ama çok rahatlatıyor insanı..çünkü bunlar başkalrıyla konuşulmuyor ne yazıkki.

Düğün cd'si güyya mutlu anı belgelemek saklamak ve anmak için var
ama işte bizdede öyle olmadı,millet bin kere izlerken biz hep aynı yerde kesiyoruz izlemeyi
Kınamda gelin ve kaynanayı piste bekliyoruz dediler çıktık kayınvalidem suratıma değil yere bakarak
oynamaya başladı bende baktım ağladım ağlayacam tam o sırada tuvaletimin askısı koptu
Allah bana yardım ettidiye düşünüyorum çünkü o anda ip kopmasa ben salondan çıkmasam
oynarken bütün milletin önünde ağlamaya başlayacak ve rezil olacaktım...

browni hakket kaynanan komikmiş yaaa.. mikro dalga neyine..kayınpederinde ne cesaret seni arayıp söylüyor senin yzüünden diye.

bende eşime hiç kıyamamcanım yaa onlar yüzünden az ezilmedi..bide belli etmiyor dile getirmiyor..bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştı çoğu kez.ama ben anlıyorum onu.bana ve aileme karşı çok utandı

kız tuğba allah seni bende güldüm hee kimsede olmuyodu onda oluyomuş yaa azraili görmüş gibi töbe töbee delüü

valla bende gülüyorum şuan ama gercekten böyle oluyordu ateşim yükseliyordu düşüremiyorlardı
fenalık geçiriyordum,onun negatif enerjisini 1000 km yinehissederim :))))

aptal kadın annemler ağlarkende ben amelıyata girerken
anneme diyormuşki ona birşey olma ne var canım amelıyat olmakta niye ağlıyorsunuzki
annemde demişki,siz ameliyat olurken söyleyin çocuklarınıza davul zurna calsın oynasın beklesinler
kayınvalidem ağızını acamamıs

annenin ağzına sağlık bacım hee iyi demiş haketmişşş yaniii kapak olmuşşş

zaten hep eşlere üzüldüğümüz için sesimizi çıkaramıyoruzya....

gel sumağım gel...valla bi çayımız eksik toplanmış dedikodu yapıyoruz..
ama çok rahatlatıyor insanı..çünkü bunlar başkalrıyla konuşulmuyor ne yazıkki.

konusulmuyor ,arada laf carpıyorum hala borcları ödüyoruz fılan
düğünden sonra hepsı gıttı dıye ınanın tek bılezıgım yok kı hepsını bızım akrabalarımız taktı nerdeyse,
ee ne yaptınız o kadar bılezıgı almadık kı dıyorlar bı de..

e takmadınız kı neyı alacaksınız dıcem ama olmuyor..

esım guzel bı ıste clasıyor ,bend eevden calsııyorum ve eısm ek ıs yapıyor ..
bunu dlagaya alabılıyorlar ,iş acıyor basına yok hiç akıl yok ,ay daha neler..

ıyı de bu durum sızın yuzunuzden bı kaynım var ben yasında ,askerden geldı clısmıyor abısıne yardıma bıle gelmıyor ,sadece para ıstemeye gelıyor..

görumcem var ögrencı ama markadan baska bırsey gıymez bınbeşyüz hava

kayınvalıdem memur ,ama sureklı para yok der..

ee bızım de yok ..

köstek olmayın barı ya..

bı de kayınpederım var düğünüme gelmeyen ..onu saymıyorum bıle ..

ama esım yıpranıyor bılıyorum goruyorum..tüm bunları gördugumu bılıyor ama tek kelıme edemem ..
kıyamıyorum bız cok zor sınavlardan gecerek evlendık ..
ve su an da zor bı sınavımız var..

bızde para yok sız bıze verınde tüp bebek yaptıralım dıcem ..kıyamıyorum eısme..

babam hep destek eısme ,ıkı dugunum oldu babam dedı eısme sen onu da karısma ben yaparım dıye..
ama ıste ..

neyse: oh beeeeee

Son düzenleme:

kayınbabam deli doludur pat pat herşeyi söyler,bazende kaynanamdan farkı kalmaz herseye karısır
aramış bana bunu gülerek söylüyor...bende gülüyümmi ağlıyımmı şaşırdım
kız benim çaycım var diye,çaycıda aldı kullanmıyor üzerine dantel örtmüş mutfakta duruyor

Ben eşime çok üzülmüyorum,çünkü eşim 2 gün sonra unutup karsıma geçip onları savunan biri
beni yer altı edip onları yücelttiğide oldu hatta,amaen son bu ev olayından sonra eşimede dedim
bundan sonra ailen hakkında bana konusmaya hakkın kalmadı,haklısın dıyor ama 2 gün sonra ben haksız olurum biliyorum

Köstek olunmazsa olmazki ama ya...Yoksa biz neyi konuşacaz
şaka bir yana sumakcım herkesın sorunları aynı
kızın ailesi son kurusuna kadar verıyor hala hazırda evladının ve damadının arkasında duruyor
erkek aılesı nedense hep sorumsuz davranıyor...

hani bir kına sarkısında söz var ''Oğlan bizim,kız bizim,çatlasın kaynanası'' sanırım bu erkek aılesi
için yazılmış :)) çünkü sanki eşlerimizide bizim annelerimiz doğurmuş.onlar sahip çıkıyorlar

ama şunuda söylemeden geçemiyicem kayınvalidem kayınpederim çok iyi insanlar hiç bi yanlışlarını görmedim ama keşke bazı şeyleri bana yaşatabilselerdi

aynen canım valla şarkı cuk olmuş öyle valla annem erkek evlendirdi sanki

ben de cok kayınvalıdemle gorusmedıgım ıcın ıyı ve seviyeliyiz..

ben sessız olusumdan cevap vermedıgımden ..

o kadar..

bizimkiler bayanlar olarak hepsi 5 karış suratla oturdular bir kere gelmediler oynamaya.
herkes bunlar başkasınımı düşünüyordu acaba almak için dedi bana düşünün..kına gecemde duyduğum şeylere bakın.gecenin sonuna doğru teyzem dayanamdı gitti başlarına..
dul mu veriyoruz size ne bu surat bizmi yakıcaz kınasını.kalkın ya ne kadar ayıp dedi çıkıştı sonra kalktılar.kayınvalidemi zorla oynattılar..seninki sadece eyer bakıyormuş benimkinin elinden tutup açıyorlar kollarını oyna diye.o ellerini birden çekiyor somurtarak alkış yapıyor.
sabaha kadar ağladım gözlerim şiş şekilde gittim kuaföre..kadın gözlerimi düzeltemedi..resmlerde garip çıkmışım ben değilim sanki.

ya bılmıyorum mesela bız de kardesımı nısanladık gecen haftalarda.

ınan gelınımızı el üstünde tutuyoruz ,gleın annesı bıle dedı..

garıp

herkes bır olmuypor ıste.en ıyı uzak durmak ..

esımın bu yonunu de sevıyorum 15 gunde bır goruyorum bazen 1 ayda bır kayınvalıdemı hıc demez gıt ,gitsene fılan dye....

yıne ıyı kayınvalıdem en azından sessiz :)

Son düzenleme:

benimde düğünümde takılan altınlar bileziklerle hepsinle ama araba aldık..hepsi dediysem setler falan değil.sarı bilezikler çeyrekler,yarımlar işte.
benim atarfım acaip taktı.çok bileziğim ve altınım oldu..onların çok az altını vardı..eşim birikimi olmadan evlendi.işe yeni başlamıştı birikim yapacak zamanı yoktu zaten
2 ay arabasız durduk baktık çok zorluyor zaten gurbet eldeyiz.altınlarla alalım dedik.hepsini satıp altın aldık.araba benim üstüme yapıldı doğal olarak..altınların hepsi benim sonuçta
neyse eşimin memleketteyken arabayı bakıma vermiştik senesine.
ruhsatta eşimdeydi tabi arabada bırakmadı..kayınpeder gördü ehemen baktı karıştırdı ruhsatı,bir baktı benim sütüme..araba hilalin üstüne mi diye şaşkın bir şekilde sordu..halası falanda vardı..evet dedi eşimde.
aaa olurmuymuş hiç erkeğin üstüne olur dedi.
bende kim verdi parasını da erkeğin üstüne olacak acaba dedim
düğünde bana takılanlarla aldık tabiki benim üzerime olacak dedim..istemezsem değerlendirmez saklardım altınları dedim.ben istedim dedim.
bozuldular sustular.
şimdi ev almak istiyoruz eşim üzerime yapacakmış..duysalar çıldırırlar içlerinden..ama bişey söyleyemezler.eşim izin vermez kızar çünkü

biz önceleri haftada bir mutlaka gidiyorduk
eşim öyle istiyordu çünkü ama 2 haftadır karar aldım
git-miy-cem ayda yılda bir gidersem gidicem
Benim kayınvalidem sessiz görünümlü yılan olur kendileri

ben uzak durdukça o yapışıyor
mesela bana hergün sabah sanki kocammış gibi günaydın msjı çeker
gün içerisinde bazen durumu abartır sayamayacagım kadar çok msj ceker

telefonumu kırasım gelıyor arada sanırım onuda bugün yarın yaparım çünkü gına geldi

anamm oku oku bitmedi he ne doluymuşunuz gııı
aman bunların hepsi aynı he al birini vur ötekine işte benimkilerde aynı hadi sizinkilerin durumu yoktu alamadı benimkilerin dünya kadar paraları vardır bankada bilmem nerde
kaynanam bana 25 tl lik pijama alcak onun bile parasını eşimden alıyodu bide kendini öne çıkarıyodu sanki kendi almış gibi tabi ben eşimden öğreniyodum para verdim anneme ne aldınız diye soruyodu
ne gerekiyosa eşim verdi parasını gelinliğimden kıyafetimden evin eşyasından herşeyime
bide annemler aldı biçok şeyi
ewet polyanan gelmiş acıkta sen anlat polyanan

kız senin kayınvalide komik aslında heee baksana mjslar falan iyide beceriyo telefon kullanmasınıı

kızzz polyana şanslı anam onun kayınvalidesi nişalıyken her görmeye gittiklerinde bilenzik götürüyomuşş maşallah anammm dimi polyanan öyleydi yanlış hatırlamıyosamm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…