- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #14.361
benim kocamda pek karismaz.saclarim hep düz zaten fönlü gibi duruyor bi makyajima karisir oda disari cikarken evde deil.kiskancligindan.
bana sacini basini söyle böyle yap dese kafasini patlatirimkimden gördünde benden istiyon diye cok kiskancim bende bide kirmizi oje yakmama karisir disari cikarken yapma dikkat cekiyor der.
bende dolgusuz takamıyorum canım ya hep öyle kullanıyorum
ama hamile kalırsam kullanamam dolgularda çok büyük bedenler yok biliyorsun
ozaman napcam bılmıyorum
ben emzirme sütyenini hiç takamadım yaazaten hamile kalinca belli bi aydan sonra pamuklu bez sütyen kullaniliyor.
eh dogumdan sonrada emzirme sütyeni kac aydir ben normal sütyenlerimi takamiyorum
aynen bana bazen saçını şöle yap böle yap diyo dediğine diyeceğine pişman oluyo kimden gördünde hoşuna gitti bende görmek istiyon diye yer bitiririm
yol kiz normal.sinir olma sevvvseninkiler küçük değil benimkiler büyük, sinir oluyom o yüzden
sapuk nolacak
aynen bana bazen saçını şöle yap böle yap diyo dediğine diyeceğine pişman oluyo kimden gördünde hoşuna gitti bende görmek istiyon diye yer bitiririm
zaten hamile kalinca belli bi aydan sonra pamuklu bez sütyen kullaniliyor.
eh dogumdan sonrada emzirme sütyeni kac aydir ben normal sütyenlerimi takamiyorum
ben emzirme sütyenini hiç takamadım yaa
aman dikkat et sen sen olömaktan çıkma brownim.Benimki sarı sacı sever,koyu renge boyatamam,acık renk oje sevmez(bende sevmem)
abooo adam herseye karısıyormus yaa :)))
sen bakmaya doyamıyosan gerisini düşünemiyom
sapukmuseninkiler küçük değil benimkiler büyük, sinir oluyom o yüzden
sapuk nolacak
peki sen ona karışıyonmu o sana yapıyorsa sende yap canımevet hergün banyo yapsamda saçlarım illa fönlü olacak...Fönlü saçıma alıstım alısalı banyo sonrasında bende kendımı kötü hissediyorum :)
Ben sadece fönü zorla yapıyorum yaptırıyorum,çünkü gına gelıyor
onun dısında zaten bakımlıyımdır ama adamda takıntı var nişanlılık dönemimden beri böyle
eşim söylesin söylemesin ben güzel olduğumu biliyorum,ama illada fön der başkada bişey demez.
sende ona karış kuzumBenimki sarı sacı sever,koyu renge boyatamam,acık renk oje sevmez(bende sevmem)
abooo adam herseye karısıyormus yaa :)))
aslında taktım. çokda güzel bişeydi ama kullanamadım emzime kısmını hiç. açma yeri varya orayı.normal şekilde emzirdim.cok rahat kiz niye takamadinki.
bende öyle bi alimisimki rahata digerlerini takamiyom artik.
hımm bilmiyordum bunları canım
ben sandım ki doğumdan sonra takamam bilmediğim çok sey var
çoğul değil litfennnnslm kıslar .ben ilk kez yazıyorum bu bölüme. ya ne zormuş kocalarınız.
çoğul depğil cnm çogunuzun snki.benimki de sarı falan nefret eder bense sarı saç severim.git dedi n böyel saçların sarı boya almış boyattı saçlarımı siyahaçoğul değil litfennnn
aslında taktım. çokda güzel bişeydi ama kullanamadım emzime kısmını hiç. açma yeri varya orayı.normal şekilde emzirdim.
sapukmu:99:
peki sen ona karışıyonmu o sana yapıyorsa sende yap canım
her gün traş olmasını iste 2 gün olmasın öptürme (traşı hergün olmak erkeğe eziyettir resmen)
hergün jölelicen her akşamda saçlarını yıkıcan de yüz kremi kullan de sivilceleri varsa vs kulp bul
ben olsam yapardım
sende ona karış kuzum
sapukmu:99:
peki sen ona karışıyonmu o sana yapıyorsa sende yap canım
her gün traş olmasını iste 2 gün olmasın öptürme (traşı hergün olmak erkeğe eziyettir resmen)
hergün jölelicen her akşamda saçlarını yıkıcan de yüz kremi kullan de sivilceleri varsa vs kulp bul
ben olsam yapardım
sende ona karış kuzum
orası ayrı bi mesele benim eşimde kızıl istemezçoğul depğil cnm çogunuzun snki.benimki de sarı falan nefret eder bense sarı saç severim.git dedi n böyel saçların sarı boya almış boyattı saçlarımı siyaha
ya evet o kısmı bende kullanmadım boşu boşuna yapmışlarorayi acinca görünüsü biraz komik oluyor zaten
öyle istiyorsa sende çoğu zaman kuaförde yaptır (bilmiyorum gerçi evde kendinmi yapıyon ama )ben ona pek nadir karısırım...saçlarını uzun sevmem sürekli kısa tutmasını söylerim
işi gereği her gün sabah traş olmak zorunda sadece pazar günü olmaz
jölesini herzaman sürer,ama bakım kremi falan uygulamaz
ben sadecearada onada yüz maskesi yaparım sesi cıkmaz hoşuna gider.
benim tek derdim fön...diğerlerini çünkü bende seviyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?