KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızzz o ne şimdi sen hergün banyo yaptın diyelim hergün fönmü çektircen hiç uğraşamam yaa... sık sık fön istiyosa söyle o zamanda kocana haftada 2 kere gideriz parise de

beni eşim karışmaz :114:ben bakımlı olurum bi işe gelirken yapmam makyaj onun dışında yaparım
ama şuana kadar karışmadı zaten karışamazda
saçıma başıma şunu yap bunu yap demez böylede güzelsin der
onu söylemesini de istemezdim ben
ama şu doğru ki her kadın bakımlı olmalı kesinlikle ama bunu bi erkek illa diretiyorsa ben inadına yapamam şuan severek yapıyorum ozaman zorunlu yapmış olurum buda bana göre değil

ben çok makyaj yapmam, ağdamı kendim evde yaparım. eşim karışmaz hiç.

benimde dolgulu var bi sürü ama takamiyom ya sevemedim niyeyse

bende dolgusuz takamıyorum canım ya hep öyle kullanıyorum
ama hamile kalırsam kullanamam dolgularda çok büyük bedenler yok biliyorsun
ozaman napcam bılmıyorum

kızzz o ne şimdi sen hergün banyo yaptın diyelim hergün fönmü çektircen hiç uğraşamam yaa... sık sık fön istiyosa söyle o zamanda kocana haftada 2 kere gideriz parise de
güzledi

kesinlikle. inat huyu bende de var.

bende bakımlınolmayı cok severim ama eşim beni hep engellemye calışır ne güzel sapsarı saçlarım vardı kumrala boyattım onun yüzünden makyajsız kapı dışarı cıkmam eşim herseferinde cok oyalandığımdan makyaşsızda güzel olduğumdan sacımı toplayım niye cıkamadığımdan şikayet eder bu adamlara yaranılmaz şekerler

benim kocamda pek karismaz.saclarim hep düz zaten fönlü gibi duruyor bi makyajima karisir oda disari cikarken evde deil.kiskancligindan.
bana sacini basini söyle böyle yap dese kafasini patlatirim kimden gördünde benden istiyon diye cok kiskancim bende bide kirmizi oje yakmama karisir disari cikarken yapma dikkat cekiyor der.

evet hergün banyo yapsamda saçlarım illa fönlü olacak...Fönlü saçıma alıstım alısalı banyo sonrasında bende kendımı kötü hissediyorum :)

Ben sadece fönü zorla yapıyorum yaptırıyorum,çünkü gına gelıyor
onun dısında zaten bakımlıyımdır ama adamda takıntı var nişanlılık dönemimden beri böyle
eşim söylesin söylemesin ben güzel olduğumu biliyorum,ama illada fön der başkada bişey demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…